Aşkım sen kürtaj mı oldunÇok sağolun kızlarinşallah vardır bu sefer sağlıkla ilerler Allahın izni ile hepimiz bir birimize Dua edelim
Yok kimyasal gebelik geçirdim canım düşmezse kürtaj yapcaz dediler kendi düştü 4+4 olmuştuAşkım sen kürtaj mı oldun
Valla ayın 15 inde çatlama gördümAy hayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin inşallahyumurtlamadan kaç gün sonra kan vermiştiniz
Hayırlı olsunnnnn inşallah cnm ben 138 değerle öğrendim doktor cuma günü tekrar test vermemi istediKızlar hamileyimEki Görüntüle 3583621 Eki Görüntüle 3583621 @Dua ile @ ebraarrsoguknevalee Susluprenses2473
Bende şimdi sonuç göstereceğim dahaHayırlı olsunnnnn inşallah cnm ben 138 değerle öğrendim doktor cuma günü tekrar test vermemi istedi
Heee iyiii bende pazartesi günü gidicem doktora iletişime geçtim cuma günü tekrar kan ver pazartesi günü de gel bakalım dediBende şimdi sonuç göstereceğim daha
Nerdeyiz kızzz neredeyse aşağı yukarı senin sat da 1 Nisandı dimiHeee iyiii bende pazartesi günü gidicem doktora iletişime geçtim cuma günü tekrar kan ver pazartesi günü de gel bakalım dedi
Aynen askm benim sat 1 Nisan ayy doğum Ocak ayına geliyor inşallahNerdeyiz kızzz neredeyse aşağı yukarı senin sat da 1 Nisandı dimi
Yaaaa benimde 11 Ocak da doğum günümAynen askm benim sat 1 Nisan ayy doğum Ocak ayına geliyor inşallah
Yaaa ne guzeelYaaaa benimde 11 Ocak da doğum günüm
Oksapara başlasam mı diye düşünüyorum ama bilemedim yada aspirinYaaa ne guzeel
Maşallah canım güzel artmış sağlıkla artsın inşallahKızlar hamileyimEki Görüntüle 3583621 Eki Görüntüle 3583621 @Dua ile @ ebraarrsoguknevalee Susluprenses2473
O ne ben bilmiyorum valla onuOksapara başlasam mı diye düşünüyorum ama bilemedim yada aspirin
Düşügün sebebi kan pihtilasmasiysa zaten doktor kendisi sana söylemeli yapılacak diye insiyatife bırakılmıyor diye biliyorum.Oksapara başlasam mı diye düşünüyorum ama bilemedim yada aspirin
Bende aynı sekılde korunmasız ılııskı yaaıorum bır bucuk yol olmustur ama extra cocuk calısması yapmıoruz yanı gerı cekılme yöntemı sat 1 nisan bat 30 nısan yada 2 mayıs emın degılım bugun test yaptım ama negatif bu ay cok idrara cıktıgım ve gögüs uclarım agrıyor dıe şüphelendıö ama cıkmadı bılmıorum erken gebelık testı 4 gün öncesıne kadar cıkarıor yazıor amaBenim de sat 2 nisan. 1 bucuk yildir korunmuyoruz gebelik olmadi. Adetin ilk gunu inositol takviyesine basladim. Ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptim. 21 nisan yumurtlama gunumdu. Bat 6 mayis. Dongu surem 33 gun benim.
Ben erken gebelik testi yaptim bugun adetime 7 gun var ama negatif. Bir de erken testlerin cogu yaniltici diye biliyorum. Benim arkadasimda bile basimiza geldi. Normal kaset testte silik cizgi vardi erken gebelik negatifti. Predictor ve awox dogru sonuclaniyor diye biliyorum marka olarak. Bende predictor var. Ama zaten yumurtlamamin uzerinden 7 gun gectigini varsayarsak benim icin cok erken diye dusunuyorum test yapmak icin.Bende aynı sekılde korunmasız ılııskı yaaıorum bır bucuk yol olmustur ama extra cocuk calısması yapmıoruz yanı gerı cekılme yöntemı sat 1 nisan bat 30 nısan yada 2 mayıs emın degılım bugun test yaptım ama negatif bu ay cok idrara cıktıgım ve gögüs uclarım agrıyor dıe şüphelendıö ama cıkmadı bılmıorum erken gebelık testı 4 gün öncesıne kadar cıkarıor yazıor ama
Ayyy vanilya var varrrr Allahım çok mutlu oldummmmmmmİçini açıp Netleştirdim kızlar pembe Bi çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?