Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar benım adetıme 4 gün var erken gebelık testi yaptım bembeyaz negatif ama belırtılerım hala var hele cok idrara cıkıorum bşrde gögüs hassasıyetı olsaydı en azından sılık cıkardı dıe dusunıorum degılmı

Benim de sat 2 nisan. 1 bucuk yildir korunmuyoruz gebelik olmadi. Adetin ilk gunu inositol takviyesine basladim. Ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptim. 21 nisan yumurtlama gunumdu. Bat 6 mayis. Dongu surem 33 gun benim.

Benim de sat 2 nisan. 1 bucuk yildir korunmuyoruz gebelik olmadi. Adetin ilk gunu inositol takviyesine basladim. Ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptim. 21 nisan yumurtlama gunumdu. Bat 6 mayis. Dongu surem 33 gun benim.
Bende aynı sekılde korunmasız ılııskı yaaıorum bır bucuk yol olmustur ama extra cocuk calısması yapmıoruz yanı gerı cekılme yöntemı sat 1 nisan bat 30 nısan yada 2 mayıs emın degılım bugun test yaptım ama negatif bu ay cok idrara cıktıgım ve gögüs uclarım agrıyor dıe şüphelendıö ama cıkmadı bılmıorum erken gebelık testı 4 gün öncesıne kadar cıkarıor yazıor ama

Ben erken gebelik testi yaptim bugun adetime 7 gun var ama negatif. Bir de erken testlerin cogu yaniltici diye biliyorum. Benim arkadasimda bile basimiza geldi. Normal kaset testte silik cizgi vardi erken gebelik negatifti. Predictor ve awox dogru sonuclaniyor diye biliyorum marka olarak. Bende predictor var. Ama zaten yumurtlamamin uzerinden 7 gun gectigini varsayarsak benim icin cok erken diye dusunuyorum test yapmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…