Şaşkınım

Yorumlari okudum arklar da soylemis tencere dibin kara seninki nisanlindan kara Allah yardimciniz olsun

Adamdan bu kadar ciddi şeyler saklarken,böyle bir konuda adama tavır yapmak tamamen yüzsüzlüktür.
Adamcaz yazık bide karşınıza geçmiş size izahat vermeye çabalıyo eve gidince çok gülüyosun heralde çünkü bu dalga geçmekten başka bir şey değil

Yapılan son yorumlara cevap veremediğim için kusura bakmayın arkadaşlar. Şuan bulunduğum yerde böyle bir imkânım yok. İyi ya da kötü yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler. Son durumdan kısaca bahsetmek gerekirse: Bugün nişanlımla bir yerde oturup, saatlerce bu konuyu konuştuk. Her anlamda ikna oldum ve aklımda en ufak bir soru işareti kalmadı.

Geçmişini açıkla diyen arkadaşlar için, onları mutlu edecek bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki. Çünkü geçmişimi itiraf ettiğim an bu rüyadan uyanacağım, böyle bir şeye asla izin veremem.

eski konularınıza göre 8 senelik bi beraberliğiniz olmuş, bir şeyler yaşamışsınız..ve sanırım şuanki nişanlınızın bundan haberi yok? peki ne hakla ona trip atabiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…