- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
-
- Konu Sahibi Sylvia Plath
İlginç genelde toplumumuz oğlunun evlenip ayrılmış olmasını istemez bu tabiki doğru değil ama genel olarak olay bu sonradan mı haberleri olmuş ay yerime koydumd napardım bilemedimNişanlım, bunu bana en başta söylemek istediğini ama annesinin ertelediğini söyledi. Keşke en başta ben söyleseydim diyor. Bir de sanırım, eski sözlüsü nişanlımın ailesiyle biraz fazla samimiymiş. Her hafta sıonu oradaymış, onlarda kalmış birkaç kere. Bu ayrıntılar beni resmi nikahtan daha çok kızdırıyor galiba.
Nisanlinin ondan hemen once 8 senelik beraberligin oldugundan haberi var mi?? Ha 8 sene beraberlik, ha nisanlilik. ne far eder? ikinizin de gecmisi var iste. Tepkini neye dayanarak veriyorsun anlamadm
"Eski konumu bilenler bilir"den sonrasını okumadım.
Çünkü bilmiyorum. Çünkü kimse sizi, eski konunuzu bilmek zorunda değil.
yani...Duygularıma dayanarak sanırım. Mantıksız davrandığım ortada.
İlginç genelde toplumumuz oğlunun evlenip ayrılmış olmasını istemez bu tabiki doğru değil ama genel olarak olay bu sonradan mı haberleri olmuş ay yerime koydumd napardım bilemedim
Bu yoruma niye cevap yazmadiniz konu sahibi?eski konunuzdan bahsettiğiniz için açıp okudum.
bence sizin derdiniz size yalan söylemiş olması değil, öfkeli falan da değilsiniz.
korkuyorsunuz.
eski nişanlısını evlenip boşandığı için terk eden adamın size, bakire olmadığınızı anlayınca yapacaklarından korkuyorsunuz.
önce bunu netleştirelim.
ve bence kızgın olmaya da hakkınız yok, nihayetinde siz de ona 8 yıllık ilişkinizden bahsetmemiştiniz.
Muhakkak korkmuştur ama böyle öğrenmen hiç hoş olmadı dimi en başdan bilinse daha farklı olurduBir de sanırım, bunu baştan açıklarsa, bu işin olmayacağından korkmuş biraz.
8 senelik sevgiliniz de siz onunla tanıştığınızda evliymiş , üstelik bir de çocuğu varmış. Yani bu sizin için bir sorun olmamış.
Aradan zaman geçmiş de şimdiki nişanlınızın sizden önce formaliteden evlenmiş olmasına ne diye takılıyorsunuz ?
Bu yoruma niye cevap yazmadiniz konu sahibi?
bazen insanlar kendilerini üzen şeyleri hatırlamak istemez
cinsel birliktelik yaşanmadıktan sonra böyle bir nikah yaşanıp yaşanmaması çokta önemli değildir bence
Hiçbir şey yaşamamış olsaydım, ne düşünürdünüz?
Çünkü kendisi o zamanda yapıcı yorumlar yapmıyordu, şimdi de aynı çizgide devam ediyor.