Şaşkınım

İlginç genelde toplumumuz oğlunun evlenip ayrılmış olmasını istemez bu tabiki doğru değil ama genel olarak olay bu sonradan mı haberleri olmuş ay yerime koydumd napardım bilemedim

Ne dusunulur bilmem ama o nisan attigi kizdan farkli kalmamis ki. O kiz nisanlinizdan biseyler saklamis. Nisanliniz da sizden biseyler saklamis. Bilemedim ne tepki verilir.

Nisanlinin ondan hemen once 8 senelik beraberligin oldugundan haberi var mi?? Ha 8 sene beraberlik, ha nisanlilik. ne far eder? ikinizin de gecmisi var iste. Tepkini neye dayanarak veriyorsun anlamadm

Duygularıma dayanarak sanırım. Mantıksız davrandığım ortada.

İlginç genelde toplumumuz oğlunun evlenip ayrılmış olmasını istemez bu tabiki doğru değil ama genel olarak olay bu sonradan mı haberleri olmuş ay yerime koydumd napardım bilemedim

Evet sonradan, sözlüsünün kardeşi her şeyi anlatmış onlara.

bazen insanlar kendilerini üzen şeyleri hatırlamak istemez
cinsel birliktelik yaşanmadıktan sonra böyle bir nikah yaşanıp yaşanmaması çokta önemli değildir bence

Bu yoruma niye cevap yazmadiniz konu sahibi?

Hiçbir şey yaşamamış olsaydım, ne düşünürdünüz?

bazen insanlar kendilerini üzen şeyleri hatırlamak istemez
cinsel birliktelik yaşanmadıktan sonra böyle bir nikah yaşanıp yaşanmaması çokta önemli değildir bence

Ben de böyle düşünmek istiyorum.

Hiçbir şey yaşamamış olsaydım, ne düşünürdünüz?

İşte o zaman neden benim düğüne bir ay kala bundan haberim oluyor diye isyan edebilirdiniz , o zaman derdim ki kıza yapılana bak , o kadar masum haliyle gelmiş adamla nişanlanmış , adam ona geçmişini anlatmamış , o zaman size hak verirdim.

Çünkü kendisi o zamanda yapıcı yorumlar yapmıyordu, şimdi de aynı çizgide devam ediyor.

çünkü siz "sabahları uyanır uyanmaz eski sevgilimi düşünüyorum, nişanlımı seviyorum ama eski sevgilimi unutamadım" yazıyordunuz. ben size nişanlınızı sevmediğinizi, nişanlınıza yalan söylediğinizi, sevmediğiniz adamla evlenmemeniz gerektiğini söyledim.

bunlar yapıcı yorumlar değilse yine de teşekkür ederim.

Ya simdi anlamadim o sizden bir sey gizliyor, siz de bakire olmadiginizi mi gizliyorsunz.Durum boyleyse bu iliskiden bsy cikmaz kusuraa bakmayin iki taraf da durust degil...siz bu kdr ciddi biseyi gizliyorsanz onun gizlemesinden ndn gocundunuz.bnce iki tarafli oturup konusun

Ya geçmiş geçmiştir diyeceksiniz kapatacaksınız ya da kurcalıyor öğrenmek istiyorsanız siz de aynı dürüstlüğü sergileyeceksiniz.
Onun geçmişi sizi ilgilendiriyorsa aynı hakkı ona da vereceksiniz.
Ha yok benim geçmişim kimseyi ilgilendirmez diyorsanız ki bence doğrusu budur siz de nişanlınıza hatırlamak istemediği şeyleri hatırlatıp eziyet etmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…