• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Şaşırıp kaldım yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1 yasinda ayni seyi bizde yasadik. Demir takviyesi vermiyorsaniz demir eksikligi baslamistir istahsizlik yapar. O donem kizim fiziksel ve bilissel olarak atak yapmisti. Buna bagli takviyeye ragmen demiri dusmustu. Demir ve zinco takviyesi ile 1 haftada toparladi istahi. Sonra ki kontrolde kan degerleri yukselmisti.
Merhaba, demir takviyesi ne kullanıyorsunuz acaba? Biz de yeni başlayacağız hem vitamin hem de demir takviyesine, ne önerirsiniz?

Ayy evet haklısınız 😔 ne bileyim kendimce çözüm üretiyorum heralde belki o zman yer diye de yok olmaz dediğiniz gibi aç kalır. Belki diş dönemidir atlatirsak düzelir
Canım kulağına baktır lütfen kulak iltihabı olabilir benimde olmuştu bebeğimin hiç aklımıza gelmemişti kulak iltihabı çıkmıştı

Biz de ara vermeden önce sidefer kullanıyorduk ama içeriğinin güvenilir olmadığını okudum. Siz de bir bakın isterseniz :)
Benim kizimin demir eksikligine bagli katilmasi oluyor. O yuzden +3 degerlikli demir kullanmamiz gerekiyor o da sideferde var. Icerik inceleme sansimiz kalmiyor o yuzden.

Back