- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimhayırlı olsun canım konun :)
Ben de bulaşıklık kullanmam, elde yıkarım kurularım kaldırırım ohh mis, tezgahım da boş, gözüm de yorulmaz :)
Sagol canim
Bende kullanmam zaten cogu zaman bulasik mk kllaniyorum:))
Ya ben anlamadım, çamaşır makinesinde yıkanınca neden kullanmıyorsunuz?
camasir makinesinde yikanan biseyi mutfakda kullanmam
Cunku makinede ic camasiri corapda yikaniyo diye :) Elimi kuruladigim havlu haric elbezlerini fln makineye atmam. Onlar icon Eski bi tencere ayarladm onda kaynatiyorum :)Ya ben anlamadım, çamaşır makinesinde yıkanınca neden kullanmıyorsunuz?
de her yemekten sonra hemen ocağı silerim, düşündüm düşündüm pek bir şey bulamadım başka.![]()
Cunku makinede ic camasiri corapda yikaniyo diye :) Elimi kuruladigim havlu haric elbezlerini fln makineye atmam. Onlar icon Eski bi tencere ayarladm onda kaynatiyorum :)
Mutfakta kullandığım microfiber bezleri her ay değiştiririm.
Bulaşık süngerini haftalık değiştiririm. Çok mikroplu oluyormuş.
Hiç kullanmak istemesemde çamaşır suyunu çamaşırda veya lavabo temizliğinde sık ve bol kullanırım.
Canim ben once domestosla yikiyorum snra makineye koyuyorm makineyi calistrym hemen kokmasin dye ozmn koku gdyoKızlar merak ediyorum tabak kaşık çanaktan balık kokusunu yumurta kokusunu nası çıkarıyorsunuz.çünkü deterjanla çıkmıyor malesef heleki balık kokusu.