Sarkik göğüs :((

Türkiye'de büyük göğüslü kadınlara göre ne doğru dürüst sutyen üretiyorlar ne bikini ne mayo. Mayo alıyorum içinde saçma sapan bir boyutta meme üstünde sünger. Zaten göğsüm büyük süngeri koymuşsun meme ucu çıkarsa yine çıkıyor. Yani bence onda da bir etkisi yok. Sudan çıkınca süngeri kısım kurumuyor bir türlü. Süngeri küçük, gogusu tam kavrayamadigi icin üstünde garip duruyor falan filan.

Zaten bikini üstlerini beden beden satıyorlar cup olayı hak getire. Ben de İnterneten o bahsettiğim siteden alıyorum bikinilerı. Biraz sürüyor gelmesi ama çok memnun kaldım. Freya diye bir marka var. Tr de yok ama bikinileri çok güzel. Onlara bir bak.

Cokda takma ne mutluki sarkacak goguslerin var bu yasta bide oyle dusun . 20.30 yas arasi cogu kisiler oglan gorunumlu gogus olmamasindan sikayetci. Bende onlardan biri idim 2cm gogus ucum vardi sadece findik kadardim.. sukurki artik dimdik bombastik goguslere sahibim

Aslında memeleriniz o kadar büyük değil. Açıkçası büyük ve sarkık deyince ben ağırlığıyla postürünüzü bozup vücudunuzu öne çekecek ve bu yüzden olduğundan daha sarkık gözükecek ölçüler düşünmüştüm. O durumda cerrahi müdahale kaçınılmaz olur çünkü sporla sıkılaşsanız dahi yağ dokunuz azalacağı için o yağ dokusunu taşıyan deri boşalıp toparlanmaz kolay kolay kas içermediği için.

Pilates tek başına yeterli olmaz açıkçası. Kol, kanat, göğüs çalışın. Evde direnç bandıyla, su şişesiyle bile çalışabilirsiniz.
Duruşunuz dikleşeceği, göğüs -meme değil- kaslarınız kuvvetleneceği için meme dokunuzu kaldırır bir nebze olsun en azından.

Bir de sütyen kullanırken memelerinizin tamamını toplayan, koltukaltınıza taşma yapmayan sütyenler tercih edin minimiser da olsa. Taşma olunca bir süre sonra koltukaltı memesi denen durum oluşuyor ve memelerin normalden daha yaygın, sarkık ve ayrık gözükmesine sebep oluyor.

Son düzenleme:
Aynen şu an kullandiklarimi hep Marks & Spencerdan aldim orda baya cesit var küçülünce biraz sarkıklıgıda gider mi ki peki?Yok ciddi anlamda sarkık sütyensiz tişörtün altinda nerdeyse göbeğimde duruyor cok kötü ((( Benim de begendiğim cok model oluyor herkes giyebiliyor ben de kötü duruyor diye cok kötü oluyorum.Tamamdir dediginiz modellere bakicam cok tesekkür ederim

Aynen o da kötü tabiki ama böyle olacagina hic olmasaydi daha iyi diyorum bazen

Cok asiri büyük degil ama gene de büyük ama ben sarkık olmasindan sikayetciyim cok asagi dogru duruyor aynen o durumda baya kötü oluyor sütyenimi spor sütyeni almayi düşünüyorum o daha iyi durabilir belki dediginiz egzersizleri deneyecegim cok tesekkürler

Spor canım spor benim iki cocuktan sonra bile hâlâ sutyensiz bile sarkık olmuyorsa senin hiç olmaz..Spor yap..ama çok çok rahatsız oluyorsan tabikide ameliyatla kucultursun..artık çok rahat yapiliyor bu tarz ameliyatlar..cok kafana takma bence..

Aynen öyle cok güzel modeller var ve hicbirini giyemiyorum nerde begenmedigim modeller var onlarda tek tük onlar oluyo ve maalesef onlari almak zorunda kaliyorum artik başka carem olmadigi icin son zamanlarda Kom dan aliyorum orda bulabiliyorum arada dediginiz markaya da bakacagim tesekkürler

Aynen o da kötü tabiki ama böyle olacagina hic olmasaydi daha iyi diyorum bazen
Deme oyle kız ben cok cektim hergun corap koymaktan .. Sadece sutyende ibaret gorunum de cok kotuydu . Kadinligina dair hic bisey olmuyor ozaman.. Son 6 aydir gogsumu gere gere yuruyorum valla simdi aynalardan da ayrilmiyorm. Ins. Darisi senin basina

Ne kadar güzelmiş ben cok takmaya basladim artik cok kötü bir görüntü ameliyattan cekiniyorum biraz ondan biraz dogal yollar denemek istedim insallah biraz da olsa işe yarar

Ama ona gene destekli sütyenler oluyo onlari kullanabiliyorsunuz sonra istediginiz bikiniler oluyo birsürü kiyafetler oluyo benimki hepsini elimden aliyo ne bikini güzel oluyo bisey deniyorum göğüs kısmı kötü duruyo insallah sporla biraz düzelir

Ya bi' de meme uçlarınız aşağı bakıyorsa sarkık olmasa dâhi sarkık görüntüye sebep olur. Hele bir de geniş omuzluysanız bu görüntü iki misli artar. Bu fizyolojik-genetik bir durum, bunun cerrahi olarak meme uçlarınızı olduğu yerden yukarı kaldırmak dışında bir çözümü yok maalesef. Şimdi tam net hatırlamıyorum ama sarkma değerlendirmesi için burun ucuyla göğüs ucu arasındaki mesafeyi baz alan bir ölçüm vardı. Isterseniz araştırın bi'. Belki sarkık değildir de böyle bir durum vardır. Bir doktor görüşü de almanız doğru olabilir bu durumda.

Aynen tam öyle onlar da aşağı bakiyor ve geniş omuzluyum peki bu durum sporla biraz düzelmez mi tamamen olmasa da ((

Cok tesekkür ederim sporla beraber soguk su deneyecegim artik ben bir de sıkılaştırıcı krem duydum ama pek güvenemedim onlara sizin bir bilginiz var mi
O Kremleri duydum da ben de hic denemedim canım. Ama baya dikkat etmek gerek ben de bebegimi emzirdim wallaha baya sarkttilar acikcasi eskiden ne guzellermis simdi farkina vardım. Aslinda evlenip bebegin olup emzirince gene sarkicaklar o yuzden simdi falan hrp destekli sudyen kullansan bile olu tamam sudyensizken dik durmazlar ama sudyen varken sonucta giysiden guzel gorunurler. Ben de spor yapiyorum bir yildir çok az fark oldu yonca evcimik falan hic gogus estetigi yok sirt ustu yatip kollari ac kapa hareketi yapiyorum demişti bir de agirliklarla yapinca daha etkili oluyor, onunkiler kucuk gerci ama fark etmiyor kucuk de cok sarkabiliyor. Bence krem de al spor da yap soguk su da tut dik yuru ve hic ustune baski yapma yatarken falan da dikkat et hep yani dikkat edince daha iyi oluyorlar. Ben bazen cocugumun gogsume oturmasina izin veriyorum e eziliyor hata yapiyorum minik cocuk agirlik yapmaz diyorum ama hep dikkat etmek gerek esasen sonra üzülen biz oluyoruz çünkü. Ben de iki seneye falan daha diklesmezlerse gerdirme estetigi düşünüyorum forumda herkes yaptiriyor sonucta kadiniz guzel hissetmek istiyoruz. Insanin morali bozuluyor zaten yillar gectikce surekli maraz çıkıyor. Bence krem de arastir hangisi iyiyse al sür spor da yap duş da al soguk sıcak su kompresi yap. Ben de daha dikkat edeyim. Varsa hakikaten guzel kre ben de alayım onla kurtarabileceksek

Kremleri falan unutun bence. Annem kullandı herşey cok daha kötü oldu şimdi ameliyat olacak. Sütyenle de yatmayın kist oluşumlarının artmasının başlıca sebeplerindendir sütyen.

Yapacağınız tek şey spor. 85 zaten güzel ölçü toparlamak kolay olacaktır

Aynen tam öyle onlar da aşağı bakiyor ve geniş omuzluyum peki bu durum sporla biraz düzelmez mi tamamen olmasa da ((

Eğer vücudunuzdaki yağ alttan daha çok üst bölgenizde toplanıyorsa (kollar- memeler- koltukaltı vs) yine omuz, kanat, göğüs, kol çalışın. Ince kol ve şekilli omuz ilk bakışta göğüs kısmınızdan ziyade omuzlarınıza ilgiyi çekerek illuzyon yaratır. Göğüs kaslarınız da gelişeceği için vücudunuz memelerinizi daha iyi taşır fakat uçların aşağı bakması konusunda pek bir çaresi olmaz. Yerçekimi de acımasız malum.

Açıkçası yani kadın olarak, kadında da erkekte de ilk dikkat ettiğim yer köprücük kemiği belirginliği ve omuz biçimi oluyor. Dekolteyi en iyi taşıyan ve güzel gösteren yer buralar bence. Geniş omuzlarınız varsa hele bunu muhakkak değerlendirin bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…