Sarkik göğüs :((

Aynen spor sütyeni almayi düşünüyorum ben de bu kullandiklarim cok sıkıyor demirler yüzünden altindaki siz sütyen dışında spor falan yapiyor musunuz işe yariyor mu?
Evet egzersiz yapıyorum pilatesle birlikte sıkı şeyler giyiyorum.Kilo verdiğim için sarktı benim şimdi iyi ama kötü de durmuyor.Gece gündüz takarsan faydası olur

Evet egzersiz yapıyorum pilatesle birlikte sıkı şeyler giyiyorum.Kilo verdiğim için sarktı benim şimdi iyi ama kötü de durmuyor.Gece gündüz takarsan faydası olur
Tamamdir teşekkür ederim spor sütyeni alirsam o sekilde kullanirim ben bir ara yogaya gidiyordum gecen sene onun da faydasi olur mu pilates gibi

Ne kadar etkili bilmem ama bir ara goguslerim zayiflamamdan dolayi sarkmisti. Bende soguk suyla yikayip buzu ice dogru daire seklinde gezdirip eritiyordum. Ise yaradi mi psikolojik mi bilmiyorum ama deneyin isterseniz suan bir sorunum yok ama onun etkisi mi bilemiyorum

sıcak suyla da yıkansan en son veya yıkanırken arada soguk su tutmak gerek.
bır de spor kol hareketlerı falan faydalı denıyor.

Yazin bir süre denedim ama kışın zor olur diye yapmiyor bu siralar cok tesekkürler gene denerim

sıcak suyla da yıkansan en son veya yıkanırken arada soguk su tutmak gerek.
bır de spor kol hareketlerı falan faydalı denıyor.
Cok tesekkür ederim sporla beraber soguk su deneyecegim artik ben bir de sıkılaştırıcı krem duydum ama pek güvenemedim onlara sizin bir bilginiz var mi

Anneminkiler de aşırı büyük ve sarkık ama bana diyoki senin gibiyken benim öyle degildi dogumdan sonra oldu diye benim hep böyle cok sinir bozucu hem büyük hem sarkık olmasi bu yasta bide

Ben çok inanmadım annene. Yani yalan söylemiyordur elbette ki ama onun hatirladigi kadar dik ve kucuk olamaz.
teyzemin göğüsleri büyük bayağı hem de gençlik fotolarına bakıyorum o zaman da büyük. Annemin fotolarına bakıyorum orta boy belli. Şimdi bakıyorum kadın 100 kilo olmuş büyümüş tabi ama o bedene göre yine orta boy. Memenin kendisi yağ kütlesi. Sen kas çalışsan ancak omuz ve göğüs çalışırsın. Çok çalışırsan memedeki yağ kütlesi azalır mi azalır tabi. Sporcuların memeler özellikle yuzuculerin küçük. Ama onlar hem küçük yaştan başlıyorlar çalışmaya hem de çok yoğun spor yapıyorlar. Senin yapacağın çalışma ne derece kuculmesine etkili olur bilemiyorum. Küçültmese bile memeleri kaldırabilirsin. O bile seni rahatlatır. Ben kilo verdiğimde 2 cup a kadar küçüldüğü olmuştu. Ama 9 kilo yağ vermiştim. Yağdan vermek çok faydalı oluyor. O zaman memeler de küçülüyor.

Benimkiler de büyük niyetim çocuktan sonra küçültmek. Sırt ağrısı omurgaya yükü kıyafetlerin kötü durması hepsi ayrı bir dert. Kilo verince küçülüyor ama yine de bedenime göre hep büyük kalıyor.

Ayni dertten muzdaribim onccedende sarkikti cocuktan sonra icler acisi

Cok tesekkür ederim sporla beraber soguk su deneyecegim artik ben bir de sıkılaştırıcı krem duydum ama pek güvenemedim onlara sizin bir bilginiz var mi
Sikilastirici krem sadece cildini Sikilastirir. Senin derinde büyük bir memeyi yukarı çekemez. Bol bol su iç. Göğüs omuz çalış ve fazla kilon varsa ver. Ama yağdan vermen lazım.

Yok küçük demedi zaten seninki kadar sarkık degildi dedi evet ben kaldırsın istiyorum zaten yazin bikini almaya gidiyorum hicbirisi olmuyo kaldırmıyo artik denemeyi bile bıraktim sinirlerim bozuldu cunku biraz da olsa düzelsin istiyorum dediginiz egzersizleri deneyecegim insallah dediginiz gibi biraz düzelir

Sikilastirici krem sadece cildini Sikilastirir. Senin derinde büyük bir memeyi yukarı çekemez. Bol bol su iç. Göğüs omuz çalış ve fazla kilon varsa ver. Ama yağdan vermen lazım.
Aynen sporla beraber vermem lazim ama herhalde gene sirf diyetle verince gene sarkma oluyormus herhalde

85 d takıyorsan kilo verince 80 C ye düşersin. C ideal cup bence. Sana sarkık geliyor olmasın. Buyuk meme ister istemez sarkik gozukur.

Bak ben şu anda 85 e takıyorum. 80d ye kadar küçüldüğü oldu kilo verdigimde. O zaman gayet askılı tshirtler falan giyiyordum. Çok yakışıyordu. Sen 80 C ye düşersen acayip güzel olur.

Bir de ben yurt dışından brastop diye bir siteden sutyen siparişi veriyorum. İngiliz markalar satıyorlar. Çok güzel çeşit çeşit model var. İdeal modelini bulamamış olabilsin. Toparlayıci modeller önden bastırıyor yana yayıyor ve bence bu şekilde meme daha büyük gözüküyor. Önden baktığında memeler kolların önüne kadar yayılmış oluyor. Daha büyük gozkuyor.

Onun yerine balcony modeller denersen çok daha hoşuna gidebilir. Tabi uygun modelleri bulman lazım. Marks spencer da çok model var. Oradan dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…