• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkik göğüs :((

anladım ama maalesef yok :KK43: spor hocama dahi sordum. ben de çok isterdim doğal olarak dikleşsin etsin ama. henüz 22 yaşındayım ben de ve inan çok rahatsız edici. sürekli toparlayıcı sütyen mi kullanacağız?:cry:
Benim hep böyleydi senin bedenin kaç?Aynen çok kötü ya cidden kullandigimiz sütyende yeteri kadar baskı yapiyor zaten iyi görünsün diye

Benim hep böyleydi senin bedenin kaç?Aynen çok kötü ya cidden kullandigimiz sütyende yeteri kadar baskı yapiyor zaten iyi görünsün diye
benim hep böyle değildi,kendi kendime ben ettim maalesef. şu an kilo verme sürecinde olduğum için sadece sporcu sütyeni kullanıyorum,sabah akşam. bedeni de L oluyor. göğüs ölçüm de 88 cm. aslında çok değil,şu anki kiloma göre normal hatta(kilom 67) ama sarkıklığı sorun.

benim hep böyle değildi,kendi kendime ben ettim maalesef. şu an kilo verme sürecinde olduğum için sadece sporcu sütyeni kullanıyorum,sabah akşam. bedeni de L oluyor. göğüs ölçüm de 88 cm. aslında çok değil,şu anki kiloma göre normal hatta(kilom 67) ama sarkıklığı sorun.
Benim de öyle bu kadar sarkık olmasa büyüklüğü sorun etmicem işte insallah birazda olsa toparlayabiliriz bu yöntemlerle tamamen olmasa

Benim de öyle bu kadar sarkık olmasa büyüklüğü sorun etmicem işte insallah birazda olsa toparlayabiliriz bu yöntemlerle tamamen olmasa
canım bu yöntemler sarkıklık olmadan önce yapılmalı. sarkan deri toplanmıyor maalesef,keşke annem beni de uyarsaydı. ama annemin hiç böyle sorunları olmadığı için bilememiş. kadın beni bile 56 kiloda doğurmuş. bir tane sarkması,çatlağı yok. ama benim cildim problemli. sarktım da çatladım da. ergenlikte de kimse uyarmadı.
senin moralini bozmak istemem,tabii ki yap burada yazılanları da en azından daha fazla sarkmasını engellersin.
bak şunu da izle istersen

Arkadaşlar sporla göğüs toparlayan çok kişi var. Şu an benimkiler de sarkıkZ büyük göğüslere sahipim. Uzun süre yanlış sütyenler kullandım. Balenli balensiz süngerli.. Doğru sütyeni hiç bulamadım. Genelde Türkiye'de büyük göğüslere göre sütyen yok yani sadece ünlü markalarda var diğerleri A ve B kup ile sınırlı. Nbb toparlayıcıları falan hepsi gereksiz ürünler hiç biri toplamıyor. Ve tipsiz gösteriyor. Ya dik tutmuyor ya da birleşik gösteriyor.. Dikişli olup üçgen gösterenleri hiç söylemeyin bile.. Bizim (büyük göğüs gkşsşa) kullanmamız gereken sütyenler balenli be süngersiz olmalı. Yani bu farklı modeller, balkonetler falan kesinlikle bize göre değil. Malesef bunlardan yana şansızız.:/

En son komşumuzun tavsiyesi ile Yeni İnci den bir sütyen aldım. Balenli ama süngersiz (büyük göğüslüler kesinlikle süngersiz kullanmalı :) )
Baya memnunum tüm gögüsümü sarıyor ve küçük gösteriyor. Ben çok küçülsün diyenlerden değilim sonuçta millet büyük göğüs diye ölüyor ama bu sütyen baya toparlayor sarkık bir görüntü olmuyor. Zıpladığımda falan çok fazla sallanmıyor. Kıyafetlerimde de o kötü görüntü yok. Abartmak istemiyorum ama Zayıf bile gösterdi diyebilirim.
Fiyatı çok ucuz değil 40-45 tl civarı satılıyor ama zaten sütyen dediğinden de 10-15 tane almıyoruz. Benim aldığım yer göğsümü ölçüp ona göre vermişti. Bundan önce Le Jardin kullanıyordum onda beden 95B idi kupts C fslsn olmayınca sırtı genişletiyorduk. Kendi bedenimde o sanıyordum. Ama yeni inci de 85D aldım. :) cup büyük sırt dar. Hepimiz annelerimizin büyük göğüsleri var 100-120 beden kullanıyor snaıyoruz ama değil işte. Annem benden baya iri le jardinlerim genişleyince ona veriyordum bana olan cuplar ona büyük geliyordu ama kopçası da anca oluyordu. Neyse işte ben dsha sonra iki tane daha aldım gayet rahat kullanıyorum tavsiye ederim. Farklı modelleri var benim aldığım aşağı da. İnternetten baktım numarası 1640 yazıyor. Mm aldığınız numars hafif sıkıyor diyr değiştirmeyin zamanla çok az açıyor tam oluyor.

Çok konuştum kusura bakmayın. :D

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 280
  • image.jpeg
    image.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 88
  • image.jpeg
    image.jpeg
    21,5 KB · Görüntüleme: 107
  • image.png