Sarkik göğüs :((

Kremleri falan unutun bence. Annem kullandı herşey cok daha kötü oldu şimdi ameliyat olacak. Sütyenle de yatmayın kist oluşumlarının artmasının başlıca sebeplerindendir sütyen.

Yapacağınız tek şey spor. 85 zaten güzel ölçü toparlamak kolay olacaktır
Krem hakkinda tam net bir bilgi duymadim o yüzden de ondan cekindim biraz zaten sütyeni de sürekli takamiyorum cok sıkıyor toparlayici oldugu icin alti balenli gece takamam zaten istesem de spor deneyecegim artik yeter ki su halinden iyi dursun

Krem hakkinda tam net bir bilgi duymadim o yüzden de ondan cekindim biraz zaten sütyeni de sürekli takamiyorum cok sıkıyor toparlayici oldugu icin alti balenli gece takamam zaten istesem de spor deneyecegim artik yeter ki su halinden iyi dursun
Kremleri net söylüyorum elinizi sürmeyin. Çünkü bu kırışık açmak yada leke gidermek gibi birşey değil. Maddi durumunuz varsa bazı kliniklerde cihazlar var frekans ve titreşimlerle toparlayan. Ama uzun vadeli çözüm spor

Eğer vücudunuzdaki yağ alttan daha çok üst bölgenizde toplanıyorsa (kollar- memeler- koltukaltı vs) yine omuz, kanat, göğüs, kol çalışın. Ince kol ve şekilli omuz ilk bakışta göğüs kısmınızdan ziyade omuzlarınıza ilgiyi çekerek illuzyon yaratır. Göğüs kaslarınız da gelişeceği için vücudunuz memelerinizi daha iyi taşır fakat uçların aşağı bakması konusunda pek bir çaresi olmaz. Yerçekimi de acımasız malum.

Açıkçası yani kadın olarak, kadında da erkekte de ilk dikkat ettiğim yer köprücük kemiği belirginliği ve omuz biçimi oluyor. Dekolteyi en iyi taşıyan ve güzel gösteren yer buralar bence. Geniş omuzlarınız varsa hele bunu muhakkak değerlendirin bence. :)
Tamamdir teşekkür ederim en yakin zamanda baslayacagim insallah sonuclari güzel olur

Kremleri net söylüyorum elinizi sürmeyin. Çünkü bu kırışık açmak yada leke gidermek gibi birşey değil. Maddi durumunuz varsa bazı kliniklerde cihazlar var frekans ve titreşimlerle toparlayan. Ama uzun vadeli çözüm spor
Zaten önyargılıyım biraz da artik düşünmeye başlamiştim elimden geleni yapiyim diye ama denemem artik ya su an sporla elimden geleni yapiyim uzun vadede eger ki cesaretimi toparlarsam ameliyat veya dediginizi düşünebilirim

Evet egzersiz yapıyorum pilatesle birlikte sıkı şeyler giyiyorum.Kilo verdiğim için sarktı benim şimdi iyi ama kötü de durmuyor.Gece gündüz takarsan faydası olur
Ya o takacağı şeyin markasını verir misiniz ? Pek anlamıyorum da bu işlerden .
Doğum yaptıktan sonra kendime bi türlü uygun sütyen bulamadım , çok da araştırmadım aslında da

Deri sarkmışsa kas gelişse bile ucu aşağıya bakar.yağ dokusuyla kas dokusu farklı sonuçta. Neden ameliyat olmak istemiyorsunuz korkulacak bişey değil aşırı pahalıda değil diye biliyorum dikleştirme yapıp somrasında sporla dik ve diri tutarsınız aslında. Çokta güzel olur. Kısa süre önce büyütme ameliyatı oldum da:) şimdiye kadar neden korkmuşum diye kendime kızdım sonra.

Deri sarkmışsa kas gelişse bile ucu aşağıya bakar.yağ dokusuyla kas dokusu farklı sonuçta. Neden ameliyat olmak istemiyorsunuz korkulacak bişey değil aşırı pahalıda değil diye biliyorum dikleştirme yapıp somrasında sporla dik ve diri tutarsınız aslında. Çokta güzel olur. Kısa süre önce büyütme ameliyatı oldum da:) şimdiye kadar neden korkmuşum diye kendime kızdım sonra.
Bilmiyorum ya korkuyorum ameliyattan :KK43: biraz spor ve soguk su denicem insallah düzelir az da olsa sonra belki ileride yaptiririm dikleştirme siz hic spor falan denediniz mi dikleştirmek için

Kaslar grlişirse büyür diye denedim ama yağ dokusu azıcık öne çıktı sadece alt kısım kas oldu çirkin oldu bende. Araştırın foruma yazın olanlarla konuşun. Çok ağrılı olacağını sanmıyorum ben büyütme oldum. Bayada büyük bir silikon taktılar 3gün oldu. Ağrım oldu ama benimki ağrılı bi ameliyat zaten. Yine de pişman değilim aynaya baktığımda mıtluyum. Yine de dene bak kendin gör ama kesin çözüm herzaman ameliyat oluyor maalesef kimle konuşsam en kısa en kolay ve en iyi sonuç alınan yolu ameliyat olarak görüyor

Kaslar grlişirse büyür diye denedim ama yağ dokusu azıcık öne çıktı sadece alt kısım kas oldu çirkin oldu bende. Araştırın foruma yazın olanlarla konuşun. Çok ağrılı olacağını sanmıyorum ben büyütme oldum. Bayada büyük bir silikon taktılar 3gün oldu. Ağrım oldu ama benimki ağrılı bi ameliyat zaten. Yine de pişman değilim aynaya baktığımda mıtluyum. Yine de dene bak kendin gör ama kesin çözüm herzaman ameliyat oluyor maalesef kimle konuşsam en kısa en kolay ve en iyi sonuç alınan yolu ameliyat olarak görüyor
İz falan kaliyormus bide hani bunda o yüzden bilemiyorum yasimda genc su an biraz spor denicem eger ki olmazsa ileride yaptiririm belki :KK43:

canım benimkiler de kilo al ver al ver sarktı maalesef. ve çok araştırmıştım bu konuyu maalesef cerrahiden başka yöntem yok. neden düşünmüyorsun? çok güzel toparlıyorlar. hem büyüklüğünden rahatsızsan küçültürsün de ileride sarkmaz tekrar.

canım benimkiler de kilo al ver al ver sarktı maalesef. ve çok araştırmıştım bu konuyu maalesef cerrahiden başka yöntem yok. neden düşünmüyorsun? çok güzel toparlıyorlar. hem büyüklüğünden rahatsızsan küçültürsün de ileride sarkmaz tekrar.
Ya hiç düşünmüyorum degil de korkuyorum biraz ya ameliyattan falan o yüzden ameliyat dışındaki yöntemleri sordum biraz sporla falan deniyim biraz toparliyormus cunku sonra ileride cesaretimi toparlarsam olurum

Ya hiç düşünmüyorum degil de korkuyorum biraz ya ameliyattan falan o yüzden ameliyat dışındaki yöntemleri sordum biraz sporla falan deniyim biraz toparliyormus cunku sonra ileride cesaretimi toparlarsam olurum
anladım ama maalesef yok :KK43: spor hocama dahi sordum. ben de çok isterdim doğal olarak dikleşsin etsin ama. henüz 22 yaşındayım ben de ve inan çok rahatsız edici. sürekli toparlayıcı sütyen mi kullanacağız?:cry:

X