- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Bana şöyle sabah uyanık kalmaya çalışırken ya da spor yaparken iyi gidecek, temposu yüksek eğlenceli şarkılar önerebilir misiniz? Benim müzik zevkim daha yavaş, hüzünlü şarkılar üzerine kurulu sanırım. Şöyle müzikçalarımı takıp yürüyüş yapayım diyorum modumu yükseltecek şarkı bulamıyorum içinde. İndirmek istediğimde de aklıma çok birşey gelmedi.
Bara bara bara ! bere bere bere ! bara bere bara bere bereeeeğğğğ
Bu zazaca melodisi vs. bana çok pozitif hissettiren bir şarkı. Bir arkadaşın evinde dinlemiştim ismini hatırlamaya çalışmak bayağı zorladı. Bonus olarak youtube yorumlarında da kürtlerin kırmançilerin zazaların birbirlerine girdikleri ilginç diyaloglar var.
MIKAIL ASLAN (ZAZACA JAZZ) - MIRE ÇI KE - YouTube Mikail Aslan - Mire çi ke
Bunu demin linkten linke atlarken keşfettim. Acayip eğlenceli kıpır kıpır bir şarkı. Arctic monkeys - Dancing shoes
Buena Vista Social Club & Arctic Monkeys - Dancing Shoes - YouTube
[/url]
PileliPire kullanıcısından alıntı
Bara bara bara ! bere bere bere ! bara bere bara bere bereeeeğğğğ
_NurteN_
Aklıma hemen Pink şarkıları geldi. :)
ardemir
tecrübeyle sabitlenmiştir
spor yaparken ve temizlik yaparken dinlenilebilecek en iyi müzik türü Roman havalarıdır
şopar style
İlahi, sigaralı smile da bi atar havası varmış gibi geliyor bana. Ünlemlei de görünce olunca nooluyoruz oldum bianRitmi keyifliymiş şarkının.
Pek pink dinlemem ben normalde. Hangi şarkılarına bakıyım?
O zamaan bu da sana gelsin. Hap koydum ex koydum içine de roj koyduum kaynanamın adınıı kuyruklu yılan koydum oh oh. Çok eğlenceli aslında ama zurna sesi başımı ağrıtıyor benim.
Hap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube
Pek pink dinlemem ben normalde. Hangi şarkılarına bakıyım?
O zamaan bu da sana gelsin. Hap koydum ex koydum içine de roj koyduum kaynanamın adınıı kuyruklu yılan koydum oh oh. Çok eğlenceli aslında ama zurna sesi başımı ağrıtıyor benim.
Hap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube
gangnam style :))) valla bunla olimpiyatlara bile katılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?