Dev-naked'ı çok beğendim ve listeme ekledim, dinlememiştim daha önce hiç biraz Ke$ha'ya benziyor sanki müzik tarzı.
İspanyolca şarkılar da çok eğlenceli, onları da listeme ekledim hatta dinlerken gaza gelip dans kursuna mı başlasam diye düşündüm.
Bense'nin söylediği de çok tatlı bir şarkı ama beni hareket ettirmeye yetmez o, al eline kahveni otur müzik dinle şarkısı o ritimler benim için. Evet tembelim
Gangnam style da benim kalbimde yaradır.

İlk patladığından beri internet olan her ortamda birileri açıp aa ne komik video derken ben boş boş ekrana bakıyorum, mizah ve dans anlayışımın Dünyayla uyuşmadığının kanıtı benim için o şarkı, ne zaman izlesem şakşuka dansı niye buralara gelemedi diye düşünüyorum
Şu iki şarkıyı da yeni listeme ekledim. Burada da paylaşayım arşiv olsun.
Bu zazaca melodisi vs. bana çok pozitif hissettiren bir şarkı. Bir arkadaşın evinde dinlemiştim ismini hatırlamaya çalışmak bayağı zorladı. Bonus olarak youtube yorumlarında da kürtlerin kırmançilerin zazaların birbirlerine girdikleri ilginç diyaloglar var.
MIKAIL ASLAN (ZAZACA JAZZ) - MIRE ÇI KE - YouTube Mikail Aslan - Mire çi ke
Bunu demin linkten linke atlarken keşfettim. Acayip eğlenceli kıpır kıpır bir şarkı. Arctic monkeys - Dancing shoes
Buena Vista Social Club & Arctic Monkeys - Dancing Shoes - YouTube
BU da windows 8'in reklam şarkısı, bu da çok sevimli bence. LEnka everthing at once
Lenka - Everything At Once (Music Video) - YouTube