İspanyolca şarkılar da çok eğlenceli, onları da listeme ekledim hatta dinlerken gaza gelip dans kursuna mı başlasam diye düşündüm.
Bense'nin söylediği de çok tatlı bir şarkı ama beni hareket ettirmeye yetmez o, al eline kahveni otur müzik dinle şarkısı o ritimler benim için. Evet tembelim
Gangnam style da benim kalbimde yaradır.
İlk patladığından beri internet olan her ortamda birileri açıp aa ne komik video derken ben boş boş ekrana bakıyorum, mizah ve dans anlayışımın Dünyayla uyuşmadığının kanıtı benim için o şarkı, ne zaman izlesem şakşuka dansı niye buralara gelemedi diye düşünüyorum
[/url]
Bense'nin söylediği şarkı seni hareket ettirmeye yetmedi mi:) Ya aslına bakarsan, ben de öyle çok hareketli şarkı dinleyen bir insan değilim, genelde yağmur modundalardır, ya da hareketli sayılacak bile olsalar, bir dinginlikleri vardır. O yüzden Bense ile al eline kahve müzik dinle yaklaşımına da katılıyorum
En iyisi öyle yap sen :)
İspanyolca şarkılar üzerinde linkten linke gidersen özellikle KÜBA müzikleri oldukça hareketli ve eğlenceli, ben genelde linkten linke atladığım için arşiv haline getiremedim bir türlü. Mesela AfroCubism'in albümü var bende, yine öyle deli gibi coşturmaz ama bence güzel bir albüm. CUBA MALİ adlı şarkı ile evin içinde döne dolana hafif ritmlerle kendimce dans ederim
Omara Portuondo ( spor için değil ama ispanyolca dinleyerek dinlenmek istersen)
Bu arada Afrika Müziği'ne ne dersin? Belki içinde birşeyler uyandırır :)
Babatunde Olatunji Jin-Go-Lo-Ba (Drums of Passion) - YouTube ( Babatunde Olatunji adlı grubun da albümü var bende, mod değişikliğine ihtiyaç duyunca dinlerim, şarkılarına hızla bir geçiş yap istersen:) )
Dinlenme müziklerine bir ek daha yapayım: Bonnie Prince Billy. Bilmiyorum biliyor musun..
Gangam style için dediklerine gönülden katılıyorum hemen hemen aynı cümleyi kardeşime kurmuştum. Bana heyecanla video'yu açıp çok güleceksin, çok eğlenceli dediğinde, boş boş ekrana bakıp...söylediklerine benze bir cümle kuruvermiştim:)
-Benimkiler biraz dinlenme müziği oldu- Çünkü pop müzik çok dinleyen biri değilim
Niye yorum yapıyorsun dersen, sevdiğim müzikleri paylaşmış oluyorum
( dinlenme müziklerine ilave olsunlar bari )
Popüler şarkılardan da aklıma gelenler: SILA ALEİN DELON
Kenan Doğulu ÇAKKIDI
Nil_ BEN APTAL MIYIM
Kolay gelsin