Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar tiroit hastalığım yüzünden biranda çok kilo aldım ve göbeğim sarktı 87 kiloyum bu sarkmayi nasıl düzeltebilirim böyle bisey yaşayanlar tecrübelerini paylasirsa mutlu olurum
kızlar tiroit hastalığım yüzünden biranda çok kilo aldım ve göbeğim sarktı 87 kiloyum bu sarkmayi nasıl düzeltebilirim böyle bisey yaşayanlar tecrübelerini paylasirsa mutlu olurum
yani sizin göbek sarkikti bunu yapinca düzleşti dimi? bide kiloluykenmi yaptınız zayıflayınca mı yaptınız ? ben şu an kiloluyum 87 kiloyum daha zayiflamadimda o yüzden soruyorum ☺ bu arada çok teşekkür ederim öneriniz için
Ben de kilo verme sürecine yeni girenlerdenim. Ben de çok merak ediyorum acaba kilo verdikten sonra mı yaptınız, yoksa her aşamada yapılabildiği kadar yapmak faydalı mıdır? Ek olarak kaç tekrar yaptınız vesaire biraz bilgilendirirseniz zahmet olmazsa, çok iyi olur. Çok teşekkürler