arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum tabiki saça kıyafete göre yargılamamak lazım . Söylediklerim yanlış anlaşılıyor neden bu kadar tepki gösterdiler anlamadım. Ben aslında sarı saçı çok severim ama kullanamadım rahat edemedim insanların tuhaf düşünceleri yüzünden ben onu anlatmak istiyorum.
Hayır tabiki her platin saçlı nataşa değil ben onu demek istemiyorum biz sarışın bi ırk mıyız niye anlamak istemiyosunuz. Bende sarı saç yaptım ama kullanamadım kötü tepkiler aldım. Ve çevremdede görüyorum öyle oldugunu düşünüyorum istediğim gibi düşünmektede özgürüm yani. [/COLOR]Ama ben tüm sarı saçları kastetmiyorum platin sarısı saçdan bahsediyorum.
Hayır tabiki her platin saçlı nataşa değil ben onu demek istemiyorum biz sarışın bi ırk mıyız niye anlamak istemiyosunuz. Bende sarı saç yaptım ama kullanamadım kötü tepkiler aldım. Ve çevremdede görüyorum öyle oldugunu düşünüyorum istediğim gibi düşünmektede özgürüm yani. [/COLOR]Ama ben tüm sarı saçları kastetmiyorum platin sarısı saçdan bahsediyorum.
bu arada bir ırka laf sokmaktanda vazgeçmiyorsunuz. aynen devam.ben 2 ay platin saçla dolaştım rus falan sanıyolardı resmen onu demek istiyorum yani
Platin saç rengi bizim ırkımızda olan bi renk değil. Ve toplumumuzda genelde o gözle bakıyolar ne yazıkki bu böyle kendimde kullandım çünkü aşırı dikkat çekiyor. Renk olarak bende çok beyeniyorum ama hiç kullanamadım. Basit bi görüntü oluşturduğunu düşünüyor bizim toplumumuz.
sizde bir karar verin kullandınız mı,kullanmadınız. şakkıdıPlatin saç rengi bizim ırkımızda olan bi renk değil. Ve toplumumuzda genelde o gözle bakıyolar ne yazıkki bu böyle kendimde kullandım çünkü aşırı dikkat çekiyor. Renk olarak bende çok beyeniyorum ama hiç kullanamadım. Basit bi görüntü oluşturduğunu düşünüyor bizim toplumumuz.
sizde bir karar verin kullandınız mı,kullanmadınız. şakkıdı
şu basit kelimesinide,geri alın. insanlara hakaret etmeyin bence..
geri almıyorum laflarımı çarpıtmayın lütfen ben basit demiyorum zaten dikkatli okuyun
bu arada bir ırka laf sokmaktanda vazgeçmiyorsunuz. aynen devam.
rusa benzeme k,çok kötü öyle mi...
tekrar bravo.klava:
Siz sarışın oldugunuz için söylediklerim baya dokundu galiba size ben beyenmek zorunda değilim sizinle aynı fikirdede olmak zorunda değilim.
sevdemm kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Platin saç rengi bizim ırkımızda olan bi renk değil. Ve toplumumuzda genelde o gözle bakıyolar ne yazıkki bu böyle kendimde kullandım çünkü aşırı dikkat çekiyor. Renk olarak bende çok beyeniyorum ama hiç kullanamadım. Basit bi görüntü oluşturduğunu düşünüyor bizim toplumumuz.
. Basit bi görüntü oluşturduğunu düşünüyor bizim toplumumuz.
. siz demiyorsunuz ,güya ama,
,toplumumuz adına konuşuyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?