yawaş arkadaşım ne demek nataşalar kullanıyo şimdi platin saçlılar nataşa imajlı mı? ayrıca nataşa da demeyin yaw ne bu
Biliyosunuzdur sonuçta nataşalarda o rengi kullanır,ve yabancı uyruklu bi çok bayanda öyle o yüzdende nedense toplum olarak kötü bakıyolar yani.
Biliyosunuzdur sonuçta nataşalarda o rengi kullanır,ve yabancı uyruklu bi çok bayanda öyle o yüzdende nedense toplum olarak kötü bakıyolar yani.
saçım sarı doğal sarı evlenebildim canım hehehe merak etme :))) şaka bir yana bu büyükler fazla konuşuyo yaa bazen sinir ediyolar benide evlendikten sonra daha da açtım röfleyle saçımı koyu renk yaptırınca eşim beğenmiyo sarıya dönünce işte bu sensin diyo
ben evlendiğimde ve evlenmeden 3 sene önce den beri sarışındım..
ama ne yazıkkı bizim bağnaz erkeklerımız en çok sarışına bakar gene ençok sarışına salça olur..
ne yazıkkı böyleyiz..
böyle düşünen insanları gördükçe ilerleyeceğimiz yerde geriliyoruz diyorum.. biri sarışınlara nataşa der, biri yabancı erkekle evlenilmez der.. okuyunca yanılmayın, sene 2009 yani, bugüne değğin yorumlar bunlar..! bi de herhangi bir erkeğin lafı olsa bunlar, canla başla mücadele ederiz; fakat insanın hemcinsi söyleyince daha da bi kırıcı oluyo..
kişisel yetersizliklerimizi hemcinslerimize yüklemeye çok meraklıyız bayanlar olarak malesef:1no2:
Bu nedır yahu, koparıp geçirmişsiniz ortalıgı
sarı platın saclılar nataşa mı, her rus gördüğün nataşa mı peki kötükedihüso
her Türk gördüğüm sizin gibi olsa ohoooo, kıran kırana, agzınızı toplayın.... zaten yasaktı bu forumda heryerde oldugu gibi insanlara ınsancıl olmayan konusmalar yapmak sınıflandırmak...
mirmirmirmir
yawaş arkadaşım ne demek nataşalar kullanıyo şimdi platin saçlılar nataşa imajlı mı? ayrıca nataşa da demeyin yaw ne bu[/B
Bunu ben demiyorum toplumda öyle bi bakış açısı var biliyosunuz bizim toplumumuz herşeyi kaldıran bi toplum değil. Bu benim kendi görüşüm değil ben toplumdaki insanların bakış açısını öyle görüyorum kaç tane arkadaşım platin saçdan döndü bu yüzden bi çok örnek görmüşüm ki söylüyorum kafamdan uydurmuyorum..
yawaş arkadaşım ne demek nataşalar kullanıyo şimdi platin saçlılar nataşa imajlı mı? ayrıca nataşa da demeyin yaw ne bu[/B
Bunu ben demiyorum toplumda öyle bi bakış açısı var biliyosunuz bizim toplumumuz herşeyi kaldıran bi toplum değil. Bu benim kendi görüşüm değil ben toplumdaki insanların bakış açısını öyle görüyorum kaç tane arkadaşım platin saçdan döndü bu yüzden bi çok örnek görmüşüm ki söylüyorum kafamdan uydurmuyorum..
insanları saç rengine göre, giydiklerine göre yargılamak yanlıştır, bizim toplumumuzun bazı bireylerinde böyle önyargılar olması bunların genel doğrular olduğu anlamına gelmez. siz saçınızın rengini değiştirmiş olabilirsiniz ama toplumun bir kesimine ters diye saç kesimini değiştirmeyenler bu yargıları yıkmayı başarır dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?