- Konu Sahibi EU1
Saçlarım sapsarıydı evlendiğimde , platin sarısı nerdeyse o derece açık renk yani.. Eşim beni o halimle beğendi ve evlendik.. Bazı erkekler çok bakımlı , çekici kızlara yanaşmaya çekinebilir ,
reddedilme korkusuyla , ama sarışın olduğu için değil , ulaşılmaz göründüğü için .. Esmer de olsan , kumral da fark etmez , kendinden emin ve sert görünmek onları ürkütür..
Hıı çıkmak için sarışınları tercih ederler demiş bence alakası yok.. Çıktığı sarışın bayan kendi normlarına ve yapısına uygunsa , aşk da varsa neden evlenmesin ki .. Evlenme konusunda sarışın ,
esmer farkı yapıldığını düşünmüyorum ben.. Bilakis evlenince eşinin saçını sarıya boyattıranlar var...
Mahsun Kırmızıgül bi şarkısında ne diyor;
Sarışın , esmeri ne de kumralı ...benim için en güzeli insan olanı yerimseniben
reddedilme korkusuyla , ama sarışın olduğu için değil , ulaşılmaz göründüğü için .. Esmer de olsan , kumral da fark etmez , kendinden emin ve sert görünmek onları ürkütür..
Hıı çıkmak için sarışınları tercih ederler demiş bence alakası yok.. Çıktığı sarışın bayan kendi normlarına ve yapısına uygunsa , aşk da varsa neden evlenmesin ki .. Evlenme konusunda sarışın ,
esmer farkı yapıldığını düşünmüyorum ben.. Bilakis evlenince eşinin saçını sarıya boyattıranlar var...
Mahsun Kırmızıgül bi şarkısında ne diyor;
Sarışın , esmeri ne de kumralı ...benim için en güzeli insan olanı yerimseniben
Son düzenleme: