benim eşimde aşırı kıskanır ama kıyafetime ve sacıma yada makyajıma karışmamaya çalışır ortamına göre bu kıskanclık değil altıdan başka konular cıkar gibi geliyo bana eşiniz sizi kendisiyle kıyaslıyor gibi geldi bana kendi bakımsız siz bakımlısınız sevgi kıskanclığı ile alakası yok bence çünkü seviyosa ve sevdiği içinse kıyamaz size
saçlarınızı biraz daha koyu yapsanız, hem siz hemde eşiniz mutlu olur .
canım olayın renkle çok alakası yok;olay normal bir kadınken çekici bir kadına dönüşmenle alakalı,bence sen eşini ne kadar çok sevdiğini gösterip onun korkularını gidermelisin. ve unutma artık sen eskiye göre daha çekici bir kadınsın sorunun başlangıcı bu fakat bunu sen kendi lehine kullanabilirsin.umarım ara yolu bulursunuz.
Esinin sacini begenmedigini dusunuyorum guzel degilde cirkin olmani isteyecek degildir diye dusunuyorum
kıskanıyo işte..
ben olsam boyardım valla...
bu kadar büyütmesi ayrıca ilginç..
Kizlar iyi aksamlar
Bunun kadar sacma bi konu actigim icin ozur dilerim...
Konu artik asamayacagim boyutlara geldi ve cikmazda oldugumdan sizlerle paylasmak istedim.
Tam 4 saattir sari sac yuzunden esimle ciddi ciddi tartisiyoruz ve az onceki sozu
Eger yarin o sac siyah olmazsa aksam eve gelmem oldu.
Evliligimin ilk baslarinda 80 kiloydum ve karameldi sac rengim ve esim hic umursamadi beni takmiyordu bile
Bende kiskancliktan geberiyodum ise giderken dus almasina parfum sikmasina bile deli oluyodum.
Suandaki durum ise hastaligimdan dolayi ciddi kilo kaybim oldu suan 55 kiloyum ve sarisinim diye kocam inanilmaz baski uyguluyor. Her gecenin baktigini benim hakkimda hep kotu dusuncelere kapildiklarini soyluyor. Onceki ben en ufak seyleri problem yapan inanimaz kiskanc hatta ruh hastasi durumundaydim oyleydim kabul ediyorum.
Suan oyle degilim zamanla kendimi telkin ettim kiskanilcak bisi yok vs vs yendim bu durumu.
Suan is cigirindan cikti resmen inanilmaz bisi oldu esime ve alttan aldikca tepeme cikti resmen.
Onceki melekmis daha sadeymis bilmemneymis suanki ise kokos bisi olmus. Yaptigim tek sey sacim sari ve fondoten ve rumel kullaniyorum.
Benim bu durumu tatli bi dille cozmem gerekti her zaman ki gibi ama bu sefer cok ters tepti asla yanasmiyo inada bindirdi konuyu. Bana eger hayalimdeki kadina donustun demeseydi sacimi geri karamel yada findik kabugu dusunuyordum onu dedikten sonra kendimi sarisin olarak kabul ettim. Kizlar lutfen yardim edin icerde boga gibi yatiyo ve tek kelime edilmiyo ne yapmam gerek delirmek uzereyim iki aileyide bi araya getirip sacimin rengi icin konusacakmis sacmaliga bakin. Ne yapmam gerek artik sikildim bu durumdan kabullendirtmem gerek aari saci...
Bence bu davranışının iki sebebi olabilir:
1.Eşiniz daha önce sarışın biriyle onun hoşuna gitmeyen bir şeyler yaşamış olabilir. Belki de siz onu hatırlatıyorsundur.O yüzden size asabi davranıyor olabilir. ( Bu ihtimal biraz düşük )
2.Siz "Eşimi çok kıskanıyordum." demiştiniz. Eşiniz de sizi kıskanıyor. Bence önemli olan sizin beğenmeniz. Eşiniz kesinlikle çocukluk yapıyor.
Yeni saçlarınız hayırlı uğurlu olsun :)
Şimdi normalde kişisel kısıtlamalara çok karşıyım ama sarı saç deyince bi'düşündüm.
Çünkü malesef yapay sarışın önyargısı var bende de.
Bazıları nasıl güzel, yumuşak bi'sarı.
Bazılarıysa metrelerce öteden ben burdayım diye bağıran, dikkat çeken çiğ sarı.
Ki sarı saçta makyajı orantılı, doğal yapmazsan cidden sırıtıyor.
Şimdi bu denli sert tepki verince acaba öyle mi dedim:26:
eşin senin değişiminden dolayı kıskançlık krizinde sende demekki çok güzel olmuşsun sarışınlar her ortamda dikkat çeker güzel yada çirkin farketmez demekki her kadın biraz kilo alımı verimi seç değişimi ile hem güzel hemde çekici olabiliyor tkrardan ispatlamış oldunuz bir bayan olarak eşiniz zaten sizi beğendiği için tepki gösteriyor herkesdende sakınmaya çalışıyor biraz saçmalasadasaç renginizi biraz koyulaştırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?