sarisin olmam evliligimi bitirecekmis...

deli kocam bi bilse ondan başka gözüm hiç birşey görmüyo :1:
şuan ortalık duruldu çok şükür sık sık onu sevdiğimi söyleyince hiç açmıyo :1: o konuyu

zaten kıskançlığı da ondan korkuyo elinden kapıcaklar diye :90: sevindim durulmasına çok süslenmeyin sizde :1:

Konuya çok geç dahil oldum aslında :) Ama bazı hatunlar var ki sarı saç onları Cazibe merkezi yapıyor :) Eşinizi anlayabiliyorum kilo vermişsiniz saçlar boyanmış :) her zaman ki alıştığı karısı gitmiş güzeller güzeli gelmiş :) ve o çok beğendiği için herkes de kendi kadar ölüyor diye hissetmiş :D Erkeklerin heeepsi aynı :) umarım halletmişsinizdir :) Eşinizin güzeli olmaya devam edinnn :)

elinden kaptıracak bi yer yokki mağaza ve ev arası 15 adım toplamda 23 saniye sürüyo :1:

sorunda zaten o erkek mantığıyla kadın mantığı uyuşmuyor bahçeye insen balkonada çıksan değişmez :90:

ona kalsa dünyanın en mantıklı erkeği o gercük koca :1:
normalde dar pant. giymeme kızan adam bi gün etek giysem hiç birşey demez ikizler burcu garip biraz :1:

Konuya çok geç dahil oldum aslında :) Ama bazı hatunlar var ki sarı saç onları Cazibe merkezi yapıyor :) Eşinizi anlayabiliyorum kilo vermişsiniz saçlar boyanmış :) her zaman ki alıştığı karısı gitmiş güzeller güzeli gelmiş :) ve o çok beğendiği için herkes de kendi kadar ölüyor diye hissetmiş :D Erkeklerin heeepsi aynı :) umarım halletmişsinizdir :) Eşinizin güzeli olmaya devam edinnn :)

o kadar çok özledimki yemek yemeği
önceden geceleri bile yemek yerdim kalkıp
annem sabahları yatağımı toplarken gece kavanozdan yediğim çikolata kaşığını alırdı
sofradan kaldırırdı kalk kalk obez oldun diye :1:
şimdi de yedirmek için uğraşır kilolu olmaz kişiyi sevimli yapıyor çekici yapıyor
dolu dolu bi hatun oluyorsun benim fikrim o
tabi aşırısı değil.

sorun çözüldü çok şükür Allahım sıkıntı vermesin hem benim yuvama hem bütün müslüman ailelerine
ufacık bi sıkıntı dağ oluyor çünkü zamanla.

bu arada mesajın çok içten ve sımsıcacık :D:D

diğer yazılan cevapları göremedim, eğer bir şeyleri eksik bilerek gereksiz tekrar edersem kusuruma bakmasın kimse.
ya resmen, siz önceden (yanlış anlamayın) daha az dikkat çeken bir kadın olduğunu için onun zevkini sefasını rahatlığını sürmüş. şimdi dikkat çeken alımlı bir kadın olmuşsunuz belli ki sırf inadından kıskançlığından sizin burnunuzdan getiriyor. ona neymiş saçın yarın şu renk olacak dönmem yoksa gibi tepkiler vermek. bu kadar müdahele hakkı nereden geliyor ya. siz memnunsanız halinizden bırakın öyle kalsın. tamamen panik yüzünden mantıklı düşünmeyi bırakmış. çok bencil şeyler bunlar. ben de şu an olmasa da önceden hayatımdaki bir insanla ilişkinin başlarında benzer bir problem yaşamıştım. kendim açık kumralım zaten normalde de, yazın saçım biraz daha açık olduğunda "bu saçları koyu boyatacaksın" diye beynimin etini yemek gibi bir hataya kalkışmıştı. düşünün doğal saçımı bana boyattırabileceğine inanıyor?

yani demem o ki siz nasıl mutluysanız öyle kalın.

hayalimdeki kadına dönüştün diyen eşinse nedne şimdi beğenmiyormuş açık açık kıskanıyorum derse sende boyat :D yok eğer kokoş oldun vs oldun derse sende işe giderken süsleniyorsun parfüm döküyorsun sende metroseksüel oldun de boyatma.

Ben kıskançlık konusuna çok kızıyorum. Vaktizamanı benim de başıma geldi ve taviz verdim. Sonra verdiğim tavizle ortada kalıp pişman oldum.
Şimdi evlendiğim eşimin ise zerre kıskançlığı yok (bu da aslında bir problem ve abartı) yani birazcık kıskançlık olmalı tabi. Ben kıskanırım mesela.

Eşimin kıskardeşi bir evlilik geçirdi ve bir sene sürdü. Mesele tıpkı seninki gibiydi. adam kızın önce sarı saçlarını boyatmasını istedi. O da kavga dövüş (ve biliyorum ki sarıyı çok seviyor) ikna oldu simsiyah boyattı. Ama bununla bitmedi. Şimdi birkere taviz verdi ya, yeni istekler geldi,
-oraya gitme
-ailenle görüşme
-arkadaşlarınla görüşme
-abinle görüşme
-iş bulma, dışarı çıkma

yani istekler başladı ardı arkası kesilmedi. Kız güzel bir kız. ama konu içerisinde onu hep aşağılarmış ki kendine güveni kalmasın.

kız çok mücadele verdi ve 4 aylık hamileyken adam evi terk etti, kızı öyle sap gibi bıraktı. Şimdi görümcemin bebeği oldu ve önümüzdeki ay boşanacaklar.

Şimdi bunları niye söylüyorum? hani seni bırakır gider falan kork diye değil aksine bizim kadın olarak korkmamamız lazım. Herşey onlar değil. Taviz vere vere ömrün gidiyor, içine sinmeyen bir hayat yaşamaya başlıyorsun ve üstelik yaşadığınla kalıyorsun ortada.

Biraz sert olmak gerekiyor. Evden gideceğini tehdit ediyor inan tehditler insanı birsüre sonra duyarsızlaştırıyor ve sevgiyi götürüyor. Blöf yaptığı belli zaten çünkü sen güzelleşmişsin diye komplekse girmiş.

lafa bak seni çirkinleştirir bu erkek milleti gider sokaktaki güzel kızları keserler. Nefret ediyorum bu huylarından hepsinin.
Sen güzel ol, nekadar ilgi çekiyorsan da çek. Problem kendisinde kıskançlığını yenmek zorunda yoksa hayatta hep taviz vermek zorunda kalırsın...

:D canımmm benim düşüncelerim de bunlarrr ama sor ki terzi kendi söküğünü dikebiliyor mu hayır, benim de başedemediğim birçok sorun var bendeki de tam tersi ilgisiz ve zerre kadar kıskanmıyor. Birazcık kıskançlık da iyidir :)

hayalimdeki kadına dönüştün diyen eşinse nedne şimdi beğenmiyormuş açık açık kıskanıyorum derse sende boyat :D yok eğer kokoş oldun vs oldun derse sende işe giderken süsleniyorsun parfüm döküyorsun sende metroseksüel oldun de boyatma.

açık açık dese ben seni kıskanıyorum şöle oldun böle oldun ok tamam diycem
yok basit duruyon yok bağla saçını felan komik :1:
çözüldü takmıyo şimdi odak noktası iş rekabeti seviyo ve şuan 2-0 önde olduğumdan işten başını kaldıramıyor :1::1:

Ben kıskançlık konusuna çok kızıyorum. Vaktizamanı benim de başıma geldi ve taviz verdim. Sonra verdiğim tavizle ortada kalıp pişman oldum.
Şimdi evlendiğim eşimin ise zerre kıskançlığı yok (bu da aslında bir problem ve abartı) yani birazcık kıskançlık olmalı tabi. Ben kıskanırım mesela.

Eşimin kıskardeşi bir evlilik geçirdi ve bir sene sürdü. Mesele tıpkı seninki gibiydi. adam kızın önce sarı saçlarını boyatmasını istedi. O da kavga dövüş (ve biliyorum ki sarıyı çok seviyor) ikna oldu simsiyah boyattı. Ama bununla bitmedi. Şimdi birkere taviz verdi ya, yeni istekler geldi,
-oraya gitme
-ailenle görüşme
-arkadaşlarınla görüşme
-abinle görüşme
-iş bulma, dışarı çıkma

yani istekler başladı ardı arkası kesilmedi. Kız güzel bir kız. ama konu içerisinde onu hep aşağılarmış ki kendine güveni kalmasın.

kız çok mücadele verdi ve 4 aylık hamileyken adam evi terk etti, kızı öyle sap gibi bıraktı. Şimdi görümcemin bebeği oldu ve önümüzdeki ay boşanacaklar.

Şimdi bunları niye söylüyorum? hani seni bırakır gider falan kork diye değil aksine bizim kadın olarak korkmamamız lazım. Herşey onlar değil. Taviz vere vere ömrün gidiyor, içine sinmeyen bir hayat yaşamaya başlıyorsun ve üstelik yaşadığınla kalıyorsun ortada.

Biraz sert olmak gerekiyor. Evden gideceğini tehdit ediyor inan tehditler insanı birsüre sonra duyarsızlaştırıyor ve sevgiyi götürüyor. Blöf yaptığı belli zaten çünkü sen güzelleşmişsin diye komplekse girmiş.

lafa bak seni çirkinleştirir bu erkek milleti gider sokaktaki güzel kızları keserler. Nefret ediyorum bu huylarından hepsinin.
Sen güzel ol, nekadar ilgi çekiyorsan da çek. Problem kendisinde kıskançlığını yenmek zorunda yoksa hayatta hep taviz vermek zorunda kalırsın...

:D canımmm benim düşüncelerim de bunlarrr ama sor ki terzi kendi söküğünü dikebiliyor mu hayır, benim de başedemediğim birçok sorun var bendeki de tam tersi ilgisiz ve zerre kadar kıskanmıyor. Birazcık kıskançlık da iyidir :)

arkadaşım ayıp olmazsa yürü be kim tutar seni diyesim geldi :D:D:D::D:1::1::1::1:

ben çok taviz verdim ve dediğin gibi giderim ederim demesine alıştım
tabiri çok çirkin ama kaşarlanmak olayı vardırya bunu yaptı bana ben o gitmeler konusunda kaşarlandım
haaa şimdi gidebildimi hayır alıştırdı çünkü gidecem edecem demesini cesaret ettimi hayır
ertesi güne kadar suratı asık dolandı sonra yumuşadı ben biraz içten aba altından sopa tatlı sert cilveli felan konuşunca saçı toplamak şartıyla rengine karışmayacağını söz verdi.
ne kadar durur bilemem artık ama dediklerinin hepsi gerçek ve doğru
çok sağol :1:

ilgisizse eğer ufak bi tavsiye verebilirim haddimi aştıysam özür dilerim
bana karşı ilgisizleştiğini hissettiğim an eşimi sanki evdeki eşyaymış gibi görüyorum ben onunla o benimle ilgilenene kadar
hiç umursamıyorum sonra üstüne düşüyo spnra soru soruyo bende o benimle ilgiliyken muhabbet sohbet edip sürekli ama sürekli
tatlı güzel hoş sözler söyleyince üstüne düşüp sevgiye boğunca bundan uzuuuun bi süre asla vazgeçemiyoo :1:
benim aneannem hep öğüt verdi evlenmeden önce
çirkin tabir özür dilerim ama ekmek karnesi olcan derdi.
onun zamanında ekmek karneyle alınıp öyle karın doyuruluyormuş
tabirim yanlış anlaşılmasın lütfen ...

arkadaşım ayıp olmazsa yürü be kim tutar seni diyesim geldi :D:D:D::D:1::1::1::1:

ben çok taviz verdim ve dediğin gibi giderim ederim demesine alıştım
tabiri çok çirkin ama kaşarlanmak olayı vardırya bunu yaptı bana ben o gitmeler konusunda kaşarlandım
haaa şimdi gidebildimi hayır alıştırdı çünkü gidecem edecem demesini cesaret ettimi hayır
ertesi güne kadar suratı asık dolandı sonra yumuşadı ben biraz içten aba altından sopa tatlı sert cilveli felan konuşunca saçı toplamak şartıyla rengine karışmayacağını söz verdi.
ne kadar durur bilemem artık ama dediklerinin hepsi gerçek ve doğru
çok sağol :1:

ilgisizse eğer ufak bi tavsiye verebilirim haddimi aştıysam özür dilerim
bana karşı ilgisizleştiğini hissettiğim an eşimi sanki evdeki eşyaymış gibi görüyorum ben onunla o benimle ilgilenene kadar
hiç umursamıyorum sonra üstüne düşüyo spnra soru soruyo bende o benimle ilgiliyken muhabbet sohbet edip sürekli ama sürekli
tatlı güzel hoş sözler söyleyince üstüne düşüp sevgiye boğunca bundan uzuuuun bi süre asla vazgeçemiyoo :1:
benim aneannem hep öğüt verdi evlenmeden önce
çirkin tabir özür dilerim ama ekmek karnesi olcan derdi.
onun zamanında ekmek karneyle alınıp öyle karın doyuruluyormuş
tabirim yanlış anlaşılmasın lütfen ...

:D hahah evdeki eşya olayı deneylerimden biriydi ama tutmadı bu sefer ikimizde evdeki eşya olduk. Adam bunalımda sabrediyorum şimdilik ama dile getirdim. Dedim sen çok ilgisiz oldun diye, "napim çok sıkılıyorum içimden bişey gelmiyor bunaldım" dedi. yani ben de onu umursamamıştım ama baktım köşede gizli gizli ağlayan zavallı insan benim :P en sonunda dedim ben de artık. Ne oluyo diye. Ekmek karnesi lafı iyiymiş :D yok canım benimkisi her konuda isteksiz şuan :D üstelik geçen gün teklif eden ben oldum "gülerek başım ağrıyo" dedi yani şuan bunalım mode on! pişkinlik mode on! neyse düzelmesini bekliyorum.

şu bir iki aydır diyetteyim zaten, kilomda öyle pat diye gitmiyor ama çok kararlıyım. İnşallah kendime de güvenim gelir de, eşimin de ilgisini çekerim :D

Ama mesela seninki giderim diyor gidemiyor blöf yapıyor ya, benimki giderim der gider. Ama korkmuyorum çünkü çok ağladım. Giderse de diyorumki 1-2 hafta ağlarım sonra alışırım. Allah büyük. (ki o bunalımda olduğu için ben çok abartıyorum mesela durumu, kendi kendime senaryolar yazdım o derece)

:D hahah evdeki eşya olayı deneylerimden biriydi ama tutmadı bu sefer ikimizde evdeki eşya olduk. Adam bunalımda sabrediyorum şimdilik ama dile getirdim. Dedim sen çok ilgisiz oldun diye, "napim çok sıkılıyorum içimden bişey gelmiyor bunaldım" dedi. yani ben de onu umursamamıştım ama baktım köşede gizli gizli ağlayan zavallı insan benim :P en sonunda dedim ben de artık. Ne oluyo diye. Ekmek karnesi lafı iyiymiş :D yok canım benimkisi her konuda isteksiz şuan :D üstelik geçen gün teklif eden ben oldum "gülerek başım ağrıyo" dedi yani şuan bunalım mode on! pişkinlik mode on! neyse düzelmesini bekliyorum.

şu bir iki aydır diyetteyim zaten, kilomda öyle pat diye gitmiyor ama çok kararlıyım. İnşallah kendime de güvenim gelir de, eşimin de ilgisini çekerim :D

Ama mesela seninki giderim diyor gidemiyor blöf yapıyor ya, benimki giderim der gider. Ama korkmuyorum çünkü çok ağladım. Giderse de diyorumki 1-2 hafta ağlarım sonra alışırım. Allah büyük. (ki o bunalımda olduğu için ben çok abartıyorum mesela durumu, kendi kendime senaryolar yazdım o derece)

konunu okudum ve hayretler içinde kaldım
yuvayı dişi kuş yapıyo ama dişi kuş geberiyo :D
çok neşeli çok ilgili çok anlayışlı ne bilim mesela
bunalımda dedin kolarına alıp anlatsa sana sıcak yaklaşsan sevgi seller olsa akşama ona özel bi sofra kursan kendini özel hissetse
yanında senin olduğunu bilse değişmez mi ...

konunu okudum ve hayretler içinde kaldım
yuvayı dişi kuş yapıyo ama dişi kuş geberiyo :D
çok neşeli çok ilgili çok anlayışlı ne bilim mesela
bunalımda dedin kolarına alıp anlatsa sana sıcak yaklaşsan sevgi seller olsa akşama ona özel bi sofra kursan kendini özel hissetse
yanında senin olduğunu bilse değişmez mi ...

Ahh ahhh ne çok isterdim ki öyle olsun ki denedim. Baktımki hep ben çabalıyorum da çabalıyorum. Biryandan da dedim ki Allah sabredeni sever, sabrının karşılığını verir dedim... dedim de dedim iki ay geçti. En sonunda dün artık kızarak dedim.

-ne bu? odaya kapanıyorsun, ilgi yok alaka yok!
o da dediki ee sen de sıkılmıyor musun bu hayattan?
ben de dedim sıkılıyorum ama bu ilgilizliğinden dolayı dedim.

sonra baktım yavaş yavaş hareketlerde değişmeler oldu... hadi bakalım diyorum sabrın sonu selamet.

ama birşeyin olacağı yoksa da kafayı vurmuşsun fayda etmez. Dişi kuş ölmüyor ama aslında yuvası ölüyor gibi birşey. Birsüre sonra yuva önemini yitirince dişi kuş birtek kendine önem vermeye başlıyor. Orda kopar herşey. Yani çok da isyan etmeyeyim kaderime. İnşallah hepimiz birşekilde mutlu olalım.

Ahh ahhh ne çok isterdim ki öyle olsun ki denedim. Baktımki hep ben çabalıyorum da çabalıyorum. Biryandan da dedim ki Allah sabredeni sever, sabrının karşılığını verir dedim... dedim de dedim iki ay geçti. En sonunda dün artık kızarak dedim.

-ne bu? odaya kapanıyorsun, ilgi yok alaka yok!
o da dediki ee sen de sıkılmıyor musun bu hayattan?
ben de dedim sıkılıyorum ama bu ilgilizliğinden dolayı dedim.

sonra baktım yavaş yavaş hareketlerde değişmeler oldu... hadi bakalım diyorum sabrın sonu selamet.

ama birşeyin olacağı yoksa da kafayı vurmuşsun fayda etmez. Dişi kuş ölmüyor ama aslında yuvası ölüyor gibi birşey. Birsüre sonra yuva önemini yitirince dişi kuş birtek kendine önem vermeye başlıyor. Orda kopar herşey. Yani çok da isyan etmeyeyim kaderime. İnşallah hepimiz birşekilde mutlu olalım.

üzüldüm gerçekten çok...
özür dilerim ama ergen gerisi gibi davranıyo

üzüldüm gerçekten çok...
özür dilerim ama ergen gerisi gibi davranıyo

Bu otuzlu yaş sendromu olsa gerek, bir çeşit ergenliğe dönüş, zaten önceden de paylaştığım bir konu vardı, kendinden on yaş küçüklerle takılmaya başladı diye. Var yani bir ergenliğe dönüş. Büyüyeceğine küçülüyor kocam. Bir süre sonra çocuk bakıyor gibi olurum herhalde ki başladım sanırım o hallere.

Bu otuzlu yaş sendromu olsa gerek, bir çeşit ergenliğe dönüş, zaten önceden de paylaştığım bir konu vardı, kendinden on yaş küçüklerle takılmaya başladı diye. Var yani bir ergenliğe dönüş. Büyüyeceğine küçülüyor kocam. Bir süre sonra çocuk bakıyor gibi olurum herhalde ki başladım sanırım o hallere.

Allah yardımcın olsun
30 lu yaş sendromu mu eyvah kocamın 2 senesi kalmış
Gene yandık :1:

Kizlar iyi aksamlar
Bunun kadar sacma bi konu actigim icin ozur dilerim...
Konu artik asamayacagim boyutlara geldi ve cikmazda oldugumdan sizlerle paylasmak istedim.
Tam 4 saattir sari sac yuzunden esimle ciddi ciddi tartisiyoruz ve az onceki sozu
Eger yarin o sac siyah olmazsa aksam eve gelmem oldu.
Evliligimin ilk baslarinda 80 kiloydum ve karameldi sac rengim ve esim hic umursamadi beni takmiyordu bile
Bende kiskancliktan geberiyodum ise giderken dus almasina parfum sikmasina bile deli oluyodum.
Suandaki durum ise hastaligimdan dolayi ciddi kilo kaybim oldu suan 55 kiloyum ve sarisinim diye kocam inanilmaz baski uyguluyor. Her gecenin baktigini benim hakkimda hep kotu dusuncelere kapildiklarini soyluyor. Onceki ben en ufak seyleri problem yapan inanimaz kiskanc hatta ruh hastasi durumundaydim oyleydim kabul ediyorum.
Suan oyle degilim zamanla kendimi telkin ettim kiskanilcak bisi yok vs vs yendim bu durumu.
Suan is cigirindan cikti resmen inanilmaz bisi oldu esime ve alttan aldikca tepeme cikti resmen.
Onceki melekmis daha sadeymis bilmemneymis suanki ise kokos bisi olmus. Yaptigim tek sey sacim sari ve fondoten ve rumel kullaniyorum.
Benim bu durumu tatli bi dille cozmem gerekti her zaman ki gibi ama bu sefer cok ters tepti asla yanasmiyo inada bindirdi konuyu. Bana eger hayalimdeki kadina donustun demeseydi sacimi geri karamel yada findik kabugu dusunuyordum onu dedikten sonra kendimi sarisin olarak kabul ettim. Kizlar lutfen yardim edin icerde boga gibi yatiyo ve tek kelime edilmiyo ne yapmam gerek delirmek uzereyim iki aileyide bi araya getirip sacimin rengi icin konusacakmis sacmaliga bakin. Ne yapmam gerek artik sikildim bu durumdan kabullendirtmem gerek aari saci...

arkadaşm bence evlilik saçtan daha önemli eğer aranızı bozuyorsa mutsuz oluyorsanız ne önemi varki saçın bence değiştirin derim evlilik daha önemli

şimdi siz zayıfladınız güzelleştiniz eşinizde sizi kıskandı
cidden saçma bi mesele ama bu yüzden aranızı bozmaya gerek yok bence çok ısrarcıysa biraz daha koyuya dönün

Back
X