Şimdi normalde kişisel kısıtlamalara çok karşıyım ama sarı saç deyince bi'düşündüm.
Çünkü malesef yapay sarışın önyargısı var bende de.
Bazıları nasıl güzel, yumuşak bi'sarı.
Bazılarıysa metrelerce öteden ben burdayım diye bağıran, dikkat çeken çiğ sarı.
Ki sarı saçta makyajı orantılı, doğal yapmazsan cidden sırıtıyor.
Şimdi bu denli sert tepki verince acaba öyle mi dedim:26:
Makyaj cok sik yapmamki zaten haftada 1 o da disari cikarsak eger diger turlu surekli krem surerim stresten sivilcelerim var zaten.Takacak yer ariyo resmen bana ondaneminim dogal duruyo sacim beyaz tenliyim zaten. Cirt bi sari degil yarin pcden koyacam sacimin sarisini ve inanin nasil abarttigini anlayacaksiniz. Hayatimda sadece kendime ait sacim var bunada karismasini istemiyorum. Kilik kiyafetim inanilmaz mutasip zaten aileden gelen bi mutasiplik var annem kiz kardesim kapali aykiri olsam onlar asla istemezler . En bastaa
Diğer yorumundan sonra anladım ben seni.
Yaşıtmışız. Eşin kaç yaşında.
Şimdi kullanacağım kelime için özür dilerim ama en uygun buydu sanırım aşağılık kompleksine giriyor.
Yani şöyle; sana bakıyor kilon, fiziğin, saçın, başın çok güzel yanından geçenler dönüp bakıyor sonra kendisiyle kıyaslıyor kilo alıyorum sen niye almıyosun diye.
İçi gidiyo kısacasıSaç bahane yani.
Hayalimdeki kadin oldun deyip, sonrada bakanlar hakkinda kotu dusunuyor ne demekmis bir sor bakalim.
Onun hayalinda kotu kadinlar varsa senle niye evlenmis..
Ne kadardir sari sac kullaniyosun bilemem ama bence boyle bir sebep icin aileleri toplayip ev lerinde bir sac meselesini bile halledemiyorlar dedirtmezdim ben ozellikle esimin ailesi belki benim esimin ailesiyle olan sorunlardan dolayida boyle dusunuyor olabilirim..
Cok inada binerse is degistir sac rengini ama zamani elbet gelicektir senin bu ozverini odetmenin..
Hayalimdeki kadın diyor ve kıskançlıktan saç rengini değiştirmeni mi istiyor?
Ne kadar ilginç.. Şimdi diyecektim ki önemli olan eşinin seni beğenmesi değil mi
boya. Ama aslında eşin seni sarışın beğeniyor ne desem bilemedim.. Kafam karıştı. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?