Anket SaRıŞıN KaDıNLaR Mı GüZeL EsMer Mi KuMrAl Mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi bgds
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SaRıŞıN KaDıNLaR Mı GüZeL EsMer Mi ?

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .

bgds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
20
0
36
32
Antalya
SaRıŞıN KaDıNLaR Mı GüZeL EsMer Mi KuMrAl Mı ??
SaRıŞıN .D

Son düzenleme:
sarısınları hıc sevmem hep kendılerını üstten görürler ve artık cok sarısın gördüğümüz için bıktık bencee. esmer ve kumral diyorum ama esmerler daha cok cekıyor bencee

Güzellik göreceli bir kavram
Bütün esmerler güzeldir ya da bütün sarışınlar bütün kumrallar vs gibi bir genelleme oldukça yanlış ve saçma
Sadece saç ve ten rengine bakılarak karar verilecek bi durum değil
Saç ve ten renginden ibaret değiliz sonuçta
Yüzün orantılı olması,uzunluğu yuvalarlaklığı burun göz kaş yapısı ...
Belirleyici olan asıl bunlar

Kısacası;Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır :34:

genel olarak esmer ve kumral bayanlar dha çekiciymiş gibi geliyor bana

bence her iki tip de güzeldir de sarışın kadınlar daha eğlenceli bir görüntüde bence o yüzden sarışın diyorum:81: ancak dünyanın en çekici bulunan kadınlarının da çoğu esmer.

Son düzenleme:
herkes kendı neyse onu guzel dıye dusunecek tabıkıde
ee burası turkıye
genelde koyu tenlı sarı saclı
yada koyu tenlı sıyah saclılar dolu :52::52:

valla rusların sarışın beyaz tenli olduğunu düşünürsek ve neredeyse tüm erkekler seksi olduğunu düşünüyorsa sarışınlar seksi derim. ama Türkiyedeki yapay sarışınların seksi olduğunu düşünmüyorum sadece dikkat çekiyorlar. erkek arkadaşım azerbaycanlı ona sordum neden etrafımzıdaki tüm erkekler rus diyor çok mu seksiler dedim o onların içinde yaşamış birisi olarak ben de bilmiyorum dedi sarışın uzun bacaklı oldukları için dikkat çekiyorlardır dedi. kimse kusura bakmasında onlar da güneş yok ciltleri bebek gibi maşallah ben de çok beğeniyorum onları

Sarışın ve renkli gözlü olunca otomatikman güzel oluyorsunuz Türkiye'de. aaa çok güzel bi kız gözleri renkli teni bembeyaaaaz. ee başka? Bu mu yani? Güzellik anlayışınız bu mudur? Teh.. :((

bence esmerler ve kumrallar çünkü artık herkes sarışın olmaya çalışıyo ve bence sarışınlık artık baydı

Back