Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hiç merak etme kokusu sadece ıslakken var. bende şampuanımın içine sarımsak, bal ve jojoba yağı kattım, son durulamamı da soğuk suyla yapıyorum çok işe yarıyor, SARIMSAĞIN KOKUSU İÇİM BENCE EN ETKİLİ ÇÖZÜM ŞAMPUANA Bİ KAÇ YAPRAK ISIRGAN ATMAK,bunu deneyebilirsin cnm.... şimdiden kolay gelsinnn
kuruyunca kokusu kalmıyoki.
rica ederim canımmm
umarım olumlu,etkili bi sonuç alırsın :121:
kızlar ben de kullandım gerçekten saç çıkartıyor.fakat saçlarımı o kadar sert ve mat bir görünüme kavuşturdu ki çok kötüydü.. ben de malesef bu sebepten dolayı bırakmak zorunda kaldım..
ikinize de teşekkür ederim kızlarrr :)
meltemkhrmn canım senle çok sık karşılaşmaya başladık :) ben de sarımsak koydum bal koydum çamterebentin de koydum..belki kokuyu hafifletir diye lavanta da koydum.önce sinameki kürü yaptım 2 saat bekletip bu şampuanla yıkadım :) şampuanımın kremi vardı durulanan , onu da kullandım :) ıslakken çok az bi koku vardı ama kuruyunca gitti dediğiniz gibi..inşallah 3 ay sonra uzayacak baya saçımm :) bi de dökülmesi durursa süper olucak :) banyoda yine döküldü ama öncekine göre biraz daha az..kuruyken hiç dökülmedi çok mutlu oldum valla :))
cnm ben de farkındayım derdimiz olan şeyler ortak sanırım , çok ortak noktamız var bu sarımsak işini bırakma derim , ben de içine çam terebentin ekleyim bari. bu gliserinli bakım suyu tarifini de dene istersen. bu arada diyet nasıl gidiyor bakalım. tarçına dewam ediyormusun
benm saçımı kremli gibi yapıyoo nedense.