SARIMSAK VE SOĞAN SUYU İLE HAMİLE KALAN VAR MI ??

Cnm bi buçuk senedir evliyiz bi senedir istiyoruz doktora da gttik hiç bi sorun yok ddi hsg bile çekildi tertemiz resimde öyle ama olmuyo
ne kadar çaresizce biran değil mi. Yapacak hiç bişy yok, kaçacak hiç bir yer yok :(

ne kadar çaresizce biran değil mi. Yapacak hiç bişy yok, kaçacak hiç bir yer yok :KK43:
Çok kötü anlatılmaz yanı arkadaşım 3 aylık evli geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bide böyle bi haber alınca tabiki seviniyorum ama bi taraf hep buruk kaliyo

Çok kötü anlatılmaz yanı arkadaşım 3 aylık evli geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bide böyle bi haber alınca tabiki seviniyorum ama bi taraf hep buruk kaliyo
bir bilsen içim ne kadar yanıyor. Bnden sonra evlenen 2 kardeşimde hamile biri bu hafta doğum yapcak. Ve bn bugun o çok ozlem duyduğum çocuk kıyafetlerini ona hediye aldım.. Gozlerim dola dola girdim çocuk mağazasına :'(

bir bilsen içim ne kadar yanıyor. Bnden sonra evlenen 2 kardeşimde hamile biri bu hafta doğum yapcak. Ve bn bugun o çok ozlem duyduğum çocuk kıyafetlerini ona hediye aldım.. Gozlerim dola dola girdim çocuk mağazasına :'(
rabbim bizede verir inş cnm işte ogünyeniden doğduğum gün olack sen nezmndr evlisn

Kızlar bende sogan kürü yapiorum ilk yaptığım ay sanki ise yaramadı gibiydi günde 1 defa yapmıştım bu ay da yaptım 10 gun boyunca günde 2 kere acayip akintim geliyor ama söküyor galiba ama bu sarımsağı da yapsammi diye düşünüyorum? Adetim de daha gelmedi 32 gün oldu normal yarın veya bugün yada salı gelmesi lazım düzensiz adetim birazda bakalım hayırlısı :anneadayı:inşallah hepimize inşallah hamile oluruz

rabbim bizede verir inş cnm işte ogünyeniden doğduğum gün olack sen nezmndr evlisn
2 yıldr evliyim. Evliliğimin ilk yılı 2 duşuğum oldu. Tam bir yıl geçti ustunden heray umutla sabırla adetimin gelmeyeceği gunu bekledim. Bugun farkettimki çok yorulmuşum. Tam bir yuldr hiç yorulmadan hergun gun saymışım.

2 yıldr evliyim. Evliliğimin ilk yılı 2 duşuğum oldu. Tam bir yıl geçti ustunden heray umutla sabırla adetimin gelmeyeceği gunu bekledim. Bugun farkettimki çok yorulmuşum. Tam bir yuldr hiç yorulmadan hergun gun saymışım.
Aynıyız işte bende bir yıldır sayıyorum ve bende yoruldum başka bişey düşünmek istesemde hep aklımın bi köşesinde kalıyo bebk düşüncesi

Aynıyız işte bende bir yıldır sayıyorum ve bende yoruldum başka bişey düşünmek istesemde hep aklımın bi köşesinde kalıyo bebk düşüncesi
ve asıl merak ettiğim kaş yapalım drrken goz çıkarmayalım. Sarımsak işe yarar mı yada enfeksiyon fln kapmiyalım. Benm adetimde yaklştı ona gore kullanıyim

Çalışmıyosam soğan kürünü yap cnm ben yapamuyorum dükkanım var güzllik uzmanıyım dvamlı indanlarla iç içeyim

Çalışmıyosam soğan kürünü yap cnm ben yapamuyorum dükkanım var güzllik uzmanıyım dvamlı indanlarla iç içeyim
bn çalışıyorum ama akşam eve gelince yapmayı duşunuyorum. Sende oyle yap

Kiz sacmalama sarimsak vajinaya konulur mu tuplerini mi patlatacaksin sakin bacim sakin

Back