Bu soğan kürü günü gününe nasl yapılıyo ya 7.günü başlıyo diyo 15 gün yqpıyomuşsun ama yumurtlama günü içilirmiki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soğan kürü günü gününe nasl yapılıyo ya 7.günü başlıyo diyo 15 gün yqpıyomuşsun ama yumurtlama günü içilirmiki ya
Valla bnde anlamadım ,bilen biri tam anltsa kskeBu soğan kürü günü gününe nasl yapılıyo ya 7.günü başlıyo diyo 15 gün yqpıyomuşsun ama yumurtlama günü içilirmiki ya
Keşke cnm ya kimse de yokkiValla bnde anlamadım ,bilen biri tam anltsa kske
sen ne zamndandr istiosun bebek canmKeşke cnm ya kimse de yokki
Cnm bi buçuk senedir evliyiz bi senedir istiyoruz doktora da gttik hiç bi sorun yok ddi hsg bile çekildi tertemiz resimde öyle ama olmuyosen ne zamndandr istiosun bebek canm
ne kadar çaresizce biran değil mi. Yapacak hiç bişy yok, kaçacak hiç bir yer yokCnm bi buçuk senedir evliyiz bi senedir istiyoruz doktora da gttik hiç bi sorun yok ddi hsg bile çekildi tertemiz resimde öyle ama olmuyo
Çok kötü anlatılmaz yanı arkadaşım 3 aylık evli geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bide böyle bi haber alınca tabiki seviniyorum ama bi taraf hep buruk kaliyone kadar çaresizce biran değil mi. Yapacak hiç bişy yok, kaçacak hiç bir yer yok
bir bilsen içim ne kadar yanıyor. Bnden sonra evlenen 2 kardeşimde hamile biri bu hafta doğum yapcak. Ve bn bugun o çok ozlem duyduğum çocuk kıyafetlerini ona hediye aldım.. Gozlerim dola dola girdim çocuk mağazasına :'(Çok kötü anlatılmaz yanı arkadaşım 3 aylık evli geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bide böyle bi haber alınca tabiki seviniyorum ama bi taraf hep buruk kaliyo
rabbim bizede verir inş cnm işte ogünyeniden doğduğum gün olack sen nezmndr evlisnbir bilsen içim ne kadar yanıyor. Bnden sonra evlenen 2 kardeşimde hamile biri bu hafta doğum yapcak. Ve bn bugun o çok ozlem duyduğum çocuk kıyafetlerini ona hediye aldım.. Gozlerim dola dola girdim çocuk mağazasına :'(
2 yıldr evliyim. Evliliğimin ilk yılı 2 duşuğum oldu. Tam bir yıl geçti ustunden heray umutla sabırla adetimin gelmeyeceği gunu bekledim. Bugun farkettimki çok yorulmuşum. Tam bir yuldr hiç yorulmadan hergun gun saymışım.rabbim bizede verir inş cnm işte ogünyeniden doğduğum gün olack sen nezmndr evlisn
Aynıyız işte bende bir yıldır sayıyorum ve bende yoruldum başka bişey düşünmek istesemde hep aklımın bi köşesinde kalıyo bebk düşüncesi2 yıldr evliyim. Evliliğimin ilk yılı 2 duşuğum oldu. Tam bir yıl geçti ustunden heray umutla sabırla adetimin gelmeyeceği gunu bekledim. Bugun farkettimki çok yorulmuşum. Tam bir yuldr hiç yorulmadan hergun gun saymışım.
ve asıl merak ettiğim kaş yapalım drrken goz çıkarmayalım. Sarımsak işe yarar mı yada enfeksiyon fln kapmiyalım. Benm adetimde yaklştı ona gore kullanıyimAynıyız işte bende bir yıldır sayıyorum ve bende yoruldum başka bişey düşünmek istesemde hep aklımın bi köşesinde kalıyo bebk düşüncesi
Ben pek güvnmıyorum cnmve asıl merak ettiğim kaş yapalım drrken goz çıkarmayalım. Sarımsak işe yarar mı yada enfeksiyon fln kapmiyalım. Benm adetimde yaklştı ona gore kullanıyim
oylemi diosun. Yapmasak mı acaba.. Çunku bnde ilkkez duydumBen pek güvnmıyorum cnm
bn çalışıyorum ama akşam eve gelince yapmayı duşunuyorum. Sende oyle yapÇalışmıyosam soğan kürünü yap cnm ben yapamuyorum dükkanım var güzllik uzmanıyım dvamlı indanlarla iç içeyim