• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SARIMSAK VE SOĞAN SUYU İLE HAMİLE KALAN VAR MI ??

kızlar ben bu ay soğanı da sarımsağı da denedim olmadı ben bilgilendirmek amaçlı yazmıştım size sarımsağı ama olmadı yani bgn adet oldum yeni bildiğiniz şeyle varsa onları paylaşın da hepimiz bilgilenelim

bir bilsen içim ne kadar yanıyor. Bnden sonra evlenen 2 kardeşimde hamile biri bu hafta doğum yapcak. Ve bn bugun o çok ozlem duyduğum çocuk kıyafetlerini ona hediye aldım.. Gozlerim dola dola girdim çocuk mağazasına :'(

Ne güzel oğlunu çoktan almışsın kucağına :)) böyle eski yorumları okuyup hamile kalıp hatta doğuranları görünce çokk seviniyorummm

Ne güzel oğlunu çoktan almışsın kucağına :)) böyle eski yorumları okuyup hamile kalıp hatta doğuranları görünce çokk seviniyorummm
Aaa bnde duygulandim gerckten :))))) . Ne yogun duygularla yazmistim o mesaji. Hatta gozumde yasla :) . Simdi bin sukur 7 aylik olduk. Her anima huzur her gulusume sebrp.. rabbim tum iatiyenlere tez zamnda versin insllhh

Aaa bnde duygulandim gerckten :))))) . Ne yogun duygularla yazmistim o mesaji. Hatta gozumde yasla :) . Simdi bin sukur 7 aylik olduk. Her anima huzur her gulusume sebrp.. rabbim tum iatiyenlere tez zamnda versin insllhh

Hatırlatmak istedim :) inşallah banada nasip olur ❤ Seninde Allah yardımcın olsun bi avazda doğur inşallah

Dogdu canim :) dogdugu ayi 7 ay :KK70: . Rabbim insllhhh sanada nasib etsin

Oo maşallahhh size :)) nasıl hamile kaldın klomen kullandın sanırım canım. Benm 3.klomenim bu. Bi kaç güne çatlatma iğnemi olacağım yine. İnşallah olur bu ay. Sen nasıl bi süreçten geçtinnnn

Oo maşallahhh size :)) nasıl hamile kaldın klomen kullandın sanırım canım. Benm 3.klomenim bu. Bi kaç güne çatlatma iğnemi olacağım yine. İnşallah olur bu ay. Sen nasıl bi süreçten geçtinnnn
Evt klomen kullandim. Ilkinde catltma ignesi oldum tutmadi. 2.de klomen kullanip sogan suyu ictim. Onda nasib oldu canm. Bnde tam umudumu yitirmisken abbim verdi. Cok koty gunler geciriodum. Piskolojim cok bozulmustu... insllh sizinde tez vakitte olur. Insllhh

Back