kızlar nereye konu açıcağımı bilemedim ama saç ile ilgili bi konu....yardımınıza çok çok ihtiyacımız var...ablam sarmısak maskesi yaptı ve iki kere yıkamasına rağmen sirkeli su dahil buram buram rezil bi koku var...yarın iş görüşmesi var koku hiçbir şekilde gitmiyo bize yardım edin...
ahh kuzum sirkeli su yaptık limon denemedik de...parfüm de sıktık sorma acayip karmakarışık bi koku oldu...o kadar üzüldü ki ağlıyo yani şansa bak...:a015:
ahh kuzum sirkeli su yaptık limon denemedik de...parfüm de sıktık sorma acayip karmakarışık bi koku oldu...o kadar üzüldü ki ağlıyo yani şansa bak...:a015:
bende üzüldüm cnm yaa :çok üzgünüm:
sarımsak maskesi deneyenlerden duymuştumda limonlu su kokuyu geçiriyo diye fisfisfis
yada taze nane ve karanfil kaynatarak da o su ile yıkayabilirsiniz
geçmiş olsun :gitme:
bende üzüldüm cnm yaa :çok üzgünüm:
sarımsak maskesi deneyenlerden duymuştumda limonlu su kokuyu geçiriyo diye fisfisfis
yada taze nane ve karanfil kaynatarak da o su ile yıkayabilirsiniz
geçmiş olsun :gitme:
çıkarabildinizmi kokuyu.birde ilk başta yıkarken sıcak su yaptınızmı öyle olunca koku siniyor.direk çeşmeden akan suyla yıkayın.ben saçıma şampuanı sürüyordum azıcık da su.köpürtüp duruluyordum.sonrada elidorun kremiyle kremliyordum koku filan kalmıyordu.ama bir kaç gün sonra banyo filan yaparken sarımsak kokusu geliyor yine.ama başkalarına gelmiyor koku.
ıslatmadıkca pek koku olmuyordu aslında CADIARZU bir yerde okumuştum saç fırçasına parfüm sıkıp fırçalamak ya da kokulu bir spry nsıkmak iyi geliyor diye...deneyin isterseniz üzüldüm valla :1no2: