-
- Konu Sahibi sezenburak
SLM KIZLAR ÇOK MORALIM BOZUK SU 3-4 GUNDUR TAM KILO VERIYORUM DERKEN VUCUDUM ÖZELLIKLEDE GÖ BEĞİM DAVUL GIBI OLDU ONUMUZDEKI HAFTA REGL DÖNEMIM ONUN ETKISI MIDIR BILMEM AMA ÇOK CANIM SIKILDI BEN ONA BAĞLAMAK ISTIYORUM ACIKCASI ...
SABAH TARTILDIGIMDA VEMIŞ GÖZÜKÜYORUM KOMSUDA ALIŞVERIS MERKEZINDE TARTILINCA 2 KILOYA YAKIN FAZLA CIKIYORUM ŞİŞTİĞİM İÇİNDE KORKUYORUM NE YAPACAGIMI SASIRDIM HAYIR BISEYI ANLAMADIM SU ARALAR CIDDEN DIKKAT EDIYORUM AMA NEDEN BÖLE OLDU YAA OFF NEYSE BEN KAÇAR KEYFIM YOK YINE YAZARIM BURDAN senağlama
Canim hic uzulme adete yakin vucut su tutuyor biliyorsun.Bir gun oncesinden yedigin yada gece gec saatte ictiyin suyu vucudun tutmus olabilir.bende de cok oluyor ordan biliyorum bir gunde ustelik ayni tartida bir kilo fazla cikiyorum delirecek gibi oluyorum .Artik alistim takmiyorum.Gece suyu bile fazla icmemek lazim eskiden icerdim gece artik icmiyorum.Birde onemli olan herzaman tartildigin tartinin kac gosterdigi .Fazla yada az tartmasi onemli degil .En azindan verdin mi,aldin mi yerinde mi sayiyorsun ordan anlarsin ancak .Baska tartiya cikma .Hic moralini bozma canim sen devam et.Insallah hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz en kisa zamanda hemide
arkadaşlar regl döneminde diyeti bırakıyor musunuz...bir zararı var mı açıklarsanız sevinirim..
sen nasıl kullandın aynı başta yazılan şekildemi seni öyle görünce imrendimmerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum tesadüf olarak bu siteyi buldum sarmısağın metabolizmayı hızlandırdığını duydum ve araştırırken siteye girdim iyikide girmişim 1 ayda 16 kiloyu okuyunca yok artık bu kadarda olurmu dedim ama yinede iyiki bu sarmısaklı cevizli karışımı denedim bir aydır sadece 2 kilo verebilmiştim çok sıkı bir diyetde uyguladığım halde metabolizmam hiç çalışmıyor gibi bir şeydi bundan 4 gün önce markete gitiğimde marketin kapısına tartı koymuşlar hani şu yağ kitlene kadar ölçen tartılardan attım içine bir milyon tartıldım tam 90 kilo geldim o an eşimde yanımda olduğu için eşimdende utandım moralim bozuk bir şekilde eve geldim gelir gelmez hemen internetten metabolizmamı nasıl hızlandırırım diye araştırırken bu siteyi buldum o gün pazardı bu gün ise perşembe sabah yine tartıldım 86 kilo geldim evdeki tartımla marketeki tartı aynı tartıyor çünkü o gün evdede aynı 90 gelmiştim yani 4 günde 4 kilo verdim inanılmaz bir şey ama inanınki doğru müthiş pazar gününden perşembeye kadar her gün sarmısaklı cevizli karışımı uyguladım üç buçuk litre su içtim yediklerimede dikkat ettim ve sonuç 4 günde 4 kilo mutlaka uygulayın diyorum
sen nasıl kullandın aynı başta yazılan şekildemi seni öyle görünce imrendim
başta okuduğuma göre su içilecek diyor. cevizi yemek ve sarımsağı yutmak konusuna gelince ceviz neyse ama sarımsağı yutmak istemiyorum çünkü kokusu çok rahatsız ediyor. yutmak şart mı bu sarımsağı, sadece suyunu içsek olmaz mı?4 gündür içiyorum ama bakalım etki edecek mi :))
nasıl gidiyor sarımsaklı ceviz seni merakla takip ediyorum bende deniyecem ama bi ceviz alıp başlıyamadım cevizi kırılmış olarak alınca 3,4 tanemi koyuyorsun senin şeklinde uygulamak istiyorum veremiyorum şu ara durdum 5 kilo verdim kaldım memlekete gidinceye kadar 2 kilo daha vermek istiyorummerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum tesadüf olarak bu siteyi buldum sarmısağın metabolizmayı hızlandırdığını duydum ve araştırırken siteye girdim iyikide girmişim 1 ayda 16 kiloyu okuyunca yok artık bu kadarda olurmu dedim ama yinede iyiki bu sarmısaklı cevizli karışımı denedim bir aydır sadece 2 kilo verebilmiştim çok sıkı bir diyetde uyguladığım halde metabolizmam hiç çalışmıyor gibi bir şeydi bundan 4 gün önce markete gitiğimde marketin kapısına tartı koymuşlar hani şu yağ kitlene kadar ölçen tartılardan attım içine bir milyon tartıldım tam 90 kilo geldim o an eşimde yanımda olduğu için eşimdende utandım moralim bozuk bir şekilde eve geldim gelir gelmez hemen internetten metabolizmamı nasıl hızlandırırım diye araştırırken bu siteyi buldum o gün pazardı bu gün ise perşembe sabah yine tartıldım 86 kilo geldim evdeki tartımla marketeki tartı aynı tartıyor çünkü o gün evdede aynı 90 gelmiştim yani 4 günde 4 kilo verdim inanılmaz bir şey ama inanınki doğru müthiş pazar gününden perşembeye kadar her gün sarmısaklı cevizli karışımı uyguladım üç buçuk litre su içtim yediklerimede dikkat ettim ve sonuç 4 günde 4 kilo mutlaka uygulayın diyorum