Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

Arkadaşlar bende 10 gündür bu formülü uyguluyorum. sarımsaktan nefret ederim ama kokusunu almadan yutuyorum ve ardından suyu içip cevizle agzımın tadını düzeltiyorum. Şuana kadar ki kilo kaybım 2,4 kg. Ayrıca çok sıkı bir diyet de yapmadım hemen her gün dondurma yedim fakat günde en az yarım saat yürüdüm. Hareket önemli. bakalım gelişmeleri size aktarırım; sarımsakları yutmaya devam :)

denizcek tebrik ederim kilo vermeyi başarmışsın...ben de sabahları içiyorum..bakalım ben ne kadar verebilicem..benim spor yapma şansım pek yok ancak bakalım sonuç ne olacak...tekrar tebrik ederim..darısıs bana ve de tüm arkadaşlara...
canım saoll.ama fazla içmeyinnn:a015:.ben 78 kilo falandım 2 ay önce şimdi 68 69 falan:nazar: bide benim avantajımda var spor konusunda söylemesi ayıp :hooray:6.katta oturuyorummmm:dance:

arkadaslar ben su 4-5 gündür aksam yatmadan önce elma sirkesi iciyorum sabah kalktim mi cevizli sarimsak karisimin iciyorum normal kahvalti ediyorum öglende normal yiyorum cünkü istahim kesildi biraz bunlari yaptiktan beri kendimi iyi hissediyorum cokacimcoook hihoyyyt

kızlar karışımımı hazırladım hemen yarın başlıyorum..Allahım lütfen lütfen lütfen işe yarasın:)))

arkadaşlar bu konuyu yeni actım okudum bir dönem bende sarımsak yutuyordum cigden metebozlimayı hızlandırsın diye ama ögrendim ki cig sarımsak yutmak kıllandırmayı artırıyomuş hemen kestim bununda böle yan etkileri varmı acaba?sarımsak sanırım tansiyonuda etkiliyo....

öncelikle elma sirkesinin göğüs büyüttüğü de nerden çıkmış ya ay çok güldüm ne alakaaa :roflol::roflol: benim göğüslerim çok büyüktür, elma sirkesiyle diyet yaptığım dönemde onlar bile küçülmüşlerdi, iç çamaşırımdan anlıyodum. zaten elma sirkesi sıkılaştırıyo arkadaşlar.

ikinci olarak da 1 senedir nerdeyse hergün çiğ sarmısak yutuyorum ama kıllanma falan yapmadı bende. saçı başı çok cılız olan ben derim ki keşke yapsaaa -tatlicadiarzu-

3 gün içtim ama şimdi reglim diye içmek istemedim belki etkiler diye.yanlız o 3 günde sarımsak tüm gün beni rahatsız etti.midemi değil ama sürekli kokusu ağzımdaydı.kokacak diye ağzımı açoıp konuşamıyordum bile işte.

ben ikiye kesip yutuyorum ama zor oluyor yine de zaten suya kokusu geçiyor aroması da acaba yutmasak olmaz mı?,

bir de attığım sarımsaklar yeşeriyor sizde deöyle oluyor mu?çok garip..

arkadaslar yaklasık 1haftadır yapıyorum sabah sabah sarmısak bıraz bayıyo ama ısın ucunda zayıflamak ve sağlık var napalım bunada şukur benım tek eksıgım spor nefret edıyorum evımın bulundugu hyer çok musaıt olmasına ragmn spor yapmak ıstemıyorum tembelık ıste bakalım denız sezonunu actım yuzmek en ıyısı sanırım bıde twıst shape çok önerıyolar kullanan varmı fıyatıd uygun alsammı acaba yaa offf gıtsın bu kılolar
bıde aranızda lahana kokusundan tıksınmeyen varsa lahana suyu ınanılmaz etkılı komsum var örnek gördüm yaklasık 1.5 haftadır içiyo ve 3kılo gıttı ne dıyet ne spor yapmıyo su kaybı olsa bıle kısaca ıı bı toksın atıcı onuda denıycem sanırım denemedıgım kalmadı elma krom cevız sarmısak bıde lahana yaparsak mıde çöplüğe döncek ama yapma k zorundayım sizinle paylaşmak ıstedım öptüm şeker lersenağlama

Kızlar bugün 3. günüm sadece dün biraz dikkat ettım yedıklerıme daha dogrusu edebıldım bır kılo gıtmıs bıle. Vede hiç koku yok acaba sarımsagın cınsındenmıdır.İlk yedıgım zaman sankı kokuyormus gıbı gelıyor kıme soruyorsam yok dıyor sonrada gecıyor ve bana yararlı olduguna ınanıyorum bagırsaklarım gayet ıyı calısıyor.ayrıca dogal yoldan hastalıklara karsı dırenclı hala gelmem sevındırıcı sarımsakta cevızde mükemmel yıyecekler.Denemeyenlere en azından bir kerelık denemelerını rıca edıyorum herkese bol ve saglıklı zayıflamalar....kaydirigubbakcemile2

yutacagız canım bütün olması şart değil parcalara bölebiliyorsun yutabılecegın sekılde...alkisalkisalkis

benim dayım bu formülle yüksek kolestrolünü düşürdü hatta doktoru bile hayret etti nasıl bu kadar düşürebildin diye,kimi arkadaşlarda tansiyon düşürüyor demiş.benim tansiyonum normalde düşük olduğu için cesaret edemedim , içen arkadaşlar sizlerde de tansiyonda oynama yaptı mı?

Benimde tansiyon düşüklüğü rahatsızlıgım var ama bir zararını görmedim tabi yinede doktora danısmakta fayda var bende bir sorun teşkil etmedi öpüldünüzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

zayiflayan yokmu milleet:kahve:

SLM KIZLAR ÇOK MORALIM BOZUK SU 3-4 GUNDUR TAM KILO VERIYORUM DERKEN VUCUDUM ÖZELLIKLEDE GÖ BEĞİM DAVUL GIBI OLDU ONUMUZDEKI HAFTA REGL DÖNEMIM ONUN ETKISI MIDIR BILMEM AMA ÇOK CANIM SIKILDI BEN ONA BAĞLAMAK ISTIYORUM ACIKCASI ...
SABAH TARTILDIGIMDA VEMIŞ GÖZÜKÜYORUM KOMSUDA ALIŞVERIS MERKEZINDE TARTILINCA 2 KILOYA YAKIN FAZLA CIKIYORUM ŞİŞTİĞİM İÇİNDE KORKUYORUM NE YAPACAGIMI SASIRDIM HAYIR BISEYI ANLAMADIM SU ARALAR CIDDEN DIKKAT EDIYORUM AMA NEDEN BÖLE OLDU YAA OFF NEYSE BEN KAÇAR KEYFIM YOK YINE YAZARIM BURDAN senağlama

X