- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
- Konu Sahibi zilleritakti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maytap geldi benim de aklıma, güzel olur patlatsa mabadindaO osururken arkasina cakmak yak tutuşsun poposu![]()
Offf adam baya rezil olcak desene. Neden boşandıniz diyen herkeseaçıkçası tek boşanma nedenim bu olacak.
AynennBu aşamaya nasıl geliniyor anlamıyorum
7 yıldır evliyim eşimin pırt sesini bilmiyorum
Tuvalette hep su sesi açar.
Öyle mükemmel ilk günkü gibi değiliz havada aşk kokusu da yok aramızda ama o kadar da koyvermedi başka koku da yok.
her yaptığımda yazsaydım burda benim konumdan başka konu olmazdı.Osuruk günlüğü gibi oldu burası valla. Her yaptığında yazıyor baksanıza.![]()
Sizde salın gitsinsanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.
malesef evet sofrada da yapıyor yapmadığı yer yok.Sofrada da osuruyormu ?
her yaptığımda yazsaydım burda benim konumdan başka konu olmazdı.
Ben sizin yönteminizi biliyorumOlur öyle adet döneminde de sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Şişkinlik, yoğun bir içsel gerilim. Ben su israfı olmaksızın sessiz bir yolunu buldum da ulu orta söylemem herkes kendi bedenini kendi keşfetsin
E sağ olun madem, lütfettiniz.her yaptığımda yazsaydım burda benim konumdan başka konu olmazdı.
Benim kocada boyle malesefmalesef evet sofrada da yapıyor yapmadığı yer yok.
Bak dutcum soyle yapicaksinGazım gelmiş olabilir deyip wc ye gidip ıkanayım mı yanibende olmuyo öyle
![]()
Ortalığı yak diyon yani
Yakmazsan ayıp edersinOrtalığı yak diyon yani![]()