• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarılıp yakınlaşırken gaz çıkaran koca

O osururken arkasina cakmak yak tutuşsun poposu😁
🤣🤣🤣🤣
CE1EDA95-FA1F-4505-8995-BA4F79951536.jpeg

Adamdakide nasıl heyecansa bi sarılmada titresimli vibratör gibi gaz cıkarıyo demek en dogalından titreyerek etkileniyo herhalde.

Kokuyo mu konu sahibi? Çörek otuyla yogrulmus sirkeli kısır gibi kokuyo herhalde bosanmak istedigine göre. Bosan.

Bu aşamaya nasıl geliniyor anlamıyorum
7 yıldır evliyim eşimin pırt sesini bilmiyorum
Tuvalette hep su sesi açar.
Öyle mükemmel ilk günkü gibi değiliz havada aşk kokusu da yok aramızda ama o kadar da koyvermedi başka koku da yok.
Aynenn😂 8 sene de benden.. karşımda gaz çıkaran birine sevgi saygı da duyamam🙄 bu ne aymazlık bu ne rahatlık ya

Bir de şu hakim boşar mı, boşanma sebebi mi konuları çok komik ya. Hakim ne diyecek? Yaz kızım osuruktan sebeplerle boşanılmaz😂 Te Allam.

sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.
Sizde salın gitsin 🤣 bu sebepten boşanılmaz

Ne kadar acayip sorunlar var ve aslında herkesin ortak sorunları
Bendeki ex te salardi ve dehşet bir ses çıkardı. Ki ben rahatsız olurdum demezdim ama anlardı ona rağmen hiç sallamazdi. Ben bir kere yanında kacirsam o...pular gibi gülerdi ben utanirdim...
Bunlar neden böyle. Tamam eşinin yanında rahat olacaksın ama iğrenç olmak farklı birşey... Ve kim ne derse desin insan soğuyor bunlardan dolayı...mesela belki yargılayan olacak ama bendeki bana göre aşırı kiloluydu ve göbeği yüzünden atlet dışarıda gezerdi ki ben nefret ederim bundan. Ne olur az zayiflasaydi. Ki benim zayıfla demem dava konusu oldu...
Neden bu kadar igrenclesiyor bu erkekler. Bakıyorum bayanlar daha usturuplu davalarda. Neden acaba?

Olur öyle adet döneminde de sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Şişkinlik, yoğun bir içsel gerilim. Ben su israfı olmaksızın sessiz bir yolunu buldum da ulu orta söylemem herkes kendi bedenini kendi keşfetsin
Ben sizin yönteminizi biliyorum😁

Back