- 16 Aralık 2019
- 20.993
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.291
- 598
- 32
- Konu Sahibi zilleritakti
Guzzuuul gurt der ötelerimAma bu herif bile isteye yapiyor.. dusunsene tam yanasiyorsun zart zortcok cok itici

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzzuuul gurt der ötelerimAma bu herif bile isteye yapiyor.. dusunsene tam yanasiyorsun zart zortcok cok itici
Ev hanımıyım . Sokakta açık hava zaten belli olmaz sal gitsiniş yerinde okulda sokakta avm de misafirlikte falan ne yapıyorsunuz ?
Sen bilerek yapmiyosun.. gecen uyenin biri nisanlisi icin.. kurban olurum onun os.. ruguna demisti.. burada biri git herifin dübürüne yasla burnunu kokla demistiGuzzuuul gurt der ötelerim![]()
Şahsen benimki dırın dırın dırınn diye tur atıyor önce karnımda. Offf yaa zamanın birinde aç karnına sakız çiğnediğim için midem aşırı gaz yapmıştı. Karın gurultusu bile diyemiyorum gök gürlemesiydi bence başıma gelen. Alttan çıkamadığı için karnımda gürleyerek gezinmişti. İngilizce sınavındaydım hemde. Çok utanç vericiydi.bağırsağınız saksıda yetişmiyorsa gazınızın geldiğini bağırsak hareketinizden anlarsınız gelir gelmez bir anda patlamıyor gaz dediğimiz şey
yemeğe davetlisiniz kuru fasulyeler mercimek çorbaları efendime söyleyeyim içli köfteler lahmacunlar nohutlu pilavlar yediniz ne yapacaksınızEv hanımıyım . Sokakta açık hava zaten belli olmaz sal gitsinmisafirliğe gitmeden önce de gaz yapacak şeyler yemiyorum
Tuaf mısınızsanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.
aynen öyle olur daha gelişinden anlaşılır bağırsak hareketlenmeye başlar mide sıkıştırır :)Şahsen benimki dırın dırın dırınn diye tur atıyor önce karnımda. Offf yaa zamanın birinde aç karnına sakız çiğnediğim için midem aşırı gaz yapmıştı. Karın gurultusu bile diyemiyorum gök gürlemesiydi bence başıma gelen. Alttan çıkamadığı için karnımda gürleyerek gezinmişti. İngilizce sınavındaydım hemde. Çok utanç vericiydi.
Yer yemez mi etki ediyor canım bu mübarekyemeğe davetlisiniz kuru fasulyeler mercimek çorbaları efendime söyleyeyim içli köfteler lahmacunlar nohutlu pilavlar yediniz ne yapacaksınız
?
ev hanımıyım ne demek yahu evinize misafirdemi gelmiyor hiç mi insan içine çıkılmıyor . bu yaşınıza kadar zattırı zort yapıyorsunuz demek ki heryerde öyle anlaşılıyor . hiç bir yerde yatılıda mı kalmadınız yatılı misafirinizdemi olmadı teknik olarak bir gün boyunca gaz tutamazsınız tutsanız hastanelik olursunuz ya da bir anda kaçıverir o yüzden mecburen yapmanız gerekecektir ne yapıyorsunuz o zaman ? salıyorsunuz demek ki direkt her ortamda
hobaaSokakta açık hava zaten belli olmaz sal gitsin![]()
aynen valla ne yapmamizi istiyor topluca kocasini mi arayalim yapma diye, daha farkli cozumler mi bulalim anlamiyorumOsuruk günlüğü gibi oldu burası valla. Her yaptığında yazıyor baksanıza.![]()
Ya bu benim. O arkadaşın da yorumuna gülmüştüm ama tabi ki o işin komedisiydi. Herhalde ağzımı açıp gel kokla demiyorum adama. Valla bu sefer beni karıştırmayın moralim bozuk bu ara anam hasta.Sen bilerek yapmiyosun.. gecen uyenin biri nisanlisi icin.. kurban olurum onun os.. ruguna demisti.. burada biri git herifin dübürüne yasla burnunu kokla demistiAllahim
Yorumlar beni benden aliyo burda bazen![]()
Gecmis olsun canim, az takilayim dedim sanaYa bu benim. O arkadaşın da yorumuna gülmüştüm ama tabi ki o işin komedisiydi. Herhalde ağzımı açıp gel kokla demiyorum adama. Valla bu sefer beni karıştırmayın moralim bozuk bu ara anam hasta.![]()
Sofrada da osuruyormu ?sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.