Sarılıp yakınlaşırken gaz çıkaran koca

Önceki konunun yine eşiniz ve gazı üzerine açılmış.
Yediği içtiği şeylere özen gösterin,çig sebze yemesin,meyveyi yemekten önce yesin,ayaklarını sıcak tutun,yemeklere kimyon koyun,sizde duymamazlıktan gelin yüz göz olmuşsunuz artık

sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem boşar mı beni. ciddi ciddi boşanmak istiyorum.evet sırf bu nedenden boşanmak istiyorum.
Allah dusmanımın basına vermesin

açıkçası tek boşanma nedenim bu olacak.
kocası sürekli yanında geğirip burun karıştırdığı için boşanma davası açan ve boşanan var . zaten genelde erkekler kadınların çok alışveriş yapmasından kadınlar da erkeklerin kişisel hijyene dikkat etmemesi sürekli gaz çıkarıp burun karıştırmasından dolayı şikayetçi , yani kimse bu şikayetinizi anormal karşılamaz. o kadar hastalık geçirdim ameliyat oldum daha bir gün bile bilerek eşimin yanında gaz çıkarmadım 8 yıllık evliyim . uykuda yaptımsa ve duyduysa bilemem ona zaten kimse birşey demez.

yapma rahatsız oluyorum demenize rağmen yapması zaten asıl sıkıntı . kimileri normal karşılıyor rahatsız olmuyor ama siz rahatsız oluyorsunuz buna saygı duymak zorunda

Bu aşamaya nasıl geliniyor anlamıyorum
7 yıldır evliyim eşimin pırt sesini bilmiyorum
Tuvalette hep su sesi açar.
Öyle mükemmel ilk günkü gibi değiliz havada aşk kokusu da yok aramızda ama o kadar da koyvermedi başka koku da yok.
Bizim evin patlamaya hazır bombası ben olduğum için tuvalette su açma işini hep ben yapıyorum 😀😀 doğumdan sonra bir haller oldu bana. Gelişine bıraksam adam tuvalette kamyon çalışıyor zanneder. 10 yıldır ben tutmayı başardıysam herkes başarır bence 😀😀😀😀

Bizim evin patlamaya hazır bombası ben olduğum için tuvalette su açma işini hep ben yapıyorum 😀😀 doğumdan sonra bir haller oldu bana. Gelişine bıraksam adam tuvalette kamyon çalışıyor zanneder. 10 yıldır ben tutmayı başardıysam herkes başarır bence 😀😀😀😀
Olur öyle adet döneminde de sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Şişkinlik, yoğun bir içsel gerilim. Ben su israfı olmaksızın sessiz bir yolunu buldum da ulu orta söylemem herkes kendi bedenini kendi keşfetsin

Napsın adam içinde mi patlasın 😂😂😂 hastanelik mi olsun. Sen hiç osurmuyon mu allaaasen 🤪🤪 sal gitsin anam o da ihtiyaç
Ay boyle yorumlarda beni hasta ediyoooreee😐😂 anne babanin yaninda yapiyo musun? Peki ya arkadaslarinin? Yabancilarin yaninda🙄 insanin esi daha az saygiyi hak etmiyor yani..

Gitsin wc de ya da diger odada yapsin yani, illa kadinin yaninda mi
Olmali? Hele birde yakinlasirken😐😂

Burdada bir konu vardi sanirim.. esi kadindan iliski esnasinda gaz cikarmasini istiyormus😐😂 igrencler ya

Yav bu adam devamlı uygunsuz hareketler sergiliyor. Osurmak olsun, misafirin yanında azarlamak olsun...
Osuruktan ziyade aslında milletin içinde bozması sizi boşanmaya götürmeliydi.
Ama siz bu adamı boşamazsınız. Boş verin artık, siz de salıverin. :KK14:

Biz küçükken dedem gaz çıkarır bir de bizim üzerimize atardı misafirin yanında tanımadiklarinin yanında falan zart zart osururdu 90 yaşında hala aynı. En azından esin senin üzerine atmıyor dikkat edin bugün sizin yanınızda yapan yarın toplum içinde de yapar

Ay boyle yorumlarda beni hasta ediyoooreee😐😂 anne babanin yaninda yapiyo musun? Peki ya arkadaslarinin? Yabancilarin yaninda🙄 insanin esi daha az saygiyi hak etmiyor yani..

Gitsin wc de ya da diger odada yapsin yani, illa kadinin yaninda mi
Olmali? Hele birde yakinlasirken😐😂

Burdada bir konu vardi sanirim.. esi kadindan iliski esnasinda gaz cikarmasini istiyormus😐😂 igrencler ya
Wc ye gidene kadar tutamazsa napsın 😂😂

X