- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
- Konu Sahibi zilleritakti
Buarada hakket bosanmayi ne saniyosun konu sahibi olmeyi bayilmak sananlar gibi.. hem bu sebepten bosancam diyosun sonrada bunun icin bosanamam diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta dübür kapisina gelene kadar akli nerdeOdadan cikmak o kadar zor olmasa gerekWc ye gidene kadar tutamazsa napsın
neden ? insan gazı geldiğinde yan odaya geçer tuvalete falan gider balkona çıkarWc ye gidene kadar tutamazsa napsın
Hepimizin doğruları farklı amaben genelde dogrulari yazarim ama
1-2 kez anlasamadik diye genelHepimizin doğruları farklı ama
Dübür kapısına gelmeden gazın geldiği nasıl anlaşılıyoYumurta dübür kapisina gelene kadar akli nerdeOdadan cikmak o kadar zor olmasa gerek
1-2 kez anlasamadik diye genel
Olarak anlasamiyoruz diyemeyiz
Kapida bekliyo bizimkiler genelde kapiya tiktiklayinca iste kaciyoruz odaya.. bu heriflerdeki gaz gaz degil hirosima mubarekDübür kapısına gelmeden gazın geldiği nasıl anlaşılıyo
bağırsağınız saksıda yetişmiyorsa gazınızın geldiğini bağırsak hareketinizden anlarsınız gelir gelmez bir anda patlamıyor gaz dediğimiz şeyDübür kapısına gelmeden gazın geldiği nasıl anlaşılıyo
gidim de gocamı öpeyim . Sağolsun yanımda yapmaz .Kapida bekliyo bizimkiler genelde kapiya tiktiklayinca iste kaciyoruz odaya.. bu heriflerdeki gaz gaz degil hirosima mubarek
Gazım gelmiş olabilir deyip wc ye gidip ıkanayım mı yani bende olmuyo öylebağırsağınız saksıda yetişmiyorsa gazınızın geldiğini bağırsak hareketinizden anlarsınız gelir gelmez bir anda patlamıyor gaz dediğimiz şey
Demekgidim de gocamı öpeyim . Sağolsun yanımda yapmaz .
Yoo savunma değil benimki. Ama inan olsun bile isteye yapmam utanırım .Demek
Sizde sen yapiyorsun ki bu kadar savundun
Senfoni orkestrası değil bu, hücum borusu nerde görsem tanırımDevamlı senfoni orkestrası gibi zortturu zort zort koyveriyorsa işiniz yaş ya, üffff pis herif
Ama bu herif bile isteye yapiyor.. dusunsene tam yanasiyorsun zart zort cok cok iticiYoo savunma değil benimki. Ama inan olsun bile isteye yapmam utanırım .
Osuruk günlüğü gibi oldu burası valla. Her yaptığında yazıyor baksanıza.e siz her kocaniz gaz cikarinca buraya mi yazacaksiniz? sayfalarca konusuldu iste. ne yani cidden anlamadim ben bunu.
iş yerinde okulda sokakta avm de misafirlikte falan ne yapıyorsunuz ?Gazım gelmiş olabilir deyip wc ye gidip ıkanayım mı yani bende olmuyo öyle