- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi Strawberry_83
-
bizim bebişte de değer 20 çıktı bi akşam fototerapide kaldık 15 e düştü değer 2 gün sonra ölçtürdük 14.8 sonraki gün ise 16 çıktı değer doktor çok uzadı gerçekten dedi bu cuma tekrar gidicez tam bi kan sayımı yapılacak ayrıntılı ölçülecek tüm değerleri ona göre bi çözüm yolu önericek artık doktorumuz ama suratına bakıyorum gene de sarı gerçi ilk günkü gibi gözlerinin akı bile sarı değil ama umarım düşer. anlayacağın aynı dertt bizde de var canım annemlerin demesine göre çoğu bebekte oluyormuş doktor da diyor olur önemli bişey değil ama norml değerlerine düşmesi gerekir artık bundan sonra dedi. umarım bi an önce kurtuluruz bol bol emzirmek gerekiyormuş sürekli
en geç 3 saatte bir emmesi gerek dedi bizim doktorumuzda ama bazen yarım saatte bir uyanıyor bazen ise 4 saat deliksiz uyuyor tam bi düzene oturmadı anlayacağın uyku düzeni bizimkinin de. emdiği zaman hiç çekmiyorum bazen 1 saate yakın emerken uyuyana kadar orda kalmak istiyor bende sabrediyorum yani uyanmadıktan sonra zorla da ağzına veremiyorum kendi de istemiyor zaten ama bi süre sonra düzene girecektir uykuları ben inanıyorum ilk zamanlar uyanmasını bekliyordum ama bugünlerde 3 saati geçirmeden uyandırmaya çalışıyorum bizimki altı değişince açmaya başlıyo gözlerini sonra da emziriyorum hemen. şimdilik böyle bi yol buldum... buarada benim göğisler ilk zamanlar çok acıdı emzirirken ağlıyordum acıdan sonra silikon göğüs uçlarından aldım şimdi göğüslerim daha yumuşadı ve daha az acıyor sürekli olmasa da arada göğüs uçlarını kullanıyorum eğer sizde de aynı problem varsı tavsiye ederim mutlaka. çok işe yarıyor
Kızlar ne yazıkki aynı sorun bizde de var. Biz hastaneye yatmadık ama değerimiz sınıra yakın. 4. gününde sınır 15'ken bizim değer 13.6'ydı. Seda aynı senin gibi bebeğimiz ellerinden kan alınırken hastanede herkes bana acıdı. Çünkü deli gibi ağlıyordum. Seni çok iyi anlıyorum. Ama hep kendimi telkin ediyorum Allah çaresiz ve daha büyük hastalık vermesin diye o zaman üzüntüm azalıyor. Dua etki çaresi olan ve geçecek bir şey bu. Benim kuzumun rengi de sapsarı. Bakan sarılık mı diyor. Göz akları da öyle. Ama ellere ve ayaklara inmemiş. 2 saatte bir doyuruyorum çiş ve kaka da yapıyor Allaha şükür. Bizim kontrolde haftaya salı o zamana kadar inşallah değer düşer. Biz bugün 6 günlüğüz. 12. günden sonra düşer diyorlar. Senin kaçıncı günün. Umarım hepsi kısa sürede iyileşir.
Bu arada evhamlı falan değilsin. Sen en iyisini biliyorsun. Annene bakma canım sen ısrarla uyandır kızını. Çünkü iki en geç 3 saat çok önemli. Ben de altını değiştirerek uyandırıyorum. Geçmiş olsun canım hepimize. İnan Allah şifa verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?