sarılarak uyuyamayan erkek

ya uyku şekilleri hep değişiyor.

Benim erkek arkadaşım ahtapot gibi sarılmayı seviyor. Nasıl rahatsız oluyorum bir bilseniz. Hemen uykuya dalmasını bekliyorum ki kollarından kurtulup rahat rahat uyuyayım. Tam arkamı dönüyorum, hooop yine iki eliyle sarıp kendine çekiyor.

Bir de horluyor kulağımın dibinde.

En sonunda konuştum onunla bu konuyu, ben uyuyana kadar sen uyuma, çokta sarılma, hem ahtapot şeklinden hem de horlamandan uyuyamıyorum dedim.
rahatladık

normal bence bende hiç sevmem sarılarak uyumayı rahat uyumalıyım bende elimi kolumu atarak ama hep soğuksa o zaman vardır bişey normal bence..........

uyku günün son durağı, tüm yorgunluğumuzu atıyoruz beynimizi boşaltıyoruz, nasıl rahat ediyosan öyle uyumak önemli, benimde sarılma yastığım var, kimseye sarılamam yastıktan başka, yatakta eşim ben ve fazladan bir yastık var kuma diyo eşim :KK1:

Bizdede çok çok uykumuz yoksa çenemiz düşer o fasılda herşey serbest :)ama iyi geceler dedikten sonra popoları döneriz aramızda 2 kişi yatacak kadar yer kalır ikimizde yakın temas uykuyu sevmiyoruz bence gayet normal

bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum

Bence senin erkek arkadaşınla uyuman değişik bir durum :KK20:

İnanmıyorum yaaaaaa bu kadar olur :)

Aynen biz de böyleyiz :)
Uykuya geçecegim an arkamı dönerim, eşim sarılır :)
Kaşık yatışı deniyordu sanırım buna :)

Hehe :) Evet kasik pozisyonu deniyordu galiba :) Bence en güzel yöntem, tabi esler söylenmiyorsa :KK70: :KK70: :KK70:

Niye değişik bir durum olsun ki ??? Uyumak kadar masum bir şey var mı ?

Uyumak tabiki masum bişey ama konu sahibi arkadaş sanki eşiymiş gibi anlatıyor. Erkek arkadaşı sırtını dönüyomuşta bilmem ne bilmem ne. Dert edilen şeye bakın. Millet olarak herşeyi ne kadar basite alır olduk. Benim anlayışıma göre ters bişey.

sizin yargılamanız, konuyu başka yöne çekmeniz de çok değişik bir durum :KK14:

Konuyu başka yöne çekmek değil. Tamda aynı konudan bahsediyorum. Sanki kocasından bahsediyomuş gibi normal karşılayıp birde taktik mi verecekdim. Tuhaflık sizde bence. :KK53:

Uyumak tabiki masum bişey ama konu sahibi arkadaş sanki eşiymiş gibi anlatıyor. Erkek arkadaşı sırtını dönüyomuşta bilmem ne bilmem ne. Dert edilen şeye bakın. Millet olarak herşeyi ne kadar basite alır olduk. Benim anlayışıma göre ters bişey.

:) Sırt sırta döndükten sonra, birlikte uyumanın ne anlamı var zaten ?:KK1:
Bunlar küçük güzel dertler :)

:) Sırt sırta döndükten sonra, birlikte uyumanın ne anlamı var zaten ?:KK1:
Bunlar küçük güzel dertler :)

Canım buraya o kadar saçma sapan konular açıyorlarki ister istemez tepki gösteriyor insan. Herşey o kadar basit yaşanır olduki, herşey laçka
konu açıyor sanırsın kocasından bahsediyor. Sırt dönüyomuş hey yarabbim.

Canım buraya o kadar saçma sapan konular açıyorlarki ister istemez tepki gösteriyor insan. Herşey o kadar basit yaşanır olduki, herşey laçka
konu açıyor sanırsın kocasından bahsediyor. Sırt dönüyomuş hey yarabbim.

Herkesin kendi düşüncesi tabiki :) Mesela bende , sizin verdiğiniz tepki uyanmadı. Ama bir başkası size katılabilir :)

Gerek çift kişilik yatak olsun gerek tek kişilik yatak olsun bizde sarmaş dolaş yatmadan uyuyamayız.
İllaki birimizden biri sarılcak :)
Yazın sıcakları bile bizi etkilemiyor :)

bende kocama kızıyordum niye sarılmıyorsun sabaha kadar diye anladı mherkez bir müddet sarılıyormuş :KK9:

Konuyu başka yöne çekmek değil. Tamda aynı konudan bahsediyorum. Sanki kocasından bahsediyomuş gibi normal karşılayıp birde taktik mi verecekdim. Tuhaflık sizde bence. :KK53:

taktik veremeyeceğiniz bir konuda yorum yapabilmeniz de şaşırtıcı :KK53:
size göre tuhafım diye de tuhaf olduğumu düşünmeyeceğim...

doğru ve yanlışı siz kadar emin olun bende biliyorum :KK34:

X