sarılarak uyuyamayan erkek

Uyumak tabiki masum bişey ama konu sahibi arkadaş sanki eşiymiş gibi anlatıyor. Erkek arkadaşı sırtını dönüyomuşta bilmem ne bilmem ne. Dert edilen şeye bakın. Millet olarak herşeyi ne kadar basite alır olduk. Benim anlayışıma göre ters bişey.

Konu senin anlayışına ters şeyler neler ya da değil mi acaba sevdem ? Başlıktan bunu anlıyorsan tabi yapacak bie şey yok burada. :KK37:

taktik veremeyeceğiniz bir konuda yorum yapabilmeniz de şaşırtıcı :KK53:
size göre tuhafım diye de tuhaf olduğumu düşünmeyeceğim...

doğru ve yanlışı siz kadar emin olun bende biliyorum :KK34:

Bizler okuyalım ve fikir belirtelim diye bir konu açılmış. Yorum yapmak için sizden izin almayacağım. Katılırsınız katılmazsınız. Ben zaten fikrimi size değil konuyu açan arkadaşa belirtiyorum. Madem dogruyu yanlışı biliyosunuz o zaman yorumumda sizi bu kadar rahatsız etmesin.:KK53:

Konu senin anlayışına ters şeyler neler ya da değil mi acaba sevdem ? Başlıktan bunu anlıyorsan tabi yapacak bie şey yok burada. :KK37:

Arkadaş buraya bi konu açmış. Bende fikrimi belirtmekde özgürüm. Siz bence benim yorumuma değil, konu sahibinin erkek arkadaşı sırt dönüyomuş. Bi çözüm buluverinde çocuk sırtını dönmeyiversin :KK34:

Arkadaş buraya bi konu açmış. Bende fikrimi belirtmekde özgürüm. Siz bence benim yorumuma değil, konu sahibinin erkek arkadaşı sırt dönüyomuş. Bi çözüm buluverinde çocuk sırtını dönmeyiversin :KK34:

Herkes burda gayet güzel fikrini belirtti zaten sen tasalanma boşuna sevdemm. :KK34:

bence sen yorumlarına biraz dikkat et sanırım hamilesin ya da Allah yarın bir gün verir, aynı şey çocuğunun başına gelmesin ha aman!

asena bazı insanlar rahat edemeyebilir uyurken rahat uyumak isterler sevgisinde bir sorun yoksa bence dert etme canım...

buraya eşim de yazabilirdim doğruyu söyledim ben.sorum erkek arkadasımla beraber kalsammı kalmasammı değildi,ters gelen bişey varsa yazmassınız binlerce konu arasından beni yargılamanız hoş değil.konuyu burda kapatırsak sevinirim hoş bir yere gitmiyor.

bence sen yorumlarına biraz dikkat et sanırım hamilesin ya da Allah yarın bir gün verir, aynı şey çocuğunun başına gelmesin ha

Dikkat edip etmeyeceğim konusunda senden izin almayacağım. Burda herkez gibi fikrimi belirtmekde özgürüm. Herkezin kendi hayatı,burda gerçekten derdi olup konu açan insanlar var. Birde böyle saçmalıklar için konu açanlar var. Benim sitemim ona.

asena bazı insanlar rahat edemeyebilir uyurken rahat uyumak isterler sevgisinde bir sorun yoksa bence dert etme canım...

Dert etme canım relax ol :nazar: Size göre bu kadar basit. Kusura bakmayın ben sizin gibi geniş çerçeveden bakamıyorum. :KK52:

buraya eşim de yazabilirdim doğruyu söyledim ben.sorum erkek arkadasımla beraber kalsammı kalmasammı değildi,ters gelen bişey varsa yazmassınız binlerce konu arasından beni yargılamanız hoş değil.konuyu burda kapatırsak sevinirim hoş bir yere gitmiyor.

Kusura bakmada ne düşünerek açtın bu konuyu anlamadım. Bizler sana nasıl yardımcı olabiliriz. Erkek arkadaşının yatış şeklini değiştirecek halimiz yok. Tövbe tövbe :KK47:

niye hem soruya hem cvplara saldırıyorsunuz anlamadım.çözüm bulunması için değil diğer insanlarda da durum aynı mı diye sordum ve cvbımı aldım..dalga geçmenize lüzum yok 'rahat ol,üzülme' falan diyerek.tartışarak ta bir yere varmıyoruz konuyu kapatalım lütfen.

bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum

Allahım nazarlardan korusun eşimle güzel bir evliliğimiz var elhamdülillah :)
gelin görünkiii ilk zamanlar her genç kız gibi sarılıp uyumayı hayal eden ve evlenen biri olarak eşimin sarılıp uyuyarak hiç rahat edemediğini ve yayılarak arkasını döndüğünde rahatça uykuya daldığını öğrenmiştim :) hemde ilk zamanlar
nazlanmalar kızmalar sarılır elbt dayanamaz sonra tekrar doner arkasını sinir olurdum bi insan nasıl eşine sarılmadan uyur yaa bunu nasl sevmez diye düşünürdüm onu anlamaz küserdim genelde beni kırmamak için katlanırdı sarılma sevdamaa :) ben uyuyana kadar sarılırdı sonra rahat uyku pozısyonuna geçerdi...
her gece bı tatlı atısma yıne sarılma ısgencesııı neyse artık vazgectım istemicem istemiyorum sarılma etme isyan ettim ona göre sarılmak gereksizdi insan uyurken rahat etmek ister derdi yatakta keyf yaparken anlarım derdı ama uyurken :) rahat olunurmus sarılmadıgında gerek yokmus neyse vekhasıl 1 5 senemızde bıtıyor ıkıncı yıla giriyoruz aştım ben artık sarılma durumunu oda artık eskisinden çok çok iyi kendiiliğinden sarılıyor ve öyle uyuyoruzz artık çift yatmaya alıştığından diyorum ben bana göre yıllarca yalnız rahatına düşmüş yapısıda öyle sonra odaa ben istemeden sarılmaya başladı veee öylee uyumaya başladık kendılıgınden bu sorun gıttı evlendıkten aylar aylar aylar sonra ..

şimdilerde kocamı görevden dolayı bulamasamda bulduğum zamanlarda sıkı sıkı sarılıyoruz ve öyle uyuyoruz

biraz ilerleme var daha önce daha ilk sayfada günah yanlış ayıp deniliyordu

en azından biraz müsade ettiler de iki çift söz konuşabildik

sana yanlışsa oku ve çık konudan bu kadar basit ne uzatıyorsun

Son düzenleme:
niye hem soruya hem cvplara saldırıyorsunuz anlamadım.çözüm bulunması için değil diğer insanlarda da durum aynı mı diye sordum ve cvbımı aldım..dalga geçmenize lüzum yok 'rahat ol,üzülme' falan diyerek.tartışarak ta bir yere varmıyoruz konuyu kapatalım lütfen.

Bak canım en başa dönüp yorumları tek tek okursan kimin kime saldırdıgını görürsün. Ben sadece sana fikrimi belirtecektimki bazı arkadaşlar nedense hoplayıverdi ne alakaysa bende anlamadım.

biraz ilerleme var daha önce daha ilk sayfada günah yanlış ayıp deniliyordu

en azından biraz müsade ettiler de iki çift söz konuşabildik

sana yanlışsa oku ve çık konudan bu kadar basit ne uzatıyorsun

Arkadaşım ben bişeyi uzatmıyorum ben fikrimi belirtip konudan çıkmıştım. Bazı arkadaşlarda üstüne vazife olmayacak şekilde davrandılar. Ben burda fikrimi belirtmekde herkez gibi özgürüm. Niye bu kadar rahatsız oldular.

Bak canım en başa dönüp yorumları tek tek okursan kimin kime saldırdıgını görürsün. Ben sadece sana fikrimi belirtecektimki bazı arkadaşlar nedense hoplayıverdi ne alakaysa bende anlamadım.

evet haklısın doğrusu herkes eşine sarılmış,iyi güzel ama durum bende öyle değil diye öyleymiş gibi yazmadım,herkesin farklı durumu olabilir kimin neler yaşadığını bilemeyiz dimi,bu bizim lakayt hayatlar yaşadığımızı başkalarının da doğrusunu yaşadığını göstermez.bana da bazen başkalarının yaşayış şekli iyi gelmiyo ama yargılamak doğru olmaz

evet haklısın doğrusu herkes eşine sarılmış,iyi güzel ama durum bende öyle değil diye öyleymiş gibi yazmadım,herkesin farklı durumu olabilir kimin neler yaşadığını bilemeyiz dimi,bu bizim lakayt hayatlar yaşadığımızı başkalarının da doğrusunu yaşadığını göstermez.bana da bazen başkalarının yaşayış şekli iyi gelmiyo ama yargılamak doğru olmaz

Canım tabiki hayat senin hayatın. Ben sadece yanlış buldugum noktayı belirttim. Tabiki aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ben sana yaptım yorumumu cevabıda sen vermeliydin şuan oldugu gibi. O zaman böyle uzamayacaktı. Burda normalde yoruma yorum yapmak yasak. Herkez birbirinin yorumuna böyle saldırırsa ne olur buranın hali. Lütfen herkez konu sahibiyle diyaloga geçsin. Kimse yorumlara saldırmasın burada.

Canım tabiki hayat senin hayatın. Ben sadece yanlış buldugum noktayı belirttim. Tabiki aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ben sana yaptım yorumumu cevabıda sen vermeliydin şuan oldugu gibi. O zaman böyle uzamayacaktı. Burda normalde yoruma yorum yapmak yasak. Herkez birbirinin yorumuna böyle saldırırsa ne olur buranın hali. Lütfen herkez konu sahibiyle diyaloga geçsin. Kimse yorumlara saldırmasın burada.

neyse kızlar öyle bi sorunum da kalmadı zaten :KK43: kapatalım konuyu ben boşverdim...

X