Saç Rengi ve Saç Boyama sarı sık röfle yaptırmak istiyorum bakar mısınız kızlar (RESİMLİ)

seekpeace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
147
0
116
kızlar ben saçımı aşağıdaki gibi sarı sık röfle yaptırmak istiyorum fakat kararsız kaldım yakışıp yakışmayacağı hakkında.
bana yardımcı olur musunuz? Sizce bana yakışır mı ten rengime falan

canım gördüğüm kadarıyla açıktenlisin bence saçlarında çok güzel ve kesinlikle çok hoş olur diye düşünüyorum benim fikrim

banada yakışır gibi geliyor fakat tek şart fönlü ve makyajlı kullanman eğer makyaj yapmayı sevmiyorsan ve fönsüz kullanırım diyorsan boşuna yaptırma yakışmaz cnm

makyaj yapmayı seven biriyim fakat fön için öyle diyememicem.
Sizce fönsüz kullanılmaz mı

bence yakışır canım
benim favorimdir zaten ama saçları yıpratıyor iyi bakım yapmak lazım

banada yakışır gibi geliyor ama ciddi bir işlem geçicek saçlarını boyadan sonra hafif aldırırsın makyaj ve fön şart tabi çünkü makyajsız yüzün soluk durabilir ve fönsüzde saçlarını rengi tam belli olmaz kendin düzleştirirsin evde sürekli yapmanada gerek yok çarşıya filan giderken bende sarı saç kullanıyorum evde boyuyorum hatta en son yaktım saçlarımı şuanda bakım yapıyorum bide kaşlarınıda açtırmaya unutma derim tatlım

sık röfle diye geçiyor bu demi?
kaş rengi olarak ne olmalı sence

Bence sana cok yakisir ancak gercekten fonsuz kullanacaksan o duz inen rofleler cok guzel durmayabilir. Zaten renk geregiyle makyaj ister..ama bence yaptir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…