Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarıma veda ettimm =) resımli

Daha genç görünüm dersen koyu saç ama daha havalı görünüm dersen sarı saç...........:1: bende koyudan sarıya döndüm 7-8 ay önce =) karar vermek zor ikisinide.........sana da ikisi de yakışmış ama sarı daha havalıı

sarı saç cok sevıyorum ve begenıyorum ben. ama gel gelelim benım saçlarımı cok yıprattı :50: .birde dipler cıkınca boyamam gerekıyodu, en iyisi koyu renk yapayımda kurtulayım dedim. Bazılarının sarıları ne kadar hoş duruyo canlı böyle ama bende öyle degildi süpürge gibiiii :1:

şahane olmuş sarı sacın bakımı yıpranmıs görünümü makyajsız durumu derken derken bayıo insanı ii hoşta bence yeni hali süper canlı olmuşş sakın dönme arkadasım sarıya mis gibi nasılda canlı duruo tenine de çok yakışmış güle güle kullan:))

teşekkürler :21:
buda şuanki hali , alt rengim sarı olunca boya aktı haliyle

$Fotoğraf-2280.jpg

teşekkürler :21:
buda şuanki hali , alt rengim sarı olunca boya aktı haliyle

Eki Görüntüle 686286

Koyu yakışmış daha genç göstermiş seni:1: Ama sarıda yakışıyomuş güzele ne yakışmaz zaten:1:
ama aktıkça boya derim çünkü renk kötüleşiyo.altta sarı ve açıcı oldu mu ya sürekli kestirmek ya da boyatmak gerekiyo:26:

Koyu yakışmış daha genç göstermiş seni:1: Ama sarıda yakışıyomuş güzele ne yakışmaz zaten:1:
ama aktıkça boya derim çünkü renk kötüleşiyo.altta sarı ve açıcı oldu mu ya sürekli kestirmek ya da boyatmak gerekiyo:26:

Teşekkür ederim utandım valla :17:

kestirmicem uzatıcam 4 parmak kadar kestirmek zorunda kalmıştım cok cansız görunuyodu. koyu boyayla gene toprladı biraz sacım. aynı renkten alıcam tekrar , dipler kendi rengım zten, koyu boyayı diplere sürmedim, sadece sarılara sürmüştüm. o yuzden farklı renk oldu kafamda :23:

Ben çok beğendim, şimdi yıkadıkça akar boya
alttan sarının ışıltıları çıkar çok daha hoş olur bence.
Kızılda gider sizin teninize.
güle güle kullanın.:12:

Back