Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarıma veda ettimm =) resımli

Beni nasil buluyorsun

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.192
952
323
yoğun röfleli olan saçlarımı, kendim voilanın karamel bakırıyla boyadım =) ve sarı saçın verdigi zararlardan ve kötü görunumunden bi nebze kurtuldumm =) sizce nasılll olmuşş

öncesi
sonrası

Son düzenleme:
yeni rengin çok tatlı gitmiş yüzüne , ne bu canım , yarın röflemi dip yaptıracaktım ama her an vazgeçebilirim :) saçını çok beğendim.

şahane olmuş sarı sacın bakımı yıpranmıs görünümü makyajsız durumu derken derken bayıo insanı ii hoşta bence yeni hali süper canlı olmuşş sakın dönme arkadasım sarıya mis gibi nasılda canlı duruo tenine de çok yakışmış güle güle kullan:))

Daha genç görünüm dersen koyu saç ama daha havalı görünüm dersen sarı saç...........:1: bende koyudan sarıya döndüm 7-8 ay önce =) karar vermek zor ikisinide.........sana da ikisi de yakışmış ama sarı daha havalıı

Son düzenleme:
yeni rengin çok tatlı gitmiş yüzüne , ne bu canım , yarın röflemi dip yaptıracaktım ama her an vazgeçebilirim :) saçını çok beğendim.

Voilanın karamel bakır rengi :nazar: hatta sarıdan dolayı biraz daha acıldı saç rengim.bi zaman sonra bi kat daha tekrar aynı rengi uygulamayı düşünüyorum. :31:

$Voila-Nano-Diamond-Set-Sac-Boyasi-7-84-Karamel-Bakir-43343.jpg

Back