• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

Selam canım umarım banada yardımcı olursunuz ben buğday tenliyim ve kahve yeşil arası gözlerim var açık renk saçı seviyorum ama hiç yakışmıyor çünkü bende açık renkli olunca çok renksiz mat oluyorum kızıl da kullandım ama kurtulması çok zor oluyo siyah renkte tenime uymaz :110:şimdi bana yakışacak bir kahve tonu bulurmusunuz :sus:boya numarasıyla beraber söylerseniz sevinirim lütfen. ..

Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :) :KK15:
Merhaba banada yardimci olurmusun :) ben sacimin dibini koleston acik kullu kumral ile boyuyorm ucunuda kolesten 12 ile boyuyorm ama ense kismim hep turuncu kaliyor bunun icin yukarda boyadn snra sampuanla demisin peki bunu yaparsam sacim grilesirmi cajim yardimci olursan cok minnettar kalirim:KK15:

Selam canım umarım banada yardımcı olursunuz ben buğday tenliyim ve kahve yeşil arası gözlerim var açık renk saçı seviyorum ama hiç yakışmıyor çünkü bende açık renkli olunca çok renksiz mat oluyorum kızıl da kullandım ama kurtulması çok zor oluyo siyah renkte tenime uymaz :110:şimdi bana yakışacak bir kahve tonu bulurmusunuz :sus:boya numarasıyla beraber söylerseniz sevinirim lütfen. ..

Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının yarısı, koleston 9.3 altın sarısı tüp boyasının yarısını ve içine 1 şişe %9 oksidan’ı karıştır canım. 45 dakika kadar bekle. Tatlı karamel olur hem de cildine ışıltı verir bu renk seni soluk göstermez :)

Merhaba banada yardimci olurmusun :) ben sacimin dibini koleston acik kullu kumral ile boyuyorm ucunuda kolesten 12 ile boyuyorm ama ense kismim hep turuncu kaliyor bunun icin yukarda boyadn snra sampuanla demisin peki bunu yaparsam sacim grilesirmi cajim yardimci olursan cok minnettar kalirim:KK15:

Merhaba tatlım :) küllü renkler maalesef ki belli bir süre sonra kızıllık yapıyor :ı bunun için yapman gereken içine bir miktar turuncu azaltıcı karıştırman bunun için igora 0.22 kullanabilirsin yada indola 1000.0 boya alıp içine yine indolanın 1000.1 boyasından bir parmak kadar sıkıp karıştır bu yeşillenme yapmaz ve daha doğal bi renk olmasını sağlar. Ve unutma oksidanın yüzdesi ne kadar artarsa turunculukda aynı şekilde artar ben platin yapacağım zaman bile boyama %6 oksidan yani 20 volüm kullanıyorum bu hem kızıllık yapmıyor hemde saçı yıpratmamış oluyor. Silver şampuan sadece platin ve çok açık sarı saçlarda işe yarıyor bunu da deneye deneye çözmüş oldum. Umarım faydalı olur yazdıklarım :))

Merhaba tatlım :) küllü renkler maalesef ki belli bir süre sonra kızıllık yapıyor :ı bunun için yapman gereken içine bir miktar turuncu azaltıcı karıştırman bunun için igora 0.22 kullanabilirsin yada indola 1000.0 boya alıp içine yine indolanın 1000.1 boyasından bir parmak kadar sıkıp karıştır bu yeşillenme yapmaz ve daha doğal bi renk olmasını sağlar. Ve unutma oksidanın yüzdesi ne kadar artarsa turunculukda aynı şekilde artar ben platin yapacağım zaman bile boyama %6 oksidan yani 20 volüm kullanıyorum bu hem kızıllık yapmıyor hemde saçı yıpratmamış oluyor. Silver şampuan sadece platin ve çok açık sarı saçlarda işe yarıyor bunu da deneye deneye çözmüş oldum. Umarım faydalı olur yazdıklarım :))
Oyle bi yerde oturuorm ki inan kolestonu zor buluyorum :(

Merhaba ,

Böyle bir başlığı görünce çok sevindim :)Tecrübelerinden faydalanmak çok isterim müsait olur da yardımcı olabilirsen eğer.Saçımın resmini aşağıda görebilirsin.Uzun zaman saçlarımı 7,1 küllüye boyadım,son bir kaçdır 8,0 bal köpüğüne boyuyorum,ama bu renklerden bıktım sanırım.Tarçın bakır veya sarı olmak istiyorum,sence bu saça hangisi uygun,yıpranmadan hangisini elde edebilirim?Aslında bebek sarısı da çok hoşuma gidiyor ama diplerini falan nasıl boyarım, bu iş nasıl olur saçlarım hangi renge şuan müsait ne dersin :)

Şimdiden teşekkür ederim :)Eki Görüntüle 1873913 Eki Görüntüle 1873914 Eki Görüntüle 1873913 Eki Görüntüle 1873914 Eki Görüntüle 1873913 Eki Görüntüle 1873914

Eklentiler

• sarı.PNG
    sarı.PNG
    291,6 KB · Görüntüleme: 161
  • 20160822_170752.jpg
    20160822_170752.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 173
  • Elcin-Sangu-5.jpg
    Elcin-Sangu-5.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 341
Selamlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Saclarimda beyaz var oncelikle bu yuzden kuafore dip icin gittigimde hep koyu kahve boyuyor. Neymis acik renk beyazlari kapatmazmis. Olsun diyorum inatla koyu boyuyor yinede:işsiz::KK34:kendim boyamaya karar verdim ama nasil?cok sari degil acik kumral olsam yeterr bana

Merhaba sac rengim açık fındık kabuğu tonlarında.üstüne platin rengi boya sürsem hangi rengi elde ederim açmak istemiyorum ? sarı bir ton elde etmek istiyorum ? cevabınızı bekliyorm

Herkese merhabalar
Öncelikle daha bir kaç saatlik üyeyim. Bugün acil olarak saçımı boyamam lazım küllü sarı istiyorum su anki sac rengim nevacolor 9.0 fotoğrafta atacam zaten istediğim sac rengi de küllü sarı forumdaki konulardan biraz bilgi edindim fakat koyu renk saca oneriler vardı benim saçım zaten yeterince açık kac numara boya almalıyım bide evde küllü yapmanın zorluğu var mi?
Su anki sac rengim
IMG_20160824_171544.jpg

Istedigim sac rengi
images.jpg

Merhaba sac rengim açık fındık kabuğu tonlarında.üstüne platin rengi boya sürsem hangi rengi elde ederim açmak istemiyorum ? sarı bir ton elde etmek istiyorum ? cevabınızı bekliyorm
Platin boyayla boyadıgınızda bal köpüğü renginde bir ton elde edersiniz ama istediğiniz sarıya ulaşabileceğini sanmıyorum 2. 3. Boyamanizda istediğiniz renge muhakkak ulasirsiniz ne koyu bir renk olur nede çok açık

İgora boyayı turunculukları nötrlemek için bir boyamada bir nohut tanesi olarak kullanIlıyor. . Acilan boya tekrar kullanılmaz deniyor geri kalanı daha sonra kullanan oldumu hiç
Kullanılır canım ben çok kullandım, öyle olsa kuaförler her kullandığı tüpü atmak zorunda kalır

Selamlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Saclarimda beyaz var oncelikle bu yuzden kuafore dip icin gittigimde hep koyu kahve boyuyor. Neymis acik renk beyazlari kapatmazmis. Olsun diyorum inatla koyu boyuyor yinede:işsiz::KK34:kendim boyamaya karar verdim ama nasil?cok sari degil acik kumral olsam yeterr bana

Delirmiş o kuaför :) kuaför malzemeleri satılan bir yerde satış danışmanıyım demiştim daha öncede boya alırken yanında birde oksidan veriyoruz dipleri çiğ beyaz bir sürü kadın geliyor ve sarı renk mesela 9.0 10.0 alıyorlar 30 volüm kapatmıyor evet bende onun yerine 20 volüm yani %6 lık oksidan veriyorum :)) sonuç beyazı kapanmış doresiz bebek sarıları.. Saç beyaz olunca renk birebir tutuyor çünkü tatlım :) 8.0 boya alıp 20 volüm oksidan al sonucu zaten göreceksin :)

Bana da yardım et lütfen saçlarımı Kuaför maffetti ben guzel bi sarı istiyordum sacımı bu hale getirdi nasıl doğal bi sarı elde edebilirim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 169
  • image.jpg
    image.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 166
Herkese merhabalar
Öncelikle daha bir kaç saatlik üyeyim. Bugün acil olarak saçımı boyamam lazım küllü sarı istiyorum su anki sac rengim nevacolor 9.0 fotoğrafta atacam zaten istediğim sac rengi de küllü sarı forumdaki konulardan biraz bilgi edindim fakat koyu renk saca oneriler vardı benim saçım zaten yeterince açık kac numara boya almalıyım bide evde küllü yapmanın zorluğu var mi?
Su anki sac rengim Eki Görüntüle 1875123
Istedigim sac rengi
Eki Görüntüle 1875124
Lütfen bana da yardim edin. Boya aldım saçım baya uzun olduğu için(fotograftaki 3-4 ay önceki hali) 2 adet palette 9.1 aldım 1 tanede 10.1 aldım saçımın tamamını boyadım ama sadece uçlarım küllü oldu daha önce de saçlarımın uçlarını actirmistim sadece oralar küllü olmus diger yerler aynı 9.0 renginde oldu o dorelikte duruyo tekrar boyadigimda yine ayni numara kullanirsam düzelir mi yoksa başka hangi numaraları almalıyım???

Merhaba,benim de bi sorum olacakti,şubat ayinda kuaforde aciciyla platine kadar acilmis saclarima dip boyasi olarak garnier gumus sarisi kullaniyodum oldukca sarişindim yanisonra mahalle baskisiyla cikolata kahvesiyle ters ombre yaptirdim.ancak pisman oldum,bir actrma islemini daha kaldiramaz saclarin dedi kuaforum ve bnde ramazan bayramindan beri dinlendryorm saclarimi.zemin acik oldugu icin akti boya tabi,suan acik kumral gibi.diplerim iki parmak ana rengim(koyu kumral),uclarim sari,boylarida acik kumral. tekrar sarişin olmak istyorum ama platine yakin acik sari,ne yapmam gerek yardim edin lutfen12.1 palette sari sandre aldim ama 40 vol oldugu icin korkuyorum saclarim kopar mi diyeistediğim renkte tam olarak profil renginiz Sarisinindunyasi Sarisinindunyasi

Merhaba ,

Böyle bir başlığı görünce çok sevindim :)Tecrübelerinden faydalanmak çok isterim müsait olur da yardımcı olabilirsen eğer.Saçımın resmini aşağıda görebilirsin.Uzun zaman saçlarımı 7,1 küllüye boyadım,son bir kaçdır 8,0 bal köpüğüne boyuyorum,ama bu renklerden bıktım sanırım.Tarçın bakır veya sarı olmak istiyorum,sence bu saça hangisi uygun,yıpranmadan hangisini elde edebilirim?Aslında bebek sarısı da çok hoşuma gidiyor ama diplerini falan nasıl boyarım, bu iş nasıl olur saçlarım hangi renge şuan müsait ne dersin :)

Şimdiden teşekkür ederim :)Eki Görüntüle 1873913 Eki Görüntüle 1873914 Eki Görüntüle 1873913 Eki Görüntüle 1873914 Eki Görüntüle 1873913 Eki Görüntüle 1873914
Bana da cevap yazabilir misiniz :)

Delirmiş o kuaför :) kuaför malzemeleri satılan bir yerde satış danışmanıyım demiştim daha öncede boya alırken yanında birde oksidan veriyoruz dipleri çiğ beyaz bir sürü kadın geliyor ve sarı renk mesela 9.0 10.0 alıyorlar 30 volüm kapatmıyor evet bende onun yerine 20 volüm yani %6 lık oksidan veriyorum :)) sonuç beyazı kapanmış doresiz bebek sarıları.. Saç beyaz olunca renk birebir tutuyor çünkü tatlım :) 8.0 boya alıp 20 volüm oksidan al sonucu zaten göreceksin :)
Ama tamamen beyaz degil saclarim. Arada beyazlar var sadece. Hamile oldugum donemde boyatmadim 9 ay. Kendi sacim siyaha yakin kahve dedigim gibi beyazla karisik. Diplerim baya gelmisti tabi 9 ayda. Ondan oncede sacima boya akitma yapilmisti. Sacim donuk kumralimsi sarimsi bi renkti. E dokuz ay boyamayinca 3 renk oldu kafam:)siyah beyaz ve yaridan itibaren sarimsi. Kuaforde kahve yapti dipleri uclara cila atti ombre gibi oldu. Uclar fena degil aslinda memnunum ama kahve dip kapatiyo beni sevmiyorum. Simdi sorum nasil boyayayim? 3 tup boya 8.0 boya alip ve 20 lik oksidanla tum saci boyarsam ne olur?diplerim yesillenir mi?cevap verirseniz cok sevinirim

Back