- 1 Mart 2016
- 14
- 10
- 38
- 41
- Konu Sahibi Sarisinindunyasi
Anladım Canımmm tsk ederim ilgin için sağolasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçınıza nasıl bakım yapıyorsunuz? Sarı çok zor bir renk malum :/
Çok teşekkürler yanıtların için :)
Lütfen bana da yardım edin iki küçük çocukla kuaför kuaför dolaşamıyorum ve saçlarım feci resimde görüldüğü gibi.sizünki gibi hayalimRica ederim tatlımm
Şuanda çok mutlu oldum desem :)bende başlık açtım ama kimse yardımcı olmadı. 15 gündür çaresizim.tamamen sizin renginizi istiyorum. Dip ve röfle arası sizinki gibi olsun dedim ama bildiğiniz kırmızı oldu.loreal koyu küllü sarı ile cila yaptım kendim çok az düzeldi. 15 gün sonra dip çıktı 1cm. Saçım hızlı uzuyor gür.kendim 9.1 loreal boyadım yan röfleler gri beyaz önler yeşil tepem arklarım turuncu ne yapayım ben nolur yardım.edin
Şuanda çok mutlu oldum desem :)bende başlık açtım ama kimse yardımcı olmadı. 15 gündür çaresizim.tamamen sizin renginizi istiyorum. Dip ve röfle arası sizinki gibi olsun dedim ama bildiğiniz kırmızı oldu.loreal koyu küllü sarı ile cila yaptım kendim çok az düzeldi. 15 gün sonra dip çıktı 1cm. Saçım hızlı uzuyor gür.kendim 9.1 loreal boyadım yan röfleler gri beyaz önler yeşil tepem arklarım turuncu ne yapayım ben nolur yardım.edin
Canım çok teşekkürler senin dip rengin benim röfle arasında olmasını istediğim renkaslında.koyu buğday tenliyim onun için komple sarı değilde röfleyaptırdun.ama aradaki kızıllıklar sinir bozucu.açıkçası şuan röfleleri yeşil yapmadan dip ve aralardaki kızıllığı yok etmek tek derdim.kuaförüm yapamıyor geçen arkadaşım 400 tl ye dip yaptırdı onun oldu ama ben veremem okadarpara.çok uzattım.kusura bakmacanım.evde 9.1 loreal var set boya onunla tekrar komple boyasam sence ne olur canım.Canım bu arada ben de dip rengimi göstereyim sana şuan çıktı bir santim kadar ve çıktıkça röfle yapmayı düşünüyorum emin değilim aslında karar veremiyorum.. Diplerin rengini de görmen için yükledim bunu
Canım çok teşekkürler senin dip rengin benim röfle arasında olmasını istediğim renkaslında.koyu buğday tenliyim onun için komple sarı değilde röfleyaptırdun.ama aradaki kızıllıklar sinir bozucu.açıkçası şuan röfleleri yeşil yapmadan dip ve aralardaki kızıllığı yok etmek tek derdim.kuaförüm yapamıyor geçen arkadaşım 400 tl ye dip yaptırdı onun oldu ama ben veremem okadarpara.çok uzattım.kusura bakmacanım.evde 9.1 loreal var set boya onunla tekrar komple boyasam sence ne olur canım.
Alacalı bulacalı rengarenk oldum (
Peki kopma olur mu dersin canım komple açınca röflenin olduğu yerlerdegerçekten de bir sürü renk olmuş dediğim gibi en iyisi tamamen boyayı akıtıp evdeki boyanla 9.1 ile tekrardan hepsini boyamak
Peki kopma olur mu dersin canım komple açınca röflenin olduğu yerlerde
Ben de hep böyle kötü renklerle gezdım.seni çoook iyi anlıyorum canım.izmirde kuaför bulmak pek mümkün deģil.arkadaşının saçında sorun olmadığını söylemişsin.hangi kuaföre gitmişti?bir de,dip boyayı mı 400 tl ye yaptırdı,komple bayayı mı?dip demişsin de çok geldi fiyat bana.Canım çok teşekkürler senin dip rengin benim röfle arasında olmasını istediğim renkaslında.koyu buğday tenliyim onun için komple sarı değilde röfleyaptırdun.ama aradaki kızıllıklar sinir bozucu.açıkçası şuan röfleleri yeşil yapmadan dip ve aralardaki kızıllığı yok etmek tek derdim.kuaförüm yapamıyor geçen arkadaşım 400 tl ye dip yaptırdı onun oldu ama ben veremem okadarpara.çok uzattım.kusura bakmacanım.evde 9.1 loreal var set boya onunla tekrar komple boyasam sence ne olur canım.
Evet canım sadece dip alsancakta ve fiyatı sormadan yaptırdı.sen kurtulabildin mi ben çok kararsızım fönlü güzel çok belli değil ama normal hali feci.komple açma konusunda tedirginimBen de hep böyle kötü renklerle gezdım.seni çoook iyi anlıyorum canım.izmirde kuaför bulmak pek mümkün deģil.arkadaşının saçında sorun olmadığını söylemişsin.hangi kuaföre gitmişti?bir de,dip boyayı mı 400 tl ye yaptırdı,komple bayayı mı?dip demişsin de çok geldi fiyat bana.
Öyle kararsızım ki canım keşke dip rengim seninki gibi olsa maşallah çok güzel kendi renginçok yıprandıysa olur bebeğim :ı istersen şöyle yap bu hafta boyama saçını.. bir hafta maske uygulaması yap çok aciliyetin yoksa zeytinyağıyla saçlarını 40 dakika ile 2 saat arasında bir süreyle beklet hem saçlarını toplar hemde kopma yaşamazsın. uçlardaki renkten memnunsanda sadece diplerine açıcı sür boyayı hepsine yedirirsin kopma yapmaz desem yalan söylemiş olurum çünkü :ı
Öyle kararsızım ki canım keşke dip rengim seninki gibi olsa maşallah çok güzel kendi rengin