• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

Şuanda çok mutlu oldum desem :)bende başlık açtım ama kimse yardımcı olmadı. 15 gündür çaresizim.tamamen sizin renginizi istiyorum. Dip ve röfle arası sizinki gibi olsun dedim ama bildiğiniz kırmızı oldu.loreal koyu küllü sarı ile cila yaptım kendim çok az düzeldi. 15 gün sonra dip çıktı 1cm. Saçım hızlı uzuyor gür.kendim 9.1 loreal boyadım yan röfleler gri beyaz önler yeşil tepem arklarım turuncu ne yapayım ben nolur yardım.edin

Eklentiler

• 2016-03-27-21-50-08-815.jpg
    2016-03-27-21-50-08-815.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 357
Şuanda çok mutlu oldum desem :)bende başlık açtım ama kimse yardımcı olmadı. 15 gündür çaresizim.tamamen sizin renginizi istiyorum. Dip ve röfle arası sizinki gibi olsun dedim ama bildiğiniz kırmızı oldu.loreal koyu küllü sarı ile cila yaptım kendim çok az düzeldi. 15 gün sonra dip çıktı 1cm. Saçım hızlı uzuyor gür.kendim 9.1 loreal boyadım yan röfleler gri beyaz önler yeşil tepem arklarım turuncu ne yapayım ben nolur yardım.edin

Canım benim :) kıyamam ya çocuklarla zor oluyordur tabii.. :KK42: şimdi şöyle yapıcaz renk açıcı kullanmadan platin ve küllü tonlarını elde etmen çok zor. Kolestonun yoğun renk açıcısı saç rengini 4-5 tona kadar açar. İçinde mavi bir pudrası ve oksidan suyu var. Normalde 40 dk tutman yeterli ama ben 20 dakika tutuyorum, hemen açılıyor zaten saçım. Boyama sonunda saç çok çiğ bir sarı rengini alıyor. Bu çiğliyi almak içinde hemen saçı yıkayıp kuruttuktan sonra palette 10.1 açık sarı küllü kullanmalısın. Açma işleminden sonra palette ile boyamayı hemen yapabilirsin , beklemene gerek yok. Dipnot( özel günlerimizde açıcı asla tutmaz bunu da unutma) :KK22::KK37:

Canım bu arada ben de dip rengimi göstereyim sana şuan çıktı bir santim kadar ve çıktıkça röfle yapmayı düşünüyorum emin değilim aslında karar veremiyorum.. Diplerin rengini de görmen için yükledim bunu☺️

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 353
Canım bu arada ben de dip rengimi göstereyim sana şuan çıktı bir santim kadar ve çıktıkça röfle yapmayı düşünüyorum emin değilim aslında karar veremiyorum.. Diplerin rengini de görmen için yükledim bunu☺️
Canım çok teşekkürler senin dip rengin benim röfle arasında olmasını istediğim renkaslında.koyu buğday tenliyim onun için komple sarı değilde röfleyaptırdun.ama aradaki kızıllıklar sinir bozucu.açıkçası şuan röfleleri yeşil yapmadan dip ve aralardaki kızıllığı yok etmek tek derdim.kuaförüm yapamıyor geçen arkadaşım 400 tl ye dip yaptırdı onun oldu ama ben veremem okadarpara.çok uzattım.kusura bakmacanım.evde 9.1 loreal var set boya onunla tekrar komple boyasam sence ne olur canım.

Canım çok teşekkürler senin dip rengin benim röfle arasında olmasını istediğim renkaslında.koyu buğday tenliyim onun için komple sarı değilde röfleyaptırdun.ama aradaki kızıllıklar sinir bozucu.açıkçası şuan röfleleri yeşil yapmadan dip ve aralardaki kızıllığı yok etmek tek derdim.kuaförüm yapamıyor geçen arkadaşım 400 tl ye dip yaptırdı onun oldu ama ben veremem okadarpara.çok uzattım.kusura bakmacanım.evde 9.1 loreal var set boya onunla tekrar komple boyasam sence ne olur canım.

rica ederim tatlımm.. istediğin her şeyi sorabilirsin ne demek çok uzattım ne kusuru olur mu öyle şey :) ben yardım etmek için açtım bu profili :) loreal pek kullanmadım aslında onu kullanmak istesen bile ben saçlarından boyayı ve röfleli yerleri tamamen akıtmanı öneriyorum tatlım :KK16: çünkü boya üzerine boya yapıldığı zaman yani toz açıcı olmadan işe yaramıyor ben de denemiştim dorelik kalıyordu hep :KK43:

Peki kopma olur mu dersin canım komple açınca röflenin olduğu yerlerde

çok yıprandıysa olur bebeğim :ı istersen şöyle yap bu hafta boyama saçını.. bir hafta maske uygulaması yap çok aciliyetin yoksa zeytinyağıyla saçlarını 40 dakika ile 2 saat arasında bir süreyle beklet hem saçlarını toplar hemde kopma yaşamazsın. uçlardaki renkten memnunsanda sadece diplerine açıcı sür boyayı hepsine yedirirsin kopma yapmaz desem yalan söylemiş olurum çünkü :ı

Ben de hep böyle kötü renklerle gezdım.seni çoook iyi anlıyorum canım.izmirde kuaför bulmak pek mümkün deģil.arkadaşının saçında sorun olmadığını söylemişsin.hangi kuaföre gitmişti?bir de,dip boyayı mı 400 tl ye yaptırdı,komple bayayı mı?dip demişsin de çok geldi fiyat bana.o_O

Ben de hep böyle kötü renklerle gezdım.seni çoook iyi anlıyorum canım.izmirde kuaför bulmak pek mümkün deģil.arkadaşının saçında sorun olmadığını söylemişsin.hangi kuaföre gitmişti?bir de,dip boyayı mı 400 tl ye yaptırdı,komple bayayı mı?dip demişsin de çok geldi fiyat bana.o_O
Evet canım sadece dip alsancakta ve fiyatı sormadan yaptırdı.sen kurtulabildin mi ben çok kararsızım fönlü güzel çok belli değil ama normal hali feci.komple açma konusunda tedirginim

çok yıprandıysa olur bebeğim :ı istersen şöyle yap bu hafta boyama saçını.. bir hafta maske uygulaması yap çok aciliyetin yoksa zeytinyağıyla saçlarını 40 dakika ile 2 saat arasında bir süreyle beklet hem saçlarını toplar hemde kopma yaşamazsın. uçlardaki renkten memnunsanda sadece diplerine açıcı sür boyayı hepsine yedirirsin kopma yapmaz desem yalan söylemiş olurum çünkü :ı
Öyle kararsızım ki canım keşke dip rengim seninki gibi olsa maşallah çok güzel kendi rengin

Back