• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

Çok tşk ederim bilgiler için'.

Ama benım bu renkten kurtulmam lazım koyuya da dönmek ıstemıyorım acayıp moralım bozuk kuaförler i arıyorum net bısey yok ve 600 den ağzını acıolar

Sımdı ben koleston 11 alırsam suan saç rengım dore acık yerlerı platın yada koleston 7.1 ile cıla mı yapsam
Yollayabiliyosan ozelden bi foto at istersen kuaforsuz cozulecek bisey mi bakalim insallah kolay halledebilecegin biseydir.

benim sormak istediğim boya ile ilgili öğrenmek istediğim konu: tüp boya ile oksidan karıştırma ayarı konusunda bilgi verebilir misiniz?

Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :) :KK15:
Merhaba saçım şuan turuncumsu sarımsı bir renk bu saçımı sarı nasıl yapabilirim soğuk sarı olabilir bebek sarısı olabilir ama sarı olsun 🤣saçımı altı yedi kere oryalle açtım siyahtan anca bukdr açıldı

Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :) :KK15:
Bu rengi nasıl elde ettiniz benim şuan turumcumsu sarımsı bir tonda oryalle açtım saçımı siyahtan döndüm dışarı çıkılacak gibi değilim😀

Back