• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

Evet canım sadece dip alsancakta ve fiyatı sormadan yaptırdı.sen kurtulabildin mi ben çok kararsızım fönlü güzel çok belli değil ama normal hali feci.komple açma konusunda tedirginim
Valla mı:KK57::KK57:
Ben rengi akıtmıştım.tekrar boyattım ama koyu renge. Bıkmıştım kırk çeşit renkle gezmekten.ama sarıya alışan vazgeçemiyor.bir süre sonra tekrar sarıya döndüm.bu seferki kırk renk olmadı allahtan,20 renkle kaldım.:110:cesaret edebilsem kendim boyayacağım.topik sahibi gb birçok arkadaş anlatıyor sağolsunlar.çalışmıyor olsam kesin denerdim,kesin.

Valla mı:KK57::KK57:
Ben rengi akıtmıştım.tekrar boyattım ama koyu renge. Bıkmıştım kırk çeşit renkle gezmekten.ama sarıya alışan vazgeçemiyor.bir süre sonra tekrar sarıya döndüm.bu seferki kırk renk olmadı allahtan,20 renkle kaldım.:110:cesaret edebilsem kendim boyayacağım.topik sahibi gb birçok arkadaş anlatıyor sağolsunlar.çalışmıyor olsam kesin denerdim,kesin.
Benim gibi desenize 40 renk 20 renk :))

İgora boyayı turunculukları nötrlemek için bir boyamada bir nohut tanesi olarak kullanIlıyor. . Acilan boya tekrar kullanılmaz deniyor geri kalanı daha sonra kullanan oldumu hiç

Benim sacim siyah. Ben once saclarimi krepe yaparak actim.sobra koletonun 10.0 numarali sari kutu boyasini alip kullandim.benim sacimdada turunculuk oldu. Cila islemini yapmayi bilmedigim icin uygulamadim.cila islemini nasil yaptiginizi ve uygulama seklinizi paylasirsaniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler..

Saçlarım 3 yıldır sarı ve sarının her tonunu denedim. Bakımı ve renkler hakkında tüm bilgiler için sorularınızı bekliyorum :) Evde kendim boyuyorum. Turuncu olmadan temiz sarıları nasıl elde edebilirsiniz merak ediyorsanız ben burdayım :)) Elimden geldiğince yardımcı olurum :) :KK15:

Açıcıyla açıldıktan sonra 7.0 ve 8.0 boyanmış saçım akarak bu renge geldi. Yapay ışıkta yeşil. Gün ışığında ise turuncu.. Bu rengi açıcı kullanmadan doğal bir sarı yapma şansım nedir :KK3:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 215
  • image.jpeg
    image.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 214
Açıcıyla açıldıktan sonra 7.0 ve 8.0 boyanmış saçım akarak bu renge geldi. Yapay ışıkta yeşil. Gün ışığında ise turuncu.. Bu rengi açıcı kullanmadan doğal bir sarı yapma şansım nedir :KK3:

Açıcı kullanmadan sarı yapamazsın tatlım çünkü saçların baya baya bakır gibi görünüyor gün ışığında. Yapay da ise küllü kumral gibi. Saçlarında ki boyayı akıtmadan doğal bir sarı tonu elde etmen çoooook zor:KK12: ben saçlarımı siyah kullanıyordum bi ara ve saçlarımı açıcıyla açtıktan sonra bal sarısına boyamıştım. Saçlarımda ne kopma yaşadım nede yanma. Saçların dayanıklı ise açıcıyla açarak sarının istediğin bir tonunu kullanabilirsin. Saçını mavi tozla açmadan ne kadar boyarsan boya sarı elde edemezsin. Ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabii altını çizeyim ^^ :KK15:

Açıcı kullanmadan sarı yapamazsın tatlım çünkü saçların baya baya bakır gibi görünüyor gün ışığında. Yapay da ise küllü kumral gibi. Saçlarında ki boyayı akıtmadan doğal bir sarı tonu elde etmen çoooook zor:KK12: ben saçlarımı siyah kullanıyordum bi ara ve saçlarımı açıcıyla açtıktan sonra bal sarısına boyamıştım. Saçlarımda ne kopma yaşadım nede yanma. Saçların dayanıklı ise açıcıyla açarak sarının istediğin bir tonunu kullanabilirsin. Saçını mavi tozla açmadan ne kadar boyarsan boya sarı elde edemezsin. Ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabii altını çizeyim ^^ :KK15:

En açık sarılarla boyasam da elde edemem öyle mi :KK61:

Peki sence bu saçı düz sarı yerine sık röfle yaptırsam Nasıl olur

Iyi akşamlar benim yaklaşık 15 yıldır saclarimda balyaj vardı benle bütünleşmişti herkez çok yakıştığını söylüyordu sonra bir değişiklik yapıp kızıla boyattım bas aya kırmızı oldu kapatmak için kuaförün siyaha boyadı üzerinden 6 ay geçti ama her ay boyaya gittim ve kuaförüm herseferinde biraz daha açık renge boyadı şimdi çok koyu kumral anlayacağınız saçlarımı mahvettim saçımı kendim boyamak istiyorum yavaş yavaş rengini açabilirmiyim hangi boyayı önerirsiniz. Ayrıca bir bayanla tanıştım saç rengine bayaldım kendisi boyuyormuş voala 7 ve 9 karıştırdığını söyledi ben de yapsam olurmu

Iyi akşamlar benim yaklaşık 15 yıldır saclarimda balyaj vardı benle bütünleşmişti herkez çok yakıştığını söylüyordu sonra bir değişiklik yapıp kızıla boyattım bas aya kırmızı oldu kapatmak için kuaförün siyaha boyadı üzerinden 6 ay geçti ama her ay boyaya gittim ve kuaförüm herseferinde biraz daha açık renge boyadı şimdi çok koyu kumral anlayacağınız saçlarımı mahvettim saçımı kendim boyamak istiyorum yavaş yavaş rengini açabilirmiyim hangi boyayı önerirsiniz. Ayrıca bir bayanla tanıştım saç rengine bayaldım kendisi boyuyormuş voala 7 ve 9 karıştırdığını söyledi ben de yapsam olurmu

canım koyu renkten sarıya boya ile dönmek imkansız.. mutlaka saçlarındaki boyayı akıtman daha sonra sarı tonlarına boyaman gerek. eğer açık bir renk istiyorsan yaza kadar elleme saçlarını o sırada bakım uygula ve yaz başına doğru saçlarını açıcı ile aç. üzerine bal köpüğü sürebilirsin mesela. ben bal köpüğünden sarıya boya yaparak döndüm. :oops::KK15:

Benimde saçlarım sarı çok uzun zamandır sarı kullanıyorum dipler gelince gider dipleri boyatirdim rengi akmış çok canlı durmuyor diye gider platin attirirdim üzerine ama şuan kuaföre gidecek zamanım yok annem hasta onu bırakıp kuaför de geçirecek inanın zamanım yok bir süre diplerim çıktıkça dipleri mi evde boyadım ama saçım daki sarının rengi değişti gitti artık senin rengini gördüm ve cok beğendim senin gibi olması için ne yapmam lazım saçımın rengi şuan boyle
Screenshot_2016-04-09-18-17-12.png
Screenshot_2016-04-09-18-17-12.png

Canim merhaba agustosta dugunumvar saclarin cok uzun ona ragmen hep kendim boyuyorum ama aciciylada boyasam hep altin sarisi tonlarinda oluyo..hatta acik sariyla acik kullu sariya boyuyorum ama artik seninki gibi olsun istiyirum..fotomuda atiyorum yardimci olursan sevinirim ;)

Eklentiler

• 2016-04-10 13.10.55.jpg
    2016-04-10 13.10.55.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 209
Back