Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçı evde boyama ve bakımı hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim kızlar.

tatlım öncelikle çook geçmiş olsun anneciğine. Allah sağlığına kavuştursun en kısa zamanda. :) Gelelim saçlarına ^^saçlarının rengi süper çok tatlı bi sarısı var. Bunun üzerine nevacolor fildişi yani 11. boyarsan saçların benim gibi olur :)

Allah mutlu etsin şimdiden canım :) açık sarı da olsa içinde turunculur oluyor ve altın sarısı olur dediğin gibi boyadıktan sonra. Sana tavsiyem saçlarını çok açık küllü sarı yada çok açık küllü kumral ile boyaman renk aktıkça benim tonu yakarlarsın

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm inş herşeyden önce tek istediğim bu. Cvp içinde teşekkür ederim deneyeceğim en kısa zamanda ama grileşme olmaz ama demi diplerimi boyarken uçlara da sürüyordum demek için onlar hemen griye dönüyorlardi

grileşme olsa bile akacağı için iki yıkama sonra sorun etme tatlım benimde grileşiyor ama iki yıkamadan sonra tüm renk eşit oluyor

grileşme olsa bile akacağı için iki yıkama sonra sorun etme tatlım benimde grileşiyor ama iki yıkamadan sonra tüm renk eşit oluyor

Cnm sana bir şey daha soracağım nevacolor bulamadım aramaya da vaktim yoktu colormax marka vardı açık sarı 10 ve süper açıcı küllü sarı 901 aldım nasıl olur bunların karışımı senin ki gibi olur mu acaba boyasam mı boyamasam mı kararsız kaldım olmaz diye

ikisinide küllü al canım düz renk alma 10 11 12 gibi renk kül içermez ve dorelik yapar saçın 10.1 9.1 11.1 gibi renkleri al

Canim meraba ben normalde saclarimin renginden memmunum kendim evde 7.0 7.1 8.1 ve 9.01 gumus renklerini karistirarak nevacolor un saclarimi dipleri gelince dipten uca boyuyorum ilk basta tamm istedigim kullu renk oluyo fakat uc yikamada nerdeyse butun kul akiveriyo ve ben saclarima yukardaki gibi balyaj yaptirmak istiyorum bunun icin kullu kumral olarak zemin rengimi oturtmam lazim yoksa kuafor aralardan turuncu turuncu cikar diyo e ben ne yapicam bu saclara bu renk oturmuyo bi turlu hemen akip gidiyo yardim edersen cok sevinirim :)

canım merhaba öncelikle. benimde bir ara saçlarım röfleliydi ve dedikleri gibi turuncu olmuştu daha sonra ben o akan turunculuğun üzerine cila yaptırmıştım. bir daha da akma yada turunculuk olmadı. malzeme sağlamsa akmaz ki :) evde mi yapmak istiyorsun röfleni peki? kuaföre mi gideceksin?

Çok beğendim temiz sarı resmen
Bende gri yaptırdım 2ay önce gri olması için sarıya kadar açıp griye boyadılar ama gri saç tam anlamıyla mesai istiyor 10 günde bir cila yaptırmam gerekıyodu sadece 2yıkama saçım gri kalıyodu pes ettim bende
Şimdi çirkin bi sarı oldu diplerde çıktı voila açık sarı boya aldım kuaförden tiksindim evde bişeler deniyim diye cesaret edemiyorum sımdı sürmeye ne dersin ?

evet canım kuafore boyatıcam sık balyaj atılıcak ama zemin rengin oturmamıs diyo dediğim gibi nevacolorla boyuyorum ben sordum kuafore akarsa cila yapsak diye cilada dayanmaz dedi en fazla 15 gün gider dedi

Canim bide sey ben bundan once boyadigimda 9 ve 8 no yu karistirdim benim saclarim 7 falan acaba acik geldigindenmi tutmadi hemen akti son boyamamda 7 numara agirlikli boyadim daha iyi oturdu su an ilk boyadigim gibi degil tabiki ama turuncuyada donmedi

Bu akşam loreal 9.1 ve neva fildişi karıştırıp komple boyuycam fildişi 2 kutu aldım ama.1 e 1 katılım diyorum ne olucak bilmiyorum dua edin arkadaşlar :))
saçın nasıl oldu bende nevacolor fildişi boyamayı düşünüyorum çok kararsız kaldım

Merhaba saçlarımda hiç boya yok kendi rengi uçları farklı çıkmış resimde nedense.İstediğim renk bebek kumralı.Kuaför olan eski tanıdığım saçı açmadan 7.0/8.1/9.1 i karıştırarak aşağıdaki elde edebilceğimi söyledi.Burdan bir arkadaşta olmayacağını kızıllık ve turunculuk olacağını söyledi.Şimdi ben 7/08.1/9.1 ile küllü griyi karıştırsam ne renk olur yeterki kızllık ve turunculuk olmasın.GRİLİK OLSUN YEŞİLLENME OLSUN RAZIYIM nASIL BUNA YAKIN BİŞEY ELDE EDERİM.sAÇLARIM ZOR AÇILIYOR BU ARADA .sağolun

Eklentiler

• 13233367_1295221357159278_1583945768_n.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 228
  • DSC_0143.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 1.231
Merhaba saclarim kahverengi ama cok kiyu siyaha yakin degil daha acik bir kahve ben katheryn winnick in sac renhine hastayim ama evde bu rengi elde edebilir miyim elde edebilirsem nasil elde ederim hic bilmiyorum. Daha once sari tonlarinda hic boyamadim boya konusunda cok tecrubesizim kuafore mi gitmeliyim sizce? Yoksa kendim becerebilir miyim? Yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler. Resimleri ekledim asagiya :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-22-23-47-27.png
    172,1 KB · Görüntüleme: 249
  • Screenshot_2016-05-22-23-46-46.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 227
Ay bu başlık ilaç gibi geldi. Ben az sonra kolestonla acicam sac diplerimi saclarim platin sarısı. Korkuyorum bir taraftan da saclarim yanar mi sadece diplere uygulayacagim

Sarisinidunyasi nin açtığı bu konunun çok faydası oldu bana ve birkaç ay içerisinde üç renk olan saçlarımda kendim tek ton küllü sarıya ulaştım kuaföre harcadığım paralara son verdim ve herkes şimdi saçlarımı hangi kuaföre yaptırdığımi soruyor ama zafer benim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…