Sarı renk kokusuz akıntı!!!

Merhabalar ben de aynı durumdan müzdaribim. Önce kokulu akıntım oldu. Kültürde üroplazma çıktı, antibiyotik ve fitil yazdı doktor. İlçlar bitince akıntım kokusuz bir şekilde devam etti. Bu yüzden tekrar kültür yaptı enfeksiyon mikrop çıkmadı. Doktor mantar ilaçları yazdı (kaşınma şikayetim yoktu, sadece kokusuz bol miktarda akıntı). Mantar ilaçlarını da kullandım geçmeyince başka doktora gittim. O da kültür yaptı (3. Kültür) temiz çıktı. mantar ilacı ve antibiyotikli fitil verdi. Geçmedi sıkıntım kokusuz sarı akıntım var, kaşınma vs. Başka şikayetim yok. Ne yapacağım sinirlerim bozuldu artık.
Gittiğim doktorlar ankaranın en iyi hastanelerinde. Ankarada böyle bir durum yaşayıp tedavi olunan doktor varsa tavsiye edin lütfen. Ya da nadıl tedavi gördünüz bunu anlatın. 2 aydır uğraşıyorum.

Bende de hep oluyor günlük ped kullanıyorum sabah uyandıktan yaklaşık 1 saat sonrabaktığımda orda sarı akıntı görüyorum doktora sordum önemli bir şey değil olur o dedi. Herkesten günde belli miktarda doğal akıntı gelirmiş belki de o idrardan vs sarı geliyordur aklıma gelen o. İdrar tahlilim kültürüm her zaman normal çıkıyor.

Ben de bebek istiyorum. Tedavi olmam gerektiğini düşünüyorum ama içmediğim ilaç kalmadı. 2 çeşit antibiyotik, 2 çeşit fitil, 2 çeşit mantar ilacı. 2 farklı doktor, 3 kere muayene ve kültür.. Allah büyük dert vermesin isyan etmiyorum ama bunaldım.

Bebek deniyor musunuz. Benimde aynı 1 senedir olmuyor sarı akıntım var. Acaba sebebi bumu bilmiyorum ki

Bebek deniyor musunuz. Benimde aynı 1 senedir olmuyor sarı akıntım var. Acaba sebebi bumu bilmiyorum ki
Henüz denemiyoruz. Tedavi olamk istedim önce. Ama durum aynı kokusuz sarı akıntı. Başka hiçbir şikayet yok. Kültürler temiz çıkıyor. Nasıl olacak bu iş anlamadım

Ne yaptınız? Teşhis kondu mu yoksa kendi kendine mi bitti?
Kendi kendine gecti ya sanirim iş icin giydigimiz bu formalar var ya ondandi bnce oturunca insanin şeyinr yapisip hava aldirmiyor ve buda sikayetin gecmesine izin vermiyor. Eger firsat varsa giydiklerinize dikkat edin kot vs giymeyin bir sure

Canım bendese sarı akıntı var her gün ful sürekli gıcık oluyom eskiden şeffaf akardı. Noldu anlmdim. Ya. Doktorlarda birşey bilmiyor. Kaç yere gittim soyluyom önemsiz gibi bakıyorlar. İnternet de okuyom renkli akıntı varsa doktorunuza danışınız başvurun diyo. Anlmadim.

Merhaba lütfen iletişime geçelim birebir aynı sorun ilişki sırasında ilk dakika hissediyorum sani daha sonra aşırı ıslak hissedemiyorum eşimde aynı şekil

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum vajina ıslak kaldığında yada adet döneminde sonra bu tekrar etmeye başladı ve aşırı kaşıntı da başladı. İlaçlar ve fitiller bi işe yaramadı ama hibiskus çayı benim derdime derman oldu... Günde 1 bardak içmenizi tavsiye ederim ama bu sre zarfı içinde şekerden uzak durun ve vajinanızın kuruluğuna dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…