- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
-
- Konu Sahibi domateskurusu
Bende de hep oluyor günlük ped kullanıyorum sabah uyandıktan yaklaşık 1 saat sonrabaktığımda orda sarı akıntı görüyorum doktora sordum önemli bir şey değil olur o dedi. Herkesten günde belli miktarda doğal akıntı gelirmiş belki de o idrardan vs sarı geliyordur aklıma gelen o. İdrar tahlilim kültürüm her zaman normal çıkıyor.Merhaba kızlar benim 1 senedir sarı renkli kokusuz akıntım var 4 doktor değiştirdim ama çare bulamadım. Mantar ya da herhangi bir enfeksiyon yok tahliller temiz bir şey çıkmıyor. En son rahim ağzında küçük bir yara vardı onu dondurdum yine geçmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
Bebek deniyor musunuz. Benimde aynı 1 senedir olmuyor sarı akıntım var. Acaba sebebi bumu bilmiyorum kiBen de bebek istiyorum. Tedavi olmam gerektiğini düşünüyorum ama içmediğim ilaç kalmadı. 2 çeşit antibiyotik, 2 çeşit fitil, 2 çeşit mantar ilacı. 2 farklı doktor, 3 kere muayene ve kültür.. Allah büyük dert vermesin isyan etmiyorum ama bunaldım.
Henüz denemiyoruz. Tedavi olamk istedim önce. Ama durum aynı kokusuz sarı akıntı. Başka hiçbir şikayet yok. Kültürler temiz çıkıyor. Nasıl olacak bu iş anlamadımBebek deniyor musunuz. Benimde aynı 1 senedir olmuyor sarı akıntım var. Acaba sebebi bumu bilmiyorum ki
Sizin durumunuz ne oldu acaba?Benim şikayetimle aynı. Lütfen sonucu sende yaz olur mu?
Benim bitti sikayetim cok sukur ya uzun surmustu ama bittiSizin durumunuz ne oldu acaba?
Ne yaptınız? Teşhis kondu mu yoksa kendi kendine mi bitti?Benim bitti sikayetim cok sukur ya uzun surmustu ama bitti
Kendi kendine gecti ya sanirim iş icin giydigimiz bu formalar var ya ondandi bnce oturunca insanin şeyinr yapisip hava aldirmiyor ve buda sikayetin gecmesine izin vermiyor. Eger firsat varsa giydiklerinize dikkat edin kot vs giymeyin bir sureNe yaptınız? Teşhis kondu mu yoksa kendi kendine mi bitti?
Tamam teşekkür ederim.Kendi kendine gecti ya sanirim iş icin giydigimiz bu formalar var ya ondandi bnce oturunca insanin şeyinr yapisip hava aldirmiyor ve buda sikayetin gecmesine izin vermiyor. Eger firsat varsa giydiklerinize dikkat edin kot vs giymeyin bir sure