• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

Saol canım :)
Uçları çok kırık önce kestirip sonra bakım yapmak istiyorum ben de.

Kızlar cidden anlamsız bu tartışma hem bide tanışıosunuz siz kendimi suçlu hissettim şuan.
Boyadan boyaya fark var kaliteli boya akmıo kolay kolay yanlış seçim boyalar mahvedebilio bile saçı yani ikiniz de yanlış şeyler söylemiosunuz aslında

Tatlım saçların uçlarından aldırmak kırıkları yok etmiyor.
Sadece gizliyor.
Eğer kırıklarından kurtulmak istersen sana bi kaç tavsiyede bulunabilirim.

Bence biz karameli unutalım gitsin.
Ne renkmis anasını satim.
Aramızı bozdu.
Ben bugün o kızın konusundada yazmıstım.
Sert mizaclıyım diye..

Bu arada..ağlama değil göz kıprma işareti olucaktı o nasıl becermişim bilmiyorum.Herneyse vardır herşeyde bir hayır..Bende öyleyim sen benim yazımın üzerine karamel akıyor kokuyor bilmemne yazınca doğal olarak bende karamel kullandığıma göre bende akıp kokuyor oluyorum.E bu durumda kendimi savunmak zruda kalıyorum.Uslup vardır uslup vardır.Öyle değilde benimde bir arkadaşım var böyle böyle oldu.Birkaç arkadaştantanda duydum karamelle ilgili şikayetleri demiş olsaydın olay bu duruma gelmezdi.Herneyse çok sıkıldım bu muhabetten Lady senin saçlarını biz en iyisi kırmızıya boyayalım bak kavga çıkarıyodun az daha:66::66::66::66::66::66::66::66:

Bu arada..ağlama değil göz kıprma işareti olucaktı o nasıl becermişim bilmiyorum.Herneyse vardır herşeyde bir hayır..Bende öyleyim sen benim yazımın üzerine karamel akıyor kokuyor bilmemne yazınca doğal olarak bende karamel kullandığıma göre bende akıp kokuyor oluyorum.E bu durumda kendimi savunmak zruda kalıyorum.Uslup vardır uslup vardır.Öyle değilde benimde bir arkadaşım var böyle böyle oldu.Birkaç arkadaştantanda duydum karamelle ilgili şikayetleri demiş olsaydın olay bu duruma gelmezdi.Herneyse çok sıkıldım bu muhabetten Lady senin saçlarını biz en iyisi kırmızıya boyayalım bak kavga çıkarıyodun az daha:66::66::66::66::66::66::66::66:

Cart kırmızı ama! :52::52::52::52:

Ay valla suçlu hissettim yahu tamam kırmızı en iyisi :1::1:

Of.
Bayıldım ya!

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-sa%C3%A7_60605.jpg

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-sa%C3%A7_60591.jpg

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-sa%C3%A7_60602.jpg

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-sa%C3%A7_60596.jpg

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-sa%C3%A7_60597.jpg

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-sa%C3%A7_60615.jpg

Sondaki kırmızıya aşık oldum!
Lady sana böyle bi renk ne güzel gider var ya.
Beyaz tenlisin gözlerinde maviş maviş.
Çokta güzelsin..

Ufff.
Fena olurdu ya!

Saol canım benim :)
Aslında ben olunca tam zıt ekstrem renkler olsun istiyorum
Lacivert,kemik rengi gibi.
Ama sarı da kendi rengim olduğu için boya boya nereye kadar bi şekilde döneceğim kendi rengime

Sondaki ne kadar güzel bi kızıldır öyle..
Ne çok açık ne çok koyu..
Vede çok göze batmayan!
Ama çok çarpıcı olan..!

Orası öyle çok hoş görünüo ama daha ilk banyodan itibaren fuşyaya dönüş için fazla beklemeye gerek yok

Back