• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

Canım acelem yok zaten yeni boyadım sayılır.
Eylül gibi değiştirmeyi düşünüyorum saç rengimi,sen sorar öğrenirsen iyi olur ben de netten araştırırım senin söylediğin tonu.
Umarım yakışır bana.

Bencede hiç tartısmaya girmeyelim.
Sitede zaten arastırmaya kalksak ne oldugu ortaya cıkar..
:52:

Sitede? neden araştırıcamki?Gözümle gördüğümemi inanıcam milletin söylediğinemi?Canım sen neyin tartışmasını yapıyorsn?sen bana ondan bundan duydugunu söylüyorsun bense sana yaşadığım bildiğim şeyi.Herneyse uzatmıcam daha fazla gece gece uğraşamam.Lady istediğin renge boyat tatlım dene gör deneme yanılma yöntemi birine yakşan sana yakışmaz birine yakışmayan sana yakışır.Platin yapma kendine kötülük etme ne renk yaparsan yap derim ben.

Boyadan boyaya fark var tabi bazısı kolay akar bazısı akmaz.

y29300x360-3897.jpg

Bu renge yakın mı bahsettiğiniz ton?
Bu renk güzelmiş.
Platini çok sonra belki düşünebilirim ama yakın bi zamanda yapmam teşekkürler öneriler için :)

karamel-sac-rengi-2.jpg

Son düzenleme:
Tartışmadan anladığın kavga etmek sanırım?
Bir konuda iki zıt fikirli kişinin konuşmasırı tartışma.. ok?
Doğru anlayalım birbirimizi.
Buna göre sen tartışmamışmı oluyorsun kendin cevapla.

Sen kendi fikrini söyledin.
Ben kendi fikrimi söyledim.
Söylediginede saygım var..
Ama senin benim söyledigime saygın yok.
Bak lady ne dedi akan boya var akmayan boya var..
Hala benle neden inatlaştıgını anlayamıyorum.
Aman iyi senin dedigin olsun!
Ben bildiklerimi söyledim kalkıpta kimsenin lafıyla buraya gelmedim.
Allah Allah ya.
Sanki birşey yapmışım gibi birde ugrasamam diyosun..
Sanki bişey yaptım;!
Gören bişey dedim bişey yaptım sanıcak!
Allah'ım yarabbim!

Senin boyan akmıyo olabilir.
Ama bu baskasının sacında akmıcagı anlamına gelmez.
Ne dedim ?
Sürekli karamele boyarsan tabii ki bisey olmaz.
Ama o rengi acmaya kalktıgında kötü bi görüntü olusuyor!

Dahada hiçbişey yazmıyorum ve ben bu topikten gidiyorum!
Gece gece sinirlerim hopladı.
Birşey demeden gelip bana çatıyorsun ya!
Bak dedigine bile gayet sempatik bi tavırla yaklasmısım.
Gülücüklerle alıntı yapmısım.
Sakayla yaklasmısım..
Sert bi tavır göstermemisim!
Eger seninle tartısnaya girseydim inan vericegim tepkiler daha agır olurdu!
Ben tartısmıyorum.

Son düzenleme:
Boyadan boyaya fark var tabi bazısı kolay akar bazısı akmaz.

y29300x360-3897.jpg

Bu renge yakın mı bahsettiğiniz ton?
Bu renk güzelmiş.
Platini çok sonra belki düşünebilirim ama yakın bi zamanda yapmam teşekkürler öneriler için :)

karamel-sac-rengi-2.jpg

Hayırrr çok daha doğal ve sarıya yakn benim saçımın tonları.. bekle sana bulabilirsem bir benzerini nette bulmaya çalıyım.

buarada, canım senın bır fotonda saclarının dıbını gordum, sankı sacların azalmıs gıbı duruyor... Avatarın altında yazan unıverste ogrencısı adayı yazısına dayanarak da yasının henuz epey kucuk oldugunu dıkkate alıyorum e 3 sene oncesındede sacını boyatmaya basladıysan butun bu durumda cok kucuk yaslarda sacını boyamaya baslayıp baya yıpratmıs olmalısın.... Boylelıkle , platını zaten dusunme bıle derım. Acılma ıslemı sırasında sacın cıddı tahrıbat gorebılır, yasın coook genc bu yasta yazık bebegım sacına ,hatta hıc boyatmayıp bıraz dınlenme ve bakıma alsan bır muddet senın ıcın cok daha ıyı olacagı kanaatındeyım...:71:

Sen kendi fikrini söyledin.
Ben kendi fikrimi söyledim.
Söylediginede saygım var..
Ama senin benim söyledigime saygın yok.
Bak lady ne dedi akan boya var akmayan boya var..
Hala benle neden inatlaştıgını anlayamıyorum.
Aman iyi senin dedigin olsun!
Ben bildiklerimi söyledim kalkıpta kimsenin lafıyla buraya gelmedim.
Allah Allah ya.
Sanki birşey yapmışım gibi birde ugrasamam diyosun..
Sanki bişey yaptım;!
Gören bişey dedim bişey yaptım sanıcak!
Allah'ım yarabbim!

Senin boyan akmıyo olabilir.
Ama bu baskasının sacında akmıcagı anlamına gelmez.
Ne dedim ?
Sürekli karamele boyarsan tabii ki bisey olmaz.
Ama o rengi acmaya kalktıgında kötü bi görüntü olusuyor!

Dahada hiçbişey yazmıyorum ve ben bu topikten gidiyorum!
Gece gece sinirlerim hopladı.
Birşey demeden gelip bana çatıyorsun ya!
Bak dedigine bile gayet sempatik bi tavırla yaklasmısım.
Gülücüklerle alıntı yapmısım.
Sakayla yaklasmısım..
Sert bi tavır göstermemisim!
Eger seninle tartısnaya girseydim inan vericegim tepkiler daha agır olurdu!
Ben tartısmıyorum.

Bak..diyorsunki sende akmıyorsa başkasında akmıcağı anlamına gelmez..Ozaman sende iddia etmiceksin karamel akıyor şöyle iğrenc duruyor böyle iğrenc duruyor diyee.Son cümlelrinde bayağı korkuttu beni.?Sen ağır tepki verirdin bende susardım Evet:34: benim vericeğim tepkileri bugün yakından gördün biliyorsun.Sen kendini savunamadın ben savundum bugün seni.O cimcimenin elinden kurtardım resmen seni.Ve şimdi buna pişmanım.Demekki sen sürekli herşeye ve herkeze muhalif davranıyorsun tarzın bu.Laf edip çıkıyorum olmaz.Bugün o sayfadada aynısını yaptın.sürekli tartışmak ister bir halin var derdin nedir anlamıyorum?

buarada, canım senın bır fotonda saclarının dıbını gordum, sankı sacların azalmıs gıbı duruyor... Avatarın altında yazan unıverste ogrencısı adayı yazısına dayanarak da yasının henuz epey kucuk oldugunu dıkkate alıyorum e 3 sene oncesındede sacını boyatmaya basladıysan butun bu durumda cok kucuk yaslarda sacını boyamaya baslayıp baya yıpratmıs olmalısın.... Boylelıkle , platını zaten dusunme bıle derım. Acılma ıslemı sırasında sacın cıddı tahrıbat gorebılır, yasın coook genc bu yasta yazık bebegım sacına ,hatta hıc boyatmayıp bıraz dınlenme ve bakıma alsan bır muddet senın ıcın cok daha ıyı olacagı kanaatındeyım...:71:

Hem de nasıl azaldı...
O kadar gür saçım vardı ki şuan ne yapsam dökülmeyi durduramıyorum.
19 yaşındayım 16 yaşında başladım boyamaya. :/

Bak..diyorsunki sende akmıyorsa başkasında akmıcağı anlamına gelmez..Ozaman sende iddia etmiceksin karamel akıyor şöyle iğrenc duruyor böyle iğrenc duruyor diyee.Son cümlelrinde bayağı korkuttu beni.?Sen ağır tepki verirdin bende susardım Evet:34: benim vericeğim tepkileri bugün yakından gördün biliyorsun.Sen kendini savunamadın ben savundum bugün seni.O cimcimenin elinden kurtardım resmen seni.Ve şimdi buna pişmanım.Demekki sen sürekli herşeye ve herkeze muhalif davranıyorsun tarzın bu.Laf edip çıkıyorum olmaz.Bugün o sayfadada aynısını yaptın.sürekli tartışmak ister bir halin var derdin nedir anlamıyorum?

Hayır hayır alakası yok.
Beni burada istedigine sorabilirsin.
Ve dikkat ettiysen ben o saatlerde sitede degildim..
Çıkmıştım.
Ben akşamları siteye giremiyorum..
Ben ne herşeye ne herkese asla muhalif davranmam.
Beni bilen biliyor.

Soralım isterseniz?

Kızlar benim ne zaman herşeye muhalif oldugumu gördünüz?
Ne zaman kendimi savunamadıgımı gördünüz?
Ne zaman ukalalaık yaptım?
Allah askına.
Benim sürekli tartısmak ister gibi bi halim mi var?
Allah askına size soruyorum!

Hem de nasıl azaldı...
O kadar gür saçım vardı ki şuan ne yapsam dökülmeyi durduramıyorum.
19 yaşındayım 16 yaşında başladım boyamaya. :/

canım benım sen dediğim gibi bir bakıma gir istersen hiç boyama bi dinlendir saçlarını bak zaten okullarda tatile girdi şimdi yazın bol bol bakım yap saçlarına kk da bir sürü güzel saç maskesi tarifleri vardır kendine uygun olanı düzenli bir şekilde uygula bi kendine gelsin saçların okadar gençsin ki , hiiçç ama hiç ihtiyacın yok o boyalara falan zaten çok güzel bir kızsın

Hayır hayır alakası yok.
Beni burada istedigine sorabilirsin.
Ve dikkat ettiysen ben o saatlerde sitede degildim..
Çıkmıştım.
Ben akşamları siteye giremiyorum..
Ben ne herşeye ne herkese asla muhalif davranmam.
Beni bilen biliyor.

Soralım isterseniz?

Kızlar benim ne zaman herşeye muhalif oldugumu gördünüz?
Ne zaman kendimi savunamadıgımı gördünüz?
Ne zaman ukalalaık yaptım?
Allah askına.
Benim sürekli tartısmak ister gibi bi halim mi var?
Allah askına size soruyorum!

KIRMIZIKASTETLİKIZ..Şöyle yapalım ne sne yz nede ben bundan sonra bu konuyla ilgili..:

Son düzenleme:
canım benım sen dediğim gibi bir bakıma gir istersen hiç boyama bi dinlendir saçlarını bak zaten okullarda tatile girdi şimdi yazın bol bol bakım yap saçlarına kk da bir sürü güzel saç maskesi tarifleri vardır kendine uygun olanı düzenli bir şekilde uygula bi kendine gelsin saçların okadar gençsin ki , hiiçç ama hiç ihtiyacın yok o boyalara falan zaten çok güzel bir kızsın
Saol canım :)
Uçları çok kırık önce kestirip sonra bakım yapmak istiyorum ben de.

KIRMIZIKASTETLİKIZ..Şöyle yapalım ne sne yz nede ben bundan sonra bu konuyla ilgili..:

Kızlar cidden anlamsız bu tartışma hem bide tanışıosunuz siz kendimi suçlu hissettim şuan.
Boyadan boyaya fark var kaliteli boya akmıo kolay kolay yanlış seçim boyalar mahvedebilio bile saçı yani ikiniz de yanlış şeyler söylemiosunuz aslında

Back