Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

Çok mutlu olduuum canıım teşekkür ederim
Siyah hevesimi bi alıyım boyamayı bırakıcam

Valla kim ne derse desin ben siyah diyorum hatta mavi siyah. Tenin beyaz gözlerin mavi olunca gercekten cok yakisiyor siyah sac.

Aslinda fena görünmüyor ama fotograf yaniltici olabiliyor tabi. Keske diplerine kullanmasaydin boyayi. Siyah olan kisimlarina mavi boyayi uygulayip diplerine mavi siyah uygularsan renk esitlenir. Direk maviyi tutturman malesef cok zor. Kuaföre gidip saclarini beyaza kadar actirman gerekir. Ben kendim pallette aciciyla acip boyadim ama benim boyadigim renk kirmiziydi. Acilinca turuncu olan saca kirmizi gayet güzel tuttu ama mavi malesef tutmaz turuncunun üzerine. Palette ve kolestonun acicilariyla ancak turuncuya kadar acabilirsin. En iyisi kuaföre danis ama tek bir kuaföre gitme, bazi kuaförler sirf para koparmak icin sana yalan yanlis konusabilirler. Bir kac kuaföre sor, hangisi sana tatmin edici bir cevap verirse ona git. Umarim istedigin gibi olur saclarin.

Saol canım,öyle yapıcam artık.
Bu renkten de memnunum zaten sadece şansımı denemek istedim acaba olur mu diye :)
Araştırayım ben,aslında yaptırması zor değil de akma sorunu beni korkutuo.
3 haftada bir kuaföre gitmek istemiorum açıkçası.
En iyisi mavi siyah

Kesinlikle siyah diyorum.
Çok dikkat çekici olmuşsun.
Hani sokakta görsem baktıkça bakarım.
O derece..
Valla çok çekici ve sexy görünüyorsun siyah saçla.

sarı masum sevimli durmuş::::)))
siyahda asiiii olgun gururlu göstermiş sankiii
sen bilirsin artık

Siyahı tek geçerim. Zaten siyahın karşısına hangi rengi koyarsan koy, ben gene siyah derdim. =) Lakin siyah sende cidden güzel durmuş. Sarı, siyah saçlı halin karşısında sıradan kalmış. Siyaha devam. =)

Vaayy ne güzel bir kızsın sen öyle, çok çekici ve farklı görünüyorsun. :)))

Sarı çok güzel bence, çok daha doğal ve yaşına uygun.
Siyah vamp ve yaşını da büyük göstermiş.
Sevmiyorum ben simsiyah saç genel olarak.

Teşekkürler Tryamor :)
Siyahtan dönmek çok zor ama sınavlardan sonra düşünüyorum tekrar sarı,hatta daha açık sarı istiyorum platin gibi.

Aslında istediğim renk tam olarak bu

Laciverte hevesliyim bu ara rengi tutturayım bikaç ay sonra yavaş yavaş sarıya dönmeyi planlıyorum.

Teşekkürler Tryamor :)
Siyahtan dönmek çok zor ama sınavlardan sonra düşünüyorum tekrar sarı,hatta daha açık sarı istiyorum platin gibi.

Evet çok zor geri dönüşü, ben de bir ara siyaha boyatmıştım saçlarımı oradan biliyorum.

Üni öğrenci adayı olduğuna göre yaşın büyük değil, platin çok sırıtacak kesin. (
Yani doğal rengin çok yakışıyor zaten sana, ne diye boyuyorsun kii! ://
Keşke yapmasan platin. Ama senin kararın tabi ne diyelim. :)
Platinden de geri dönüş çok zor bu arada biliyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…