Sarı kafalar..artık bi durun yaaaaa.......

felixis

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
36
0
16
İstanbul
Allahım Allahım artık sarışın kadın görmekten böööööggghhh geldi,hayır yakışana gerçekten güzel duruyor ama zoraki sarışınlar,esmer tenli olup,ille de sarışın olacam diyen çakma marılynler futbolcu Yattara'ya benziyorsunuz....

resimdeki sensen eğer bayaa isyanlardasın bu konuda belli D

evet ben tenime yüzüme giden bir çikolata kumralım,zoraki sarışın asla olmam ama tenim beyaz,bana sarıda gider ama düşünmüyorum sarı kafa olmayı..sarışına bakarsın kumrala doyarsın..hahahhhahaa

Üstelik resimdeki kadının gerçek resmim olma durumuna ihtimal bile vermeniz beni bayağı güldürdü kızlar..öpüldünüz...

sırf sarısın patlaması yüzünden sarı saç çok yakıştığı halde gttim boyattım saçlarımı... gerçekten böööğ geldi bazıları hele 3-5 renk gbi dolaşıyo diplerden siyahlar çıkmış arada turunculuk gbi renk var uçları platin desen değil beyaz desen değil krem gbi bi renk

ben valla kurtuldum sarıdan çokta mutluyum belki ilerde çok ilerde sarışınlar azalınca düşünebilirm

bir de o çakma sarışınlar öyle bir havayla yürüyorlar ki,çok güzeliz sanıyorlar kendilerini..saçları yanmış,yüzleri maraz durduğu için makyajı fullemiş çakmalar,azcık bi doğal olun yaaa.....:))

Eline bir firca alip, milleti kahveye boyayamayacagina gore istersen kendine bir hobi bul ve milletin kafasina, kafayi takma

esmer tene sarı saç ve gözlerinin altına sürdükleri beyaz far yakışmıyor ama eğer kendisini iyi hissediyorsa bize ne? size ne?

ahahah harikasın kesinlikle katılıyorum..halbuki koyu renk saç daha genç gösteriyor..herkes sarı kafa..ben de sevmiyorum çok bayağı duruyor bazı kişilerde

Yok be sekerim.ben senin kadar bile boyali degilim; ) dogal kumralim ama ayricalik olarak goruyormuyum senin gibi? Tabiki hayir; ) anlayamadigin suyduki ;sekilcilik cahilliktir. Ama sen kolay yolu sectin ve sarisin oldugumu zannettin.sensende bunu beklerdim.daha derin bir kafa yapin olsaydi, bu baslikli konu falan acmazdin degilmi sekerim; )

arkadaşın da kafası güzelmiş baksanıza, konuyu hangi bölüme açmış.. Kendi El Emeklerimiz ve 'sarı kafalar'..

kendi el emeklerimiz değilmi ki sarı kafalar..)

ayrıca şekilci asla değilim,ama özenti çakmada değilim kızlar..doğallığın zoraki güzellikten bin kat daha üstün ve samimi olduğuna inananlardanım,sarışınlara bir tepkim asla yok,yakışana gerçekten yakışıyor,benim lafım esmer tene sapsarı boyatıpta basitliğin zirvesine oturanlar için,ama illede üstüne alınanlar varsa bu yazdıklarımdan demek ki zirve yapmışlar..Ayrıca isteyen istediği renge boyatır saçını,bu bu kimseyi ilgilendirmez ama bunu burada konu olarak açmam bile sizi bayağı ilgilendirmiş demek ki,birirlerinin üstüne basmışım..

Harbiden ne kullaniyorsun merak ettim )) kimsenin boyasi kimseyi ilgilendirmez gibi ulvi bir cumle kurup, ardindanda boyle bir kivirma zor gorulur.ayrica birilerinin uzerine basma merakin ve coskun, zavalliligini gosteriyor.kumral, esmer, sarisin olsan ne cikar? Onemli olan insan olman 0lman(di).

isteyen sarı yapar saçını isteyen siyah kime ne kişi kendine yakıştırıyorsa gerisi hiç önemli değil hem bazı kadınlara sarı saç çok yakışıyor
galiba sana yakışmıyor onun için bu tavırların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…