Sari cisim eksikligi (Korpus Luteum)???

White-Angel

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
110
65
18
6 düsük yaptim ve düsüklerimin sebebi buymus. Bu konu hakkinda bilgisi olan veya daha önce böyle bisey yasan arkadaslar beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Kaçıncı haftalarda oluyordu dusukleriniz?

Önemli degil :) Ilk kontrollerim cok ii görünüyor degerler, sonrasinda bebegin gelismedigi ve düsük olcagi söyleniyor. Hepsi kendiliginden kanama ve parca ile düstü.
Hmm anladım benm ilk ikisi çok erken düştü de sonuncu 12.haftada düşmedi kalbi durdu oyuzden sordum.

Hmm anladım benm ilk ikisi çok erken düştü de sonuncu 12.haftada düşmedi kalbi durdu oyuzden sordum.
Bnde hasimato ve diyabet baslangici cikmsti onlarin seviyesi iyiyken de düsük oldu maalesef. 2 aylik detayli arastirma sonucu bu cikti bende sorun. Ilac tedavisi ile sorun olmaz diyor doktorum ve eger bu ilaclarla yine düsük yaparsam düsen parca incelenmeye gidecekmis. Sizde sorun ne cikti?

Ya bende tiroid vs yok geçenlerde temizdi
Zaten kan sulandiric iğne kullanıyordum ben tedaviyle kalmıştım zaten.
Detay olarak geentik test yaptırdım sadece. Patoloji ye gitti bebeğim birşey cikmadi

Ya bende tiroid vs yok geçenlerde temizdi
Zaten kan sulandiric iğne kullanıyordum ben tedaviyle kalmıştım zaten.
Detay olarak geentik test yaptırdım sadece. Patoloji ye gitti bebeğim birşey cikmadi
Düsügün bir cok sebebi olabiliyormus oyüzden testlerim, röntgenler 2 ay sürdü ben ve esimin yaptirmadigimiz test kalmadi sonuc bu cikti progestan düsüklügünden dolayi bebek düsüyormus. Büyüyüp tutunamadigi icin. Siz nelere baktirdiniz?

Dediğim gibi ben her türlü progestab estrofem kan sulandiricalar bağışıklık baskılayıcı ilaçları kullandığım için ihtimaller ortadan kalkıyor gibi.
Tansiyon şeker tiroid problemim yok rahimde çok iyi gözüküyor ben tüp bebek tedvaisi görüyorum.
takdiri ilahi

Anladim, hayirlisiyla saglikli bir sekilde hamileliklerimizi gecirip kucagimiza aliriz insallah.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…