Sarı akıntı ve hamilelik ??

Anladım, belki enfeksiyon vardır onun içinde ilaç verir dr unuz biraz zaman geçsin kötü bir şey yoktur bence merak etmeyin
İlaç veriyolar sonda yine tekrarlıyor. sanırım birazda eşlerden tekrar geçmesinden oluyor. Biz ilaçla ariniyoruz ama onlarda kalıyor o virüs sonra sar başa en başa 🤭

Ben yaşadım bunu hamileliğimde, ayağım üşüse sarı akıntım oluyor, ağrı yapıyordu.

Bol su içip sık sık çamaşır değişimi yapacaksınız, peçete ya da ped koymayın. Gazlı bez koyabilirsiniz ama ben evde olduğum için çamaşır değiştiriyordum koymuyordum bir şey.
İlişki sırasında prezervatif kullanın

Kendim takvimden hesaplayinca benimde 5+6 çıkıyor evet sanırım doktor yanlış hesap yaptı 🤔 aslında ultrason cihazına da girdi son adet tarihini cihazın kendi hesapliyor olması gerekmez mi çözemedim bak şimdi 🧐
Ben de şaşırdım evet, hamilelik takip programlarında da 24 Ocak sat baz alınınca bugün 5+6 olarak gösteriyor.
Doktorun bir anlık dalgınlığına gelmiş olabilir belki ☺️

Ben de şaşırdım evet, hamilelik takip programlarında da 24 Ocak sat baz alınınca bugün 5+6 olarak gösteriyor.
Doktorun bir anlık dalgınlığına gelmiş olabilir belki ☺️
Hayırlısı 🤣 yarın bebeği göreyim kalp atışını duyayım şimdilik başka şey istemiyorum 🤲

İlaç veriyolar sonda yine tekrarlıyor. sanırım birazda eşlerden tekrar geçmesinden oluyor. Biz ilaçla ariniyoruz ama onlarda kalıyor o virüs sonra sar başa en başa 🤭
Tabii oda olabilir o zaman ilişki sırasında eşlerin önlem alması gerek mikroplar için

Arkadaslar merhaba. Ben su an 5+2 haftalık hamileyim. Hamilelikten once de sari akintim vardi. Daha sonra hamile kaldim. Doktora sari akintim var dedim doktor 12.haftadan once hicbi sey yapamayiz dedi. Akintim sari renkte. Bazi katı bazense sıvı oluyor. Napacagimi sasirdim. Sizde boyle bir sey olmus muydu? Napmistiniz? Gebelik icin riskli mi?
Şuan aynısı bende var
Tabi gebelik yok henüz ve bunun belirti olduğunu düşünmek istiyordum umarım öyledir ..

Hamile kalınca çok az başladı. Adet geciktiğinde yavaş yavaş çoğalmaya başladı cnm. Ama bende enfeksiyon çıktı. Ondan olabilir mi bilmiyorum ama doktor hamilelik akıntısı demişti.
Anladım
Tüm belirtiler bende var. Bu sarı akıntı bile. Ama testim negatif. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Sarı akıntı durumu bende de var :KK43: Ağrı ve koku yok ama yoğun bir akıntı anlayamadım ben de. Idrarda koku var gibi hissediyorum. Doktoruma sormadım henüz.

Arkadaslar merhaba. Ben su an 5+2 haftalık hamileyim. Hamilelikten once de sari akintim vardi. Daha sonra hamile kaldim. Doktora sari akintim var dedim doktor 12.haftadan once hicbi sey yapamayiz dedi. Akintim sari renkte. Bazi katı bazense sıvı oluyor. Napacagimi sasirdim. Sizde boyle bir sey olmus muydu? Napmistiniz? Gebelik icin riskli mi?
Keseyi gördünüz mü acaba

X