Sarı akıntı ve hamilelik ??

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
284
Arkadaslar merhaba. Ben su an 5+2 haftalık hamileyim. Hamilelikten once de sari akintim vardi. Daha sonra hamile kaldim. Doktora sari akintim var dedim doktor 12.haftadan once hicbi sey yapamayiz dedi. Akintim sari renkte. Bazi katı bazense sıvı oluyor. Napacagimi sasirdim. Sizde boyle bir sey olmus muydu? Napmistiniz? Gebelik icin riskli mi?

merhaba ben de 6+0 haftalık hamileyim, hamileliğimi öğrendigimden beri benim de akıntım var sarı renkte, bazen kötü kokulu oluyo bazen hiç kokusuz, koyu sarı değil ama açık sarı

merhaba ben de 6+0 haftalık hamileyim, hamileliğimi öğrendigimden beri benim de akıntım var sarı renkte, bazen kötü kokulu oluyo bazen hiç kokusuz, koyu sarı değil ama açık sarı
Bende de böyle. Bazen kokulu bazen kokusuz. Bazen acik sari bazen koyu. Sasirdim kaldim. Sizde doktor ne dedi

Bende de böyle. Bazen kokulu bazen kokusuz. Bazen acik sari bazen koyu. Sasirdim kaldim. Sizde doktor ne dedi
iki gün sonra randevum var o zaman sorcam doktora, kaşıntı ya da ağrı yok o yüzden enfeksiyon değildir diye düğünüyorum ama emin değilim umarım enfeksiyon değildir

Arkadaslar merhaba. Ben su an 5+2 haftalık hamileyim. Hamilelikten once de sari akintim vardi. Daha sonra hamile kaldim. Doktora sari akintim var dedim doktor 12.haftadan once hicbi sey yapamayiz dedi. Akintim sari renkte. Bazi katı bazense sıvı oluyor. Napacagimi sasirdim. Sizde boyle bir sey olmus muydu? Napmistiniz? Gebelik icin riskli mi?
Evet benimde sarı aktım vardı. Doktor hamilelik akıntısı olduğunu söyledi. Hormonlardan dolayı sarı olduğunu söyledi.

Bende de var aynı durum daha önce de vardı aynı şekilde. Defalarca fitil kullanmıştım hamile kalmadan önce ama bir süre sonra tekrarlıyor. Bıktırdı gerçekten

Aynen bende de aynisi ya. Acaba gebelik icin bi risk oluşturur mu ki?
Hiç bilmiyorum sormaya bile korkuyorum doktora hatta ben yıllardır süren bu akıntılarım yüzünden ya hamile kalamazsam ya tüplerim tıkandiysa diye ciddi tribe girmiştim bi ara 🙄 sırf bu sorun yüzünden temiz de hissedemiyorum kendimi çoğu zaman 😒
Bu arada canim siz bebegi gordunuz muu. Kac haftalik oldun
Yarın gorcez canım inşallah🤲 bugün 6+4 olduk🥰 halsizlikten bayılacak gibiyim ama o zorluyor beni

Hiç bilmiyorum sormaya bile korkuyorum doktora hatta ben yıllardır süren bu akıntılarım yüzünden ya hamile kalamazsam ya tüplerim tıkandiysa diye ciddi tribe girmiştim bi ara 🙄 sırf bu sorun yüzünden temiz de hissedemiyorum kendimi çoğu zaman 😒

Yarın gorcez canım inşallah🤲 bugün 6+4 olduk🥰 halsizlikten bayılacak gibiyim ama o zorluyor beni
Yaa sen doktora gitmistin. Kese vardi bebek gozukmemis miydi? Senin sat 24 ocakti dimii. Ne ara 6+4 oldunuz 🥺 bende sat 25 ocakti bugun usm 5+2 dedi

Yaa sen doktora gitmistin. Kese vardi bebek gozukmemis miydi? Senin sat 24 ocakti dimii. Ne ara 6+4 oldunuz 🥺 bende sat 25 ocakti bugun usm 5+2 dedi
Aynen canım keseyi gördük geçen hafta bebeği ve kalp atışını haftaya görürüz demişti yarın gidicez bakalım. Benim de ultrasonda geçen hafta bugün 5+4 yaziyodu bugün 6+4 olmuş oluyor niye fark var aramızda çözemedim bak şimdi 🤔

Aynen canım keseyi gördük geçen hafta bebeği ve kalp atışını haftaya görürüz demişti yarın gidicez bakalım. Benim de ultrasonda geçen hafta bugün 5+4 yaziyodu bugün 6+4 olmuş oluyor niye fark var aramızda çözemedim bak şimdi 🤔
Belki bende geç döllenmiştirr. Doktor geç döllenme olabilir dedi. Kese var ama bebegi goremedik biz de. 10 gune yine gideceğim

crn_21 crn_21 benim de sat 24 Ocak ama tüm programlar bugün 5+6 gösteriyor.
Doktorum da dün 5+5 dedi kesemin de sat la uyumlu 5+5 e göre olduğunu söyledi
Sizinki erken döllenme mi? Nasıl bu kadar fark olmuş şaşırdım

crn_21 crn_21 benim de sat 24 Ocak ama tüm programlar bugün 5+6 gösteriyor.
Doktorum da dün 5+5 dedi kesemin de sat la uyumlu 5+5 e göre olduğunu söyledi
Sizinki erken döllenme mi? Nasıl bu kadar fark olmuş şaşırdım
Kendim takvimden hesaplayinca benimde 5+6 çıkıyor evet sanırım doktor yanlış hesap yaptı 🤔 aslında ultrason cihazına da girdi son adet tarihini cihazın kendi hesapliyor olması gerekmez mi çözemedim bak şimdi 🧐

Hamile olduğumu öğrenmeden önce bende de sarı akıntı vardı sonra geçti şükür sizin de dönem dönem olabilir yeter ki ağrılı kaşıntılı kötü kokulu olmasın

X