Sarhoşken yaptığım hata..

Iliskiye girseydiniz hissederdiniz en azindan bugün agri degil ama ciddi basinc hissi olurdu, bazi kimselerde gaz sikismasi tarzi baski olabiliyor vs vs. Iciniz rahat degilse doktora gidin.

Kendinden geçercesine neden sarhoş olur ki insan. Çakır keyif olabilir neyse de..
Bakireyseniz anlaşılır zaten, ağrınız olur zorlamadan dolayı

Alkol kullanan biri olarak yorumum, ne içtin fıçı fıçı içip alkol komasına mı girdin de hatırlayamacaksın.

İçip ne oldugunu hatırlamıyorumu asla inanmam.
Anca kendinden geçmen gerekiyor ki inanayım, gecmemişsiniz.
Donunuzu indirseniz fark ederdiniz heralde

Bence doktora gitmene gerek yok ama nolur nolmaz bir ertesi gün hapı al. Bakire olduğun için eğer ilişki olsaydı su an anlardın. Özel bölgende baskı ve ağrı olurdu. Leke leke de kan gelirdi. Lekelenme her kadında olmuyor ama çoğunda oluyor. O kişiylede bence kesinlikle görüşmeyin. Yaptığı çok yanlış ve ayıp.

Lekelenme yok fakat hafif bir ağrı var ama dediğim gibi reglim de yaklaşıyor. Hayır zaten o konuşmadan sonra tekrar aradı mesaj gönderdi dönmedim kesinlikle.

İlk ilişkimden sonra bende kanama, leke hiçbir şey olmamıştı ama ağrı olmuştu. Hiç leke ve kanama olmama ihtimali de var yani ama çoğunlukla oluyor orası doğru

Lekelenme yok fakat hafif bir ağrı var ama dediğim gibi reglim de yaklaşıyor. Hayır zaten o konuşmadan sonra tekrar aradı mesaj gönderdi dönmedim kesinlikle.
Ağrı kasıklarınızdaysa reglden dolayıdır benim dediğim ağrı da elinizde vajinanıza dokunduğunuz da bile sızlama tarzı

İlk ilişkimden sonra bende kanama, leke hiçbir şey olmamıştı ama ağrı olmuştu. Hiç leke ve kanama olmama ihtimali de var yani ama çoğunlukla oluyor orası doğru
Bende lekelenme üç gün sürmüştü her tuvalette peçeteye geliyordu ama ondan ziyade ağrı çok net hissettiriyordu kendini.

Çocuk sarhoş değil, sen zilzurnasin.
O zaman senin sarhoşluğundan yararlanmis yani, bu ayıp bir şey. Bence çocukla bir daha asla iletişim kurma bile. Birliktelik de yasanmamiştir heralde, yaşansa kıyafetlerinden vs de anlardin

Yok ben bireysel gittim bana dr öyle dedi
Ben hemşirelik kariyerimi neredeyse kadın doğum bölümünde geçirdim ama çocuktan sonra ara verdim, değişti mi bilmiyorum isteğe bağlı adli vaka dışında kişi kendisinin bakire olup olmadığını öğrenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…